נאלתר שאלון

נאלתר שאלון../images/Emo71.gif

1.שמך בישראל הוא: 2.וגילך: 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? 5.האם התרמת אי פעם? 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? 11.האם את/ה מעשנ/ת? 12.האם את/ה שותה? 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? 16.באיזו כיתה את/ה? 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? 18.האם אפשר לסמוך עלייך? 19.האם את/ה תלותי/ת? 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? 21.האם את/ה תמימ/ה? 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? 25.כמה מהם פגשת? 26.האם את/ה ספונטני/ת? 27.האם את/ה רומנטי/ת? 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..
)? 33.האם יש לך מודל לחיקוי? 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? 35.האם את/ה סלחנ/ית? 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת
)לא תעבור/תעברי עליהם? 37.האם את/ה יצירתית? 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?
49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? 50.מהו הגובה שלך? 51.האם את/ה מרוצה ממנו? 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? 56.האם את/ה ביקורתי/ת? 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? 60.האם נהנת מהשאלון?

../images/Emo69.gif"אין מה לעשות,דיקטטורה!"

1.שמך בישראל הוא:גל 2.וגילך:16 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?אין לי יותר מידי זמן לזה
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא כרגע:/ 5.האם התרמת אי פעם?כן:| 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?לרוב כן,השנה לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?תלוי כמה הם ארוכים 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?:|כ"כ כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא:|טפו טפו טפו 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לא!הא יש לי פטור
11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?כן,זה כיף להרגיש אמהית
14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לעיתים 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?אני יותר יעילה לחוד,אבל אין לי בעיה עם צוותים גדולים של אנשים בעלי רצון לעבוד יחד
16.באיזו כיתה את/ה?י"א 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן! 18.האם אפשר לסמוך עלייך?אני חושבת שכן
19.האם את/ה תלותי/ת?לעיתים 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כן:| 21.האם את/ה תמימ/ה?כן.. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?
מי?אני?*סלע* 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לפעמים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?המון
את רובם 26.האם את/ה ספונטני/ת?יותר מידי ברמה שאני צריכה לארגן את עצמי בכוח כדי לא לצאת משליטה 27.האם את/ה רומנטי/ת?מאוד 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?לברוח
29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן,אפשר לומר 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?סינרגיה
בארבי כפ"ס ביום שישי האחרון 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?
מושא..אה..אני מאוד אוהבת את סינרגיה ואת מארון 5
33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?תלוי ביום 35.האם את/ה סלחנ/ית?לרוב 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן,אני בחיים לא אעשן:| 37.האם את/ה יצירתית?לא
38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?דברים של חורף,דיסקים,דובי ושטויות חמודות כאלה..גם דברים יצירתיים מהלב יתקבלו באהבה ^^ 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?כן
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?תלוי ברושם הכללי ממנו,ואם יש לי כסף מיותר 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?מחול ומוזיקה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא
44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי בבן אדם 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?מאנשים שהדעה שלהם חשובה לי-כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אמ,זה בטח לא היה מזמן
לפני שבוע ויומיים
(א-לה איזה זיכרון
) 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?יותר מידי
50.מהו הגובה שלך?1.51 וחצי!
51.האם את/ה מרוצה ממנו?לא
52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לרוב לא,אבל רק לרוב
54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לעיתים 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כנ"ל 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?תסמונת האנשים השטותניקיים שצוחקים רוב הזמן ומצד שני הם סובלים מכל מיני מגרעות מוזרות 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?
כן,בדרך מסויימת.. 60.האם נהנת מהשאלון?

hilonet14

New member
יאא תביאו מלא שאלונים היום! כיף!../images/Emo3.gif

1.שמך בישראל הוא: הילה 2.וגילך:14 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא ממש לא 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? בינתיים לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? ברוררר מי לא?? חח 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? מאודדדדד 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן בטיול של כיתה ז' נפלתי חחח 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא חס וחלילה! 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא ממש 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לפעמים 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות 16.באיזו כיתה את/ה? ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן למה לא.. 18.האם אפשר לסמוך עלייך? אפשר ועוד איך אפשר! 19.האם את/ה תלותי/ת? מה זה?? {פאדיחות} 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? בעיקרון כן 21.האם את/ה תמימ/ה? לא ממש 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? כן :) 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? יש לי כמה לא הרבה! 25.כמה מהם פגשת? אף אחד... 26.האם את/ה ספונטני/ת? אפשר לומר 27.האם את/ה רומנטי/ת? מאוד! 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? תלוי מהם! 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? חביתה נחשב?... 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא הייתי... כי לחול לטוס להופעהלבד אני קצת קטנה לא??... 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? רובי וויליאמס 33.האם יש לך מודל לחיקוי?אין לי.. אני מי שאני 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן יש לי 37.האם את/ה יצירתית? לא ממש 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אם אני יתחיל לענות אני לא אסיים! חחחחח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לפעמים 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? ריקוד נחשב???..... 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כל אומנות אני מעריכה 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא ממש 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר באר שבע 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן למה לא.... 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום חחח כיף! 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?מתיש אני חולה !
50.מהו הגובה שלך? לא זוכרת... אני נורמלית לגיל 14 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא אני מרוצה מהגוף שלי 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא! 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא... לפעמים.... 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא! 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? נמממ מה?.... 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן אני מיוחדת מאוד!! 60.האם נהנת מהשאלון? מאודדדדדד היה כיף....! שפוע טופפפ

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1.שמך בישראל הוא:שיר 2.וגילך:13 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?כן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?תלוי.. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?לא 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא ב"ה 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?כן.. פסדר.. 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?קולה
חח 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?כה 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?תלוי עם מי אתה בצוות אם זה עם אנשים שלא משתפים פעולה אז עדיף לבד.. 16.באיזו כיתה את/ה?ח' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?ברוררר 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כן 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לאא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן 25.כמה מהם פגשת?-.- 26.האם את/ה ספונטני/ת?מאוד 27.האם את/ה רומנטי/ת?כה 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן!! הראל סקעת
31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?אמ 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?כן
הראל סקעת
33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?לפעמים 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן 37.האם את/ה יצירתית?לא 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?הרבה.. חח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?שירה.. גם סוג של אומנות.. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי... אם זה איזה אחד שעושה את זה לכל העולם אני מתעלמת אם זה אחד שלא אני מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?מאנשים שקרובים אלי כה 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?היום 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?פעם בכמה חודשים 50.מהו הגובה שלך?1.60 51.האם את/ה מרוצה ממנו?כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד.. אני לא שמנה אבל פסדר.. חח 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לאאא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?אממ 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן 60.האם נהנת מהשאלון?כןן

עונה

1.שמך בישראל הוא:טל 2.וגילך:14 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לא ממש. למרות שעוד שעה יש לי מסגרת כזו..של השואה 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לא 11.האם את/ה מעשנ/ת?כן 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?אולי 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?כן 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?אממ 16.באיזו כיתה את/ה?ט 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?כן 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?כן 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?הא? 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לפעמים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?בערך 25.כמה מהם פגשת?1 26.האם את/ה ספונטני/ת?אולי 27.האם את/ה רומנטי/ת?אולי 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?קוקה קולה לייב 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?יש מלא 33.האם יש לך מודל לחיקוי?כן 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כן 35.האם את/ה סלחנ/ית?לא 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן 37.האם את/ה יצירתית?כן 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?גיטרה חשמלית\מצלמה דיגיטלית 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?כן 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כן 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?צילום 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר חיפה 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?לא ממש 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?אולי 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?היום 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?לא יודעת 50.מהו הגובה שלך?1.55 51.האם את/ה מרוצה ממנו?ממש לא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?כן להורד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן 60.האם נהנת מהשאלון?בערך

d r o r y

New member
עונה(לאחר המון! זמן שלא הייתי פה)

.שמך בישראל הוא:דרוריוס 2.וגילך:24 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?תלוי איזה מסגרת...ובי"ס כבר סיימתי לפני 6 שנים 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?לא 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?כשהייתי בבי"ס הייתי משתתף רק בחלקם.אפשר להגיד ששנה כן ושנה לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?מאוד!אבל מסלולים באיזורים מוגדרים שאני אוהב וקובע לי מראש. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?לא עד שרעדו,אבל עד שהרגשתי שאני כמעט נופל מהן.כאילו,שהן נהיו ממש כבדות 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?היו כיתות שבהן אהבתי וכיתות שלא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?חלקית.תלוי איזה תפקידים ובאיזו קבוצה 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?כן.הייתי רוצה להיות מנהיג כזה.אבל אני לא ממש בנוי לזה 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?נגיד שבצוות.בדר"כ. 16.באיזו כיתה את/ה?6 שנים אחרי בי"ס 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?אני כבר 4 שנים לאחר השחרור 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?אולי קצת,אבל מתחיל להשתפר בעניין הזה 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?רק בחלק מהמקרים 21.האם את/ה תמימ/ה?קצת,אבל לא מאוד כמו שהייתי עד לא מזמן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא זוכר 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?קצת.כלאמר,אני די מתבייש מחברה לא מוכרת באופן כללי 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?לא 25.כמה מהם פגשת?פעם אחת 26.האם את/ה ספונטני/ת?לא 27.האם את/ה רומנטי/ת?לא התנסתי במערכות זוגיות,אבל אני מאמין שכן.מפני שאני מאוד רגיש,יצירתי ואוהב אינטימיות. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?מנסה להתמודד כמה שאפשר ובמה שצריך 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?מצאת את מי לשאול.חחחחחח......מוזיקה ישראלית היא אחת המחלות הקשות אצלי!הדיסקמן שלי יעיד על כך בפניך. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?אולי לפני איזה שנה וחצי ככה ביום העצאות. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?יש לי אבל נורא קשה להסביר. 33.האם יש לך מודל לחיקוי?אין לי מודל לחיכוי מסויים וספציפי.כלאמר,אני רואה ברוחי אדם שיש בו מכל התכונות האהובות עלי,ואני שואף כמה שיותר להדמות לו. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?מדברים מסויימים כן.אבל אני מקווה שבקרוב מצב זה ישופר אצלי. 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?אני חושב שכן 37.האם את/ה יצירתית?מאוד 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?רק אושר,אושר ואושר כל הזמן.לא רק ביומולדת. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?פעם היתה לי נטייה כזו,וכיום היא נעלמה.רק במקרים ממש מסויימים. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?פעם הייתי עושה כך,אבל כיום לא. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?כתיבה וציור 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?לא יודע 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?אין לי היכרות עם הרבה,אבל אני משער שכן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?איזור השרון 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?מאוד מאוד 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי,מתי ואיך מתגרים 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?כן,לפחות בחלק גדול מהמקרים.אבל לא מכל דבר. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?אתמול בערב 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?אם צריך לעשות ממוצע של השנה האחרונה,אז אפשר להגיד שמשהו כמו פעם בחודש. 50.מהו הגובה שלך?1:70 51.האם את/ה מרוצה ממנו?אפשר לאמר שכן,אבל הייתי שמח לעוד איזה 5 ס"מ 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד עוד קצת אולי.עוד איזה 5 קילו וזהו! 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא,בדר"כ 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן,אבל מאוד תלוי איזה טיפוס זה. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא אכפה,אבל אני אוהב לראות אנשים שדומים לי בהרבה מובנים,ולא אוהב להיות בחברת כאלו שמאוד שונים ממני. 56.האם את/ה ביקורתי/ת?ככה ככה 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?בדברים מסויימים כן,בדברים אחרים לא מעניין אותי בגרוש. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?תסמונת המחשבות ההזויות. 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?בהחלט 60.האם נהנת מהשאלון?למדיי

d r o r y

New member
היי גם לך!

אמממ....אפשר להגיד שכן בעקרון.אבל לא בונה על להיות איתה.חחח....את יודעת,אני לוקח את זה בפרופורציות.יש לי דברים יותר חשובים.אבל היא נשארה מדהימה,זה אין מה להגיד.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.שמך בישראל הוא: סתיו 2.וגילך: 14 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אולי... 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לפעמים 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לפעמים 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? פעם ככה ופעם ככה 16.באיזו כיתה את/ה? ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? חייבים 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? כן 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? אפשר לומר 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמים 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? יש כמה 25.כמה מהם פגשת? רובם 26.האם את/ה ספונטני/ת? בד"כ 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לא יודעת 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? חביתה נחשב? 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? רוק"צXD 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? כן 35.האם את/ה סלחנ/ית? בד"כ 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? יש לי כמה עקרונות, כן 37.האם את/ה יצירתית? אומרים שאני כזאת 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אני אעריך משהו מושקע:) 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא, הוא יפחיד אותי 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? לא יודעת 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן, זה נחמד 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? היא אחלה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה בד"כ 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לעיתים רחוקות 50.מהו הגובה שלך? 1.64 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודעת 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? אנשים אומרים שאני כזאת, מתישהו אצטרך להשלים עם העובדה 60.האם נהנת מהשאלון? הוא היה בסדר

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

1.שמך בישראל הוא:ליאור!! אבל בפריז ברנדה
2.וגילך:14 וחצי!! 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?אממ..תלוי מה.. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא..אבל עוד מעט אני מתחילה 5.האם התרמת אי פעם?כן!! 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?באאארורר!! 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?אממ..תלוי עם מי..וכמה זמן
8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן!!! 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לאא בלי עין הרע!!חמסה חמסה טפו טפו!! 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לא..=/=// 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא.. 12.האם את/ה שותה?אממ...לא.. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?תלוי.. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?אממ..לא תמיד 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?צוות 16.באיזו כיתה את/ה?ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן!! 18.האם אפשר לסמוך עלייך?חחח 19.האם את/ה תלותי/ת?לא!! 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?אממ... 21.האם את/ה תמימ/ה?לא!! 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?יכול להיות 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?כן!! 25.כמה מהם פגשת?1 26.האם את/ה ספונטני/ת?אממ תלוי במצב רוח 27.האם את/ה רומנטי/ת?תלוי..
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?להתמודד!! 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כןן!! 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?המוןןןןן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?ווליום ת"א 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?הראל סקעת!! 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא!! 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?אוו הווו!! 35.האם את/ה סלחנ/ית?משתדלת 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?יש לי כמה 37.האם את/ה יצירתית?כן..ככה אומרים.. 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?אין משו מסויים... 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?שקל או 2..אבל אני מחזירה.. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?כן..אם יש עלי משו.. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?ציור!! 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן!!זמרים,יוצרים,רקדנים וכאלה.. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?מאוד!! 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?ישוב 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן!! 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי זה.. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?לא!! 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?ביום חמישי..=/=// 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?פעם או פעמיים בשנה ככה.. 50.מהו הגובה שלך?1.54 ככה.. 51.האם את/ה מרוצה ממנו?אמממ 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד..קצת..לא הרבה.. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא!! 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן!! 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?בחייםםם לאא!! 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא..אולי..קצת.. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא.. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?מתעצבנת ונרגעת מהר.. 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?אמממ כן..כל אחד מיוחד.. 60.האם נהנת מהשאלון?כן!!

cohenet91

New member
יאי!!!!!! גלושקה!!! ../images/Emo99.gif

כפרעלייך. 1.שמך בישראל הוא: ענת. 2.וגילך: 15. 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כאילו.. דע
צופים וכאלה. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? צופים וכאלה. 5.האם התרמת אי פעם? כמובן! 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כמובן!!! 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? כ-מ-ו-ב-ן!!! 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? אממ.. כן. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא
10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? מסמפטת. 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא! 12.האם את/ה שותה? לא. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד. 16.באיזו כיתה את/ה? י'. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כמובן!!! 18.האם אפשר לסמוך עלייך? בהחלט
19.האם את/ה תלותי/ת? לא. 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? בערך. 21.האם את/ה תמימ/ה? לא ממש. 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא יודעת מה לענות. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לפעמים. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא ממש. 25.כמה מהם פגשת? 1. 26.האם את/ה ספונטני/ת? לפעמים. 27.האם את/ה רומנטי/ת? כן. 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? מתמודדת. 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא!
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? מעט. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? שתקו
32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? המרכזת שבט המהדימה שלי
33.האם יש לך מודל לחיקוי?
34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? כן
35.האם את/ה סלחנ/ית? כן. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כמובן! המון! למשל: לא אעשן, לא אשליך פסולת על הריצפה/אדמה, לא אספר סוד שחבר טוב סיפר לי. 37.האם את/ה יצירתית? כן. 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? צניחה חופשית. 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לחברים טובים. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? כמובן! 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? מוזיקה. 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כמובן! 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא ינודעת. לא נראה לי. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר (עלק עיר
) 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד!
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? תלוי מי. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? לא. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? בחורף שעבר? בוא'נה כמה נרטבתי אז! 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? תלוי. 50.מהו הגובה שלך? 1.58. 51.האם את/ה מרוצה ממנו? סוג של. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? לא. 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? מאוד. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא. אבל במקרים קיצוניים אציע לו. 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? מה? 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן. 60.האם נהנת מהשאלון? כן

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

שמך בישראל הוא: חן.
וגילך: 11.
האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? כן.
האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? כן.
האם התרמת אי פעם? כן.
האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? ברור.
האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? לא ממש.
האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? לא, אבל עד שכאבו כן
.
האם שברת פעם את הרגל/יים? כן
.
האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? כן.
האם את/ה מעשנ/ת? לא.
האם את/ה שותה? לא.
האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לפעמים.
האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? כן...
מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? בצוות.
באיזו כיתה את/ה? ו'.
האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? אני מניחה שכן.
האם אפשר לסמוך עלייך? כן.
האם את/ה תלותי/ת? לפעמים.
האם את/ה נקשר/ת מהר? לא ממש.
האם את/ה תמימ/ה? לפעמים.
קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? אולי.
האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא כל כך...
האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא הרבה.
כמה מהם פגשת? לא פגשתי אף אחד מהם.
האם את/ה ספונטני/ת? כן.
האם את/ה רומנטי/ת? כן.
האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לפעמים בורחת לפעמים מתמודדת.
האם את/ה יודע/ת לבשל? קצת.
האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? ברור.
מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? הייתי בהצגה, לא בהופעה.
האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? הראל סקעת וקרן פלס.
האם יש לך מודל לחיקוי? אמא שלי.
האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לפעמים.
האם את/ה סלחנ/ית? כן.
36האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? יש.
האם את/ה יצירתית? כן.
מה הכי תרצ/י ליום הולדת? נחשוב על משהו... יש זמן.
האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לפעמים.
האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תלוי במצב הרוח.
לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? לא יודעת.
האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן.
האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא ממש...
באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר הבירה.
האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.
כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? לפעמים מתעלמת ולפעמים מגיבה.
האם את/ה נפגע/ת מהר? לפעמים.
מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום.
כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? כל חצי שנה בערך.
מהו הגובה שלך? אני חושבת 1.53....
האם את/ה מרוצה ממנו? כן.
האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? יש לי משקל סביר, לא צריכה לרדת.
האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לפעמים, אבל משתדלת שלא.
האם חשוב לך לקבל את השונה? כן.
האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא.
האם את/ה ביקורתי/ת? אומרים שכן.
האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לפעמים...
אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודעת.
האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא ממש.
האם נהנת מהשאלון? כן! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yaaraus

New member
עונה

1.שמך בישראל הוא: יערה 2.וגילך: 14 וחצי 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא.. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כה 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? ברור 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כןןן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לאא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לפעמים 11.האם את/ה מעשנ/ת? לאאאא 12.האם את/ה שותה? לאאאא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא כל כך 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לחוד 16.באיזו כיתה את/ה? ט' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? כן 19.האם את/ה תלותי/ת? אע?! 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? כן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? מסתומרת?! 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? כן 25.כמה מהם פגשת? אפחד חעחעחע 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא יודעת.... 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לאא 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? ניראלי 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? אע?! 33.האם יש לך מודל לחיקוי? לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? כן 35.האם את/ה סלחנ/ית? מאוד סלחנית 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? לא... 37.האם את/ה יצירתית? בכלל לא 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? כלום 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא יודעת.... 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? אע?! 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? מה אומנות עכשיו?! 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? היום 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? פעם בשנה אפילו בכלל לא חוץ מרופא שיניים שאני רואה אותו כל חודש 50.מהו הגובה שלך? 1.55 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? כן ולא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? מסתומרת?! 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא יודעת... 56.האם את/ה ביקורתי/ת? לא 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מזה?!?! 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? אגואיסטית 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן 60.האם נהנת מהשאלון? הו פסדר....=)

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.שמך בישראל הוא: נועה 2.וגילך: 16 עוד מעט 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס
אממ כן. 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית
כן 5.האם התרמת אי פעם
כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים
ברווווור! 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה
כשיש לי כח אז כן 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים
חח כןן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים
לא. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג
בערך.. תלוי מה עושים 11.האם את/ה מעשנ/ת
חס וחלילה! 12.האם את/ה שותה
לא.. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה
כשבאלי. 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה
כשאני מרגישה שאני באמת יכולה למלא את המשימה אז לא אכפת לי. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד
בצוות 16.באיזו כיתה את/ה
י' 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל
בטח 18.האם אפשר לסמוך עלייך
כן 19.האם את/ה תלותי/ת
לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר
אממ לא יודעת.. 21.האם את/ה תמימ/ה
לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר
לא פחח 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים
לא מכולם.. לפעמים כן ולפעמים לא. אבל בעיקרון אני די ביישנית 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט
כן 25.כמה מהם פגשת
הרבהההה!!! 26.האם את/ה ספונטני/ת
לא ממש 27.האם את/ה רומנטי/ת
נראלי שכן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן
תלוי... 29.האם את/ה יודע/ת לבשל
לא
30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת
בטח 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה
של עברי לידר בסלקום 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)
כן, שירלי לילו 33.האם יש לך מודל לחיקוי
לא 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר
לא 35.האם את/ה סלחנ/ית
תלוי מה הסיטואציה הנסלחת. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם
כן 37.האם את/ה יצירתית
לא ממש=\ 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת
אממ שיצא הדיסק של שירלי לילו:) 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף
אם הם מבקשים אז כן. תלוי כמה מבקשים גם. 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב
בדר"כ אני לא תורמת לקבצנים ברחוב. אבל לאלו שמנגנים כן. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת
נגינה 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים
כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים
תלוי איזה 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)
עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל
בטח!!! ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת להלהלה 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה
אם יש לי כח אני מגיבה ואם לא אני פשוט מתעלמת זאת הדרך הטובה ביותר לעצבן את המתגרה. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר
כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה
לא זוכרת חח 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא
כשאני מרגישה לא טוב 50.מהו הגובה שלך
1.63 אני חושבת 51.האם את/ה מרוצה ממנו
כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל
להישאר במשקל שלי 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי
לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה
כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות
לא.. תלוי אבל מאיפה השינוי נובע. 56.האם את/ה ביקורתי/ת
קצת 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית
מאוד! 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה
חח תסמונת?! אין לי מושג 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד
כל אחד הוא מיוחד
60.האם נהנת מהשאלון
אני חולת שאלונים.. כבר אמרתי??

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1.שמך בישראל הוא: נגה 2.וגילך: 16 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? אכן 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? כן, מדריכה התנועה 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? כן 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? מאוד 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? חח כן 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא, טפו טפו טפו 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא תמיד 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא באופן קבוע 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? תלוי מי אנשי הקבוצה 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא תמיד 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? צוות 16.באיזו כיתה את/ה? י"א 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך? מקווה 19.האם את/ה תלותי/ת? תלוי במה.. וואי, יש אצלי הרבה עניין של תלוי 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? כן 21.האם את/ה תמימ/ה? בעקרון אני חושבת שלא אבל יש סיכוי גדול שכן 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? בזמן האחרון לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? פעם הייתה איזו פגישת פורום.. בערך 4 26.האם את/ה ספונטני/ת? כן 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא יודעת 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? בד"כ בורחת חח 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא משהו מיוחד 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? כן, ברור 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? של עברי לידר 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא ממש 33.האם יש לך מודל לחיקוי? אחותי הכי גדולה 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא 35.האם את/ה סלחנ/ית? כן, יותר מדי 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כן 37.האם את/ה יצירתית? לא ממש 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מראה חדשה.. חח 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? כן (2 שקל בקיוסק) 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? תלוי.. 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? משחק 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן, מאוד 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? כן 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? מושב 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? מבחינת נופים- מאוד.. מבחינת ממשלה- לא 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? לפני כמה ימים 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? כעמעט ולא טפו טפו טפו (אבל זה לא אומר שאני לא מצוננת כל שני וחמישי) 50.מהו הגובה שלך? 165.5 51.האם את/ה מרוצה ממנו? כן 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? שישאר ככה 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא חושבת 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? תלוי במה, בלימודים- לא 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? לא יודעת 59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? זו לדוגמא שאלה לאנשים צנועים. 60.האם נהנת מהשאלון? כן

linoy pal

New member
עונהה

1.שמך בישראל הוא:לינוי 2.וגילך:15 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?לא ממש 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא 5.האם התרמת אי פעם?כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?דעעע 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?לא ממש 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?חח כן...בטיול למצדה 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא חס וחלילהה 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לאא 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא 12.האם את/ה שותה?לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?לאא 14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?לא אכפת לי... 16.באיזו כיתה את/ה?ט 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?כן 18.האם אפשר לסמוך עלייך?כן 19.האם את/ה תלותי/ת?לא 20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא 21.האם את/ה תמימ/ה?לא 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?לא 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?אמ...יש אבל לא הרבה 25.כמה מהם פגשת?אפחד חיחי 26.האם את/ה ספונטני/ת?כן 27.האם את/ה רומנטי/ת?כן 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?באמצעע 29.האם את/ה יודע/ת לבשל?כן במיוחד פסטה יאמיי 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?כן 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?אמ...ווליום ת"א נחשב? 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?לא ממש 33.האם יש לך מודל לחיקוי?מורן אהרוני...[= 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?כן 35.האם את/ה סלחנ/ית?כן 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?כן 37.האם את/ה יצירתית?לא ממש 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?מיטה ולישון בה איזה כמה ימים..לא סתם...אני צריכה לחשוב על זה זה עוד 3 חודשים 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לא ממש 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?לא 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?אמ... 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?כן 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא הם משעממים 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן 46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?מגיבה 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?שירד גשם בפעם האחרונה חח 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?פעם ב... 50.מהו הגובה שלך?לא משנה...\= 51.האם את/ה מרוצה ממנו?לאא 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת?לא ממש 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא חח 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה?
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?לא 60.האם נהנת מהשאלון?כןן

swirrrly

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif../images/Emo208.gif

.שמך בישראל הוא: לא קוראים לי אני מטומטמת לבד 2.וגילך: 18 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס? לא 4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית? לא 5.האם התרמת אי פעם? כן 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים? לא 7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה? מאוד לא 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים? כן (יש לי רגליים חלשות) 9.האם שברת פעם את הרגל/יים? לא 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג? לא 11.האם את/ה מעשנ/ת? לא 12.האם את/ה שותה? לא 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה? לא
14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה? לא 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד? לא יודעת 16.באיזו כיתה את/ה? סיימתי כבר 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל? לא 18.האם אפשר לסמוך עלייך? לא 19.האם את/ה תלותי/ת? כן 20.האם את/ה נקשר/ת מהר? ככה ככה 21.האם את/ה תמימ/ה? לגמרי 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר? לא (מאיפה לי בשם האלוהים מה זה מחיר סביר ומה זה לא) 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים? כן 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט? לא 25.כמה מהם פגשת? 2 26.האם את/ה ספונטני/ת? לא יודעת 27.האם את/ה רומנטי/ת? לא יודעת 28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן? לנסות להתמודד אבל אז לראות פרפר לבן 29.האם את/ה יודע/ת לבשל? לא 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת? לא 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה? משהו בחוף בראשל"צ חח 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)? לא ממש 33.האם יש לך מודל לחיקוי? כן, אני 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר? לא יודעת 35.האם את/ה סלחנ/ית? לא יודעת 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם? כנראה שלא
37.האם את/ה יצירתית? נראה לי שלא 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת? ציאניד 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף? לא 40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב? לא (אני מתביישת. זה מאוד מבלבל - לאן פאקינג זורקים ת'מטבעות?! בעע) 41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת? כתיבה (וגם זה בקושי
) 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים? כן, קולנוע למשל 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים? לא
44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)? עיר 45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה? לא יודעת 47.האם את/ה נפגע/ת מהר? כן 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה? מזמן (אבל הסתובבתי בשיא הקור עם חולצה קצרה איזה אהבלה אני) 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא? לעתים רחוקות 50.מהו הגובה שלך? אני נמוכה 51.האם את/ה מרוצה ממנו? בעקרון לא אבל שיהיה 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל? טוב 59 זה נחשב די הרבה
53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי? לא יודעת 54.האם חשוב לך לקבל את השונה? נראה לי 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות? לא 56.האם את/ה ביקורתי/ת? כן 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? הפרעת אישיות טינאייג'רית
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא 60.האם נהנת מהשאלון? כן יש לך כסא?

mad artichoke

New member
../images/Emo3.gif

ישנו שאלון שגל, זו שענת חולה לה על התחת, חיברה ואני לא אענה עליו?
1.שמך בישראל הוא:רוית. 2.וגילך:15. 3.האם את/ה אוהב/ת לקחת על עצמך מסגרות נוספות מעבר לביה"ס?אם זה משהו שמעניין אותי וכל זה, אז כן. אבל אין
4.האם את/ה עוסק/ת בפעילות התנדבותית?לא. 5.האם התרמת אי פעם?כן. 6.האם את/ה נוהג/ת לצאת לטיולים השנתיים?האמת שלא
7.האם את/ה אוהב/ת מסלולי הליכה?לא. 8.האם יצא לך ללכת כ"כ הרבה עד שרעדו לך הרגליים?כן. 9.האם שברת פעם את הרגל/יים?לא. 10.האם את/ה אוהב/ת את שיעורי חנ"ג?לא!
המורה מבחילה כמעט כמו המקצוע. 11.האם את/ה מעשנ/ת?לא. 12.האם את/ה שותה?לא. 13.האם את/ה נוהג/ת לתפוס את תפקיד האחראי/ת שדואג/ת לכולם בקבוצה?ממ.. לא. אני לא אחראית
14.האם את/ה אוהב/ת להיות המנהיג/ה בקבוצה?לא, לא כ"כ. 15.מה יותר קל לך-לעבוד בצוות או לחוד?טוב, תלוי מי נמצא בצוות. למרות שהרבה פעמים לבד אני לא עושה כלום
16.באיזו כיתה את/ה?י'. 17.האם את/ה מעוניינ/ת להתגייס לצה"ל?מניחה שכן. 18.האם אפשר לסמוך עלייך?תלוי בקשר למה
אבל בד"כ.. לא כ"כ. 19.האם את/ה תלותי/ת?לא בדיוק
20.האם את/ה נקשר/ת מהר?לא. 21.האם את/ה תמימ/ה?לא D: 22.קרא פעם ששילמת למוכר כי לא היה לך נעים לסרב למחיר?אני חושבת שכן. 23.האם את/ה מתבייש/ת מזרים?לא בדיוק מתביישת (לא תמיד) אבל לרוב אני ממש ממש לא מחבבת זרים. אם כי ישנם אנשים שזה לא ככה איתם. 24.האם יש לך הרבה חברים מהאינטרנט?לא, לא הרבה. גם שם הם לא אוהבים אותי
25.כמה מהם פגשת?לא הרבה
26.האם את/ה ספונטני/ת?לא. 27.האם את/ה רומנטי/ת?לא
28.האם את/ה נוטה להתמודד עם מחויבויות או לברוח מהן?לברוח
29.האם את/ה יודע/ת לבשל?בערך D: 30.האם את/ה שומע/ת מוזיקה ישראלי/ת?לא הרבה. 31.מהי ההופעה האחרונה שהיית בה?הופעה שהייתי בה מרצוני ושילמתי על כרטיס? [כי יש את ההופעות בצפר, נו
].. מזמן, ינואר שעבר. 32.האם יש לך מושא הערצה(ואם כן אז מי וזה..)?לא, אני חושבת שלא. 33.האם יש לך מודל לחיקוי?לא. 34.האם את/ה נוטה להתעצבן מהר?תלוי בגלל מי..
35.האם את/ה סלחנ/ית?בערך. 36.האם יש לך עקרונות שלעולם(אל תגידו לעולם...אני יודעת)לא תעבור/תעברי עליהם?אני מניחה שכן
37.האם את/ה יצירתית?לא, לא ממש. 38.מה הכי תרצ/י ליום הולדת?לא יודעת S: 39.האם את/ה נוטה להלוות לאנשים כסף?לא
40.האם תתרום/תתרמי לקבצן ברחוב?סביר להניח שלא יהיה לי כסף, אני זו שבד"כ תורמים לה
41.לאיזו אומנות את/ה הכי מתחבר/ת?ממ.. מוזיקה? 42.האם את/ה מעריכה אומנות מסוגים אחרים?ממ..חלק. 43.האם את/ה אוהב מוזיאונים?לא. 44.באיזה מקום את/ה גר/ה(קיבוץ/עיר/מושב/כפר.....)?(סוג של) עיר
45.האם את/ה אוהב/ת את מדינת ישראל?ממ..
46.כשמתגרים בך,האם את/ה מתעלמ/ת או מגיב/ה?תלוי מי הפושטק. 47.האם את/ה נפגע/ת מהר?בד"כ לא. 48.מתי נרטבת בגשם ללא מטריה בפעם האחרונה?לפני כמה ימים. 49.כל כמה זמן יוצא לך לבקר אצל רופא?
50.מהו הגובה שלך?1.64 51.האם את/ה מרוצה ממנו?כן, אני מניחה. 52.האם תרצ/י להוריד/לעלות במשקל?להוריד לא יזיק (יש לי תחת גדול
) 53.האם את/ה נכנע/ת ללחץ חברתי?לא.. לא.. טובנו כן
סתם.. ממ.. לא יודעת, לא נראה לי. 54.האם חשוב לך לקבל את השונה?כן. 55.האם תכפה/י על אדם להשתנות?לא. 56.האם את/ה ביקורתי/ת?כן. 57.האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא, לא כ"כ. 58.אם תצטרכ/י למצוא תסמונת חדשה שמאפיינת אותך,מה היא תהיה? יש כמה שכבר קיימות
59.האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?אני חושבת.. שלא. 60.האם נהנת מהשאלון?כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה