נאמממממ

greeneye

New member
נאמממממ

סתם. העיפרון של הצייר. נו, היד חופשית הזה. משהו כמו חמש דקות. משיעומום. איך זה?

luli pop

New member
האיש הזה נראה טיפש!!

לא רגע... הוא באמת טיפש!! איש כסיל ועילג...

~*~gaL

New member
מוכשרררררת!

אני עדיין מחכה לציור של טל ואיל. עדיין. בלי תירוצים.

greeneye

New member
לבקשתה של גל...

ניסיתי. נו, אני לא טובה בלצייר אנשים שאשכרה קיימים. זה ~אמור~ להיות אלוהים.

greeneye

New member
../images/Emo41.gif תיקונים ../images/Emo41.gif

סליחה על הצפת הציורים הזאת...

Testicles

New member
זה ציור יפה יפה!

(וזה פעמיים יפה!) ושאף אחד לא יגיד לך אחרת...

greeneye

New member
תודה בנאדם.

קוראים לך מעין.....לא? אממממ...... הנה עוד תיקון. האף ...האף. למה כ"כ מסובך לצייר אנשים!?

Testicles

New member
את אמרת את השם המפורש???

סתם... כן, קוראים לי מעין. וכן, אני בן, לא בת. כל מי שרוצה להתעמק בנושא מוזמן להמשיך את השרשור. נראה אתכם! תנו לי ירידה שעוד לא שמעתי! אתם לא יכולים לחדש לי!!! פיו... אני שמח שאמרתי את זה...

פIלי

New member
תראה חמוצי..

לי קוראים יער. ואני כבר קיבלתי את הכל מ"יער? מה אתה חורשה?!" (זה בדרך כלל של חסרי כל חוש הומור), ועד "תגיד, לאחותך קוראים עץ תות?" (משעשע יחסית). אבל הכל אני מדבר איתך.

kfm

New member
ואני מצטרפת....

לי קוראים מ=ת=ן....כמה עוד בני זיכול להגיע?....(בני= כזה של בנים....אני מעולה בהגדרות. אני יודעת.) לפעמים כשיש מורות חדשות אז כשהם מקריאות שמות ואומרות מתן ואז רואות שזאת בת אז הם אומרות לי: מתן? את בטוחה?.... ואני שואלת תצמי: מלעזאזל הם חושבותתתת שאני לא בטוחה באיך שקוראים לי?....טחחח מורים עולם מוזר. וטיפש. בעיקר טיפש. או שלמשל אומרים לי: מיזה מתן? את? (עם הדגשה על אאאאת) את מתן? לבנות? ואחרי שעה בערך שלוקח להם לעכל את העובדה שאני גם בת וגם מתן (קשה לקלוט, תבינו זלוקח זמן, זיותר מיחידת מידע אחת באותו זמן) הם אומרים: אא....קצת משונה אבל יש לך שם יפה. חה.

פIלי

New member
"יש לך שם.. יפה!"

אם היו לי 5 אגורות על כל פעם שאמרו לי את זה...

Yuvalenko

New member
טחח... איזה קטע... זה בדיוק מה שקרה

לי.... ....כשראיתי את מתן פעם ראשונה, חשבתי שהיא בן...
אוף, איזה אידיוט אני. אני עייף, תסלחו לי. הלכתי לישון. בי. נאמ. (יענו, הלכתי לנום.)

Testicles

New member
אפ אפ אפ! אל תגיד את זה!

לא יפה ככה... יש ציבור שלם של אנשים שקשה לזהות אם הם זכר או נקבה, שצופים בך ונעלבים עכשיו! תגיד... מאותגרים מינית. תגיד, תגיד... בבריכה, יכולים להיכנס לאיזה חדר מקלחות שהם רוצים. תגיד... שמאלנים. בשבילם המציאו את המשפט: "השאלון מנוסח בזכר, אך מיועד לשני המינים כאחד". יודע מה... פשוט תגיד בילי מוסקונה לרמנים קטנים ותסגור עניין

פIלי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

וואי אני נחנק פה... חזק ביותר! וגם מתי.. גם את קרעת אותי.. חחחחחחחחחחחחח

למעלה