נאלתר שאלון

•HadaS•

New member
נהננהנה עונה נהנהנה

1.שמך בישראל הוא: הדס 2.וגילך: 13 וחצי 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? חוגים יענו? כן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כןן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כככן :) 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כןן חח 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? בדרך כלל כן 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לאא \= 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות 16.באיזו כיתה את/ה? ח' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן! 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן! 19.האם את/ה תלותי/ת? 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? אממממממ לא 21.האם את/ה תמימ/ה? לא.. אני רק נראית כזאת XDDD 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מממה? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? תלוי איזה זרים חח 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? ללעע 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מתמודדת 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא חחח אני גרועההה! לחתוך עגבנייה אנלא יודעת XDD 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? ככן מאוד 35.האם את/ה סלחנ/ית? סולחת אבל לא שוכחת! אף פעם לא שוכחת! 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כןן 37.האם את/ה יצירתית? לא 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אממממ תנו לי לחשוב על זה 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? ככן לצערי משכנעים אותי תמיד להלוות חחח 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תרמתי ועוד אתרום 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? לואן גוך.. חחחחח סתםםם אני ואומנות לא חברים טובים XDD 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר.. באר שבעע 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן.. מאוד מהר 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אעעע כשהיה גשם בפעם האחרונה D: 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? פעם בשנה אולייי... אפילו פעם בשנתיים.... אני רצינית! 50.מהו הגובה שלך? אנערף 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? אמממ כן 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא.. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לפעמים 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? וואט דה פאק?
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? לא ממש P: הכל זה האם האם האםם תנו שאלון שצריך לפרט בווו

עונה נה בננה ../images/Emo94.gif

1.שמך בישראל הוא: אפרת
2.וגילך: 18 ו-8 חודשים.
3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא ממש
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? שירות לאומי, נחשב?
5.האם התרמת אי פעם? לא
6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? מממששש לא!
8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן
9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא ב"ה!
10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? חחח... לא... אבל יש לי איכשהו עובר בתעודת בגרות.
11.האם את/ה מעשנ/ת? לא
12.האם את/ה שותה? לא
13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא תמיד.
14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא תמיד
15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד. שונאת שמתערבים לי בעבודה!
16.באיזו כיתה את/ה? שירות לאומי.
17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? אני בשירות לאומי, נו!
18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן
19.האם את/ה תלותי/ת? לא כ"כ
20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן
21.האם את/ה תמימ/ה? לא כ"כ
22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? כן.
23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא. למה?
24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא
25.כמה מהם פגשת? 1.
26.האם את/ה ספונטני/ת? לא
27.האם את/ה רומנטי/ת? אולי
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? להתמודד
29.האם את/ה יודע/ת לבשל? פפחחח...... אני?? מצאתם לכם!
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? דאאא.. איך אפשר לחיות בלי?
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא מזמן. לא זוכרת מתי.
32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא. לא ממש.
33.האם יש לך מודל לחיקוי? כן.
34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא
35.האם את/ה סלחנ/ית? כן
36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן
37.האם את/ה יצירתית? לא כ"כ
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? חיים מאושרים.
39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן.
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא.
41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מיוזיק. נחשב אומנות?
42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן
43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא.
44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר.
45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כהההה...
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מתעלמת.
47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא.
48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? אייככססס שונאת את זה. זה קרה לי לפני שנה בערך.
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? ב"ה לא הרבה פעמים בכללללל!
50.מהו הגובה שלך? 153 ס"מ
51.האם את/ה מרוצה ממנו? אאממממ.... נגיד שכן.
52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לעלות קצת קצת קצת.
53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא
54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן בטח!
55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא!
56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא.
57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לפעמים ממש כן!
58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לוידעת...
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אני חושבת שכן ...
60.האם נהנת מהשאלון? כן. מאוד. סופסוף שאלון נורמלי!

רעיושש

New member
היי משעמם ובא לי לענמות על שאלון!

1.שמך בישראל הוא:רעיה קורנית צופיה הבארי 2.וגילך:15 וחצי 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?אכן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?מדי פעם 5.האם התרמת אי פעם?בוודאי 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?זה בכלל לא שאלה 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?תלוי עם מי ומתי 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?אכן,ונורא נהנתי 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא ולא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?חח כן כי היא המחנכת שלי וזה מצחיק 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?כן 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?מדי פעם 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא ממש אוהבת כי זה באמת אחראיות גדולה(בקבוצה המופרעת שלי) 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?אממ צוות 16.באיזו כיתה את/ה?י' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?לא תודה 18.האם אפשר לסמוך עלייך?אכן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא ולא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?אכן 21.האם את/ה תמימ/ה?לעיתים רחוקות 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?אממ לא שזכור לי 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא ממש 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?אין לי חברים מהאינרנט 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת?לעיתים קרובות 27.האם את/ה רומנטי/ת?לא יצא לי להכיר ת'צד הזה שבי 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?אכן,מוזמנים לאכול 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?רק מוזיקה ישראלית! 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?שוטי הנבואה בדיוק לפני שבוע 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?את רוב הישראלים הטובים 33.האם יש לך מודל לחיקוי?אממ קצת מכול מישהו שאני מכירה 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?בכלל לא 35.האם את/ה סלחנ/ית?במידה 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?אממ לא שידוע לי 37.האם את/ה יצירתית?לא 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?טיבה לארצות הברית 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?שיש לי אז בשמחה 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לעיתים רחוקות 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?ריקוד(לא שאני יודעת לרקוד) 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?אכן מוזיקה 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?תלוי איזה 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?אממ תלוי ממי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?יום ראשון 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?חודש 50.מהו הגובה שלך?מטר שישים 51.האם את/ה מרוצה ממנו?לא ממש 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד והרבה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?ממש לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?אמ תלוי עד כמה שונה 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?ממש לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא תודה 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא תודה 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?תסמונות האפשר לשכוח מהכול 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?אכן 60.האם נהנת מהשאלון?כן כי באמת היה לי נורא משעמם

../images/Emo221.gifעונה ^_________^

1.שמך בישראל הוא:קירא, גם בחו"ל XP 2.וגילך:15 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?בעבר כן, כיום לא...X_X 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן D: 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי לאחנ"ג?תלוי במצב רוחי
11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?שוב, תלוי במצב רוחי...חחח... 16.באיזו כיתה את/ה?ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן! 19.האם את/ה תלותי/ת?אמ, בהורים שלי 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא... 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר.לא זוכרת... 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?ככה ככה... 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?יש ויש D: 25.כמה מהם פגשת?אף אחד... 26.האם את/ה ספונטני/ת?ממש לא! XDXD 27.האם את/ה רומנטי/ת?המ... 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד איתן ^^ 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת??כן, אבל לא כמו שאני שומעת לועזית... 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי בהופעות... 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)GYM 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא... 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לא...(נראלי >>") 35.האם את/ה סלחנ/ית?אמ, תלוי למי ועל מה... 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליה?אמ, אני חשבת ש..ש..שכן... 37.האם את/ה יצירתית?כן D: 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?ש-GYM יוציאו אלבום D: 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לא... 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לאיודעת... 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?ציור 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?לא ממש ^^;;; 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?קיבוץ 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה... 47.האם את/ה נפגע/ת מהרלא נראה לי...0.0 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אמ, בשנה שעברה?;;; 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?המ... 50.מהו הגובה שלך?1.60 51.האם את/ה מרוצה ממנו?אמ, כן... 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?המשקל שאני נמצאת בו עכשיו הוא דוקא בסדר גמור. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?אמ, אפשר להגיד ש...שכן...
57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כ...ככה ככה 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?-------- 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?אמ..., כן? ^.^ 60.האם נהנת מהשאלון?כן, הוא היה נחמד מאוד ^____^

1Shir

New member
אחלה שאלון חיברת../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

1.שמך בישראל הוא: שיר.. ולא רק בישראל
2.וגילך: 24 כבר.. יו 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא אוהבת מסגרות בכלל בד"כ 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא אבל משתדלת לעזור לאנשים כשיש לי הזדמנות 5.האם התרמת אי פעם? חייבו אותי בבי"ס 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? בטח זה כיף 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? בטח 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? רעדו? לא. מקסימום כאבו 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא טפו טפו טפו 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? תלוי מה עושים בשיעור 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא ממש.. רק אולי קצת בקטנה לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? נראה לי שלא. אני אוהבת להיות קרובה להנהגה 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? אני חושבת שלחוד 16.באיזו כיתה את/ה? סיימתי מזמן.. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כבר אבוד
18.האם אפשר לסמוך עלייך? ממש כן 19.האם את/ה תלותי/ת? משתדלת שלא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? אני חושבת שכן 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרה פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? בטח 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? כן שהיכרתי דרך האינטרנט ומשם זה התפתח 25.כמה מהם פגשת? מי שלא פגשתי אני לא ממש מגדירה אותו חבר.. 26.האם את/ה ספונטני/ת? ככה ככה 27.האם את/ה רומנטי/ת? כל אחד רומנטי בדרך שלו
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? אם כבר יש לי מחויבות אני מתמודדת אבל משתדלת לא להעמיס על עצמי 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? מדי פעם 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? זה מצחיק אבל אני לא זוכרת 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי זה..)? יש כל מיני
אני מושפעת בקלות 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא ממש אני משתלדת להיות מעצמי 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא ממש 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? לא נראה לי שיש כאלה 37.האם את/ה יצירתית? לא ממש.. תלוי במה 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מערכת שאבא שלי כבר חייב לי שנה וחצי! 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? אם הם צריכים.. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כמעט אף פעם לא.. 41.לאיזו אמנות את/ה הכי מתחבר/ת? נראה לי שמוזיקה 42.האם את/ה מעריכה אמנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר לגמרי 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? לא 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? בד"כ מתעלמת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? תלוי ממי וממה 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לפני שבוע אבל רק לשניות, רצתי מהאוטו 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? וואי תלוי איזה רופא.. יוצא מדי פעם 50.מהו הגובה שלך? 1.67 בערך 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? תלוי באילו נסיבות 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? בחיים לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? קצת אבל אני חיה ונותנת לחיות, אני לא מבקרת במטרה לשנות אלא במטרה לשוחח 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? קצת כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? חדשה? מה ז"א? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא 60.האם נהנת מהשאלון? כן היה אחלה! כל הכבוד!!

W3ndy

New member
עונה

1.שמך בישראל הוא: לא W3ndy 2.וגילך: 19 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לפעמים אהבתי 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא,ב"ה 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? חח לא במיוחד 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? תלוי במצב רוח 16.באיזו כיתה את/ה? סיימתי כבר 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא התגייסתי 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לפעמים כן 21.האם את/ה תמימ/ה? לא במיוחד 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? אף פעם לא סירבתי למחיר..מה ז"א? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? קצת,תלוי ממי 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא הרבה 25.כמה מהם פגשת? אף אחד 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? מאד 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? בדר"כ מתמודדת 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? ברור 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? עידן רייכל 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? יש 37.האם את/ה יצירתית? מאד 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אין משהו ספציפי,משהו חמוד.. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? יש הרבה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? אני מעריכה (ואוהבת) כמעט כל דבר ששייך לאמנות 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא כ"כ 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? מאד 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי מתי,אבל בכללי לא נוטה לפתח מריבות 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? מהר מאד 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? בחורף הקודם 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לא הרבה,ב"ה 50.מהו הגובה שלך? 1.58 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? בדר"כ לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? ממש לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? אין לי מושג 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? כן,הוא היה מעניין :)

G i r l i s h

New member
עונהD:

1.שמך בישראל הוא: הללי 2.וגילך: 14 וחצי ! 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא ממש :/ תמיד פורשת אחרי כמה זמן שזה משעמם אותי כבר .. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?שיהיה חח 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא חח 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? בטח, נורא אוהבת לשבת בצד עם חברות להסתכל על הבנים רצים בלבוש מינימלי D: 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? תלוי איזה קבוצה.. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?תלוי איזה קבוצה:/ 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? הכיי בעווולםם !!! 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן .. 19.האם את/ה תלותי/ת? קצת 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? לאדעת 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? חחחחחחחחחחחחחחחחח לא !!!! 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? הכי לא.. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? בעבר הרבה 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? סוג של לברוח 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא חח 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? בעבר כן .. 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? נראה לי שכן, 37.האם את/ה יצירתית? כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא משנה כל עוד אנשים שאני אוהבת יהיו איתי..:) 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? תלוי איזה אנשים חח 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?כתיבה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? מושב 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה. תמיד. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא יודעת..לא נראה לי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? מזמן 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לאדעת 50.מהו הגובה שלך? 1.65 ככה .. 51.האם את/ה מרוצה ממנו?בסדר . יהיה טוב חח 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא נראה לי..לפעמים אין לי כוח להתווכח אז כן 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? נראה לי 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן . מאוד 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? הכי לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? ??.. 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן .. [והנה הלכה הצניעות
] 60.האם נהנת מהשאלון?פפפפפפפסדר..

למעלה