נאי ממש מתוסכל..

Nadavcat

New member
הידעת שהוא נולד בסקוטלנד ?

אני כבר לא בקטע של ויכוח, סתם זה הפתיע אותי שהוא נולד שם.

RoieL

New member
אתה צודק,

רציתי לכתוב בריטי ויצא לי אנגלי. סליחה.

Kfitzi

New member
המצב קשה...

אני אומר את השם שלו קנופלר - עם ק'. אין טעם לתקן אחד את השני על זה... כי היינו הך כולם בארץ מעוותים שמות ומילים... הנברקס, משאית ריו, להפריק, פנדל, אפשר להמשיך שעות... בקיצור - אתר ממולץ במיוחד לכל קוראי הפורום הזה, גם לומדים דברים ולמען האמת - דיי משעשע. http://www.safa-ivrit.org/

wish i was here

New member
לאאאאאאא!!!!!!!

אני את הבגרות שלי בלשון כבר סיימתי!!!!! למה הבאת את הלינק הזה לקרוא את הכותרות הביא לי פלשבאקים :(

Kfitzi

New member
להפריק? זה סלנג ירושלמי

כשמתחילים משחק כדור (חממות, חיי שרה, או אפילו כדורסל\כדורגל) ה"שופט" - הערס הכי מפחיד שקובע את החוקים - זורק את הכדור למעלה ממש חזק ואז מתחילים - יענו לתת הזדמנות שווה בפתיחה. להפריק זה בעצם עיוות דיי עצבני שהמקור שלו זה : FREE KICK. אחרי כמה גילגולים אצל הדילקסטים בירושלים, קורים ניסים.

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

להפריק זה א-ב של כל משחק כדורגל שכונתי. אבל בסדר, ירושלמים הם מיוחדים, אצלנו כל אחד הוא יצור

NYMets Man

New member
חחחחחח כולכם רבים סתם

מארק נופלר מארק קנופלר זה נשמע אותו דבר בגלל הק' בסוף של ה"מארק" בכל מקרה

Katarzis

New member
מה פתאום?

זה בכלל מר קנופלר. ראבאק זה פורום כלי חפירה וחפרנים?

yotamn9

New member
אמממ

אני חושב שזו הפעם הראשונה (וגם אם לא, אז זה מאוד מאוד נדיר) שהעיגול ליד ההודעה שלך ריק.

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

אבל אנחנו מוותרים לו. כי אצלו, כל מילה זה מלמיליאן, כל משפט זהב, כל פסקה אירופה, כל מאמר דבש וכל עבודה סמינריונית לליגת אלופות.

Kfitzi

New member
רק בגלל ההתחנפות המעולה בסוף

השירשור אני לא חוסם פה את כולם... בעיקר את ערן.
בתחלס אני לא חופר, פשוט אוהב להתנסח באופן ברור. יש משפט בצבא שאומר: " אני אסביר לאט כדי שתבין מהר " - אחרי הכל, יש הרבה מאחורי המשפט. טוב די. הבנתי ת'פואנטה.

למעלה