נאי ממש מתוסכל..

Fly2High

New member
נאי ממש מתוסכל..

אני מת ללמוד שיר חדר.. אני די מתחיל..
אם למישהו יש הצעה.. זה יהיה נהדר
(גיטרה אגב חח) ויש עדיפות לשיר באנגלית.. תודה!

RoieL

New member
סולטנס אוף סווינג עם האצבעות

שיר יחסית פשוט (חוץ מהסולו השני שטיפ טיפה יותר לדעתי, אתה יכול ללמוד אותו מאוחר יותר), ונגינה שלו עם האצבעות (כמו נופלר) זה אחלה פרוייקט וגם נשמע יותר טוב לדעתי.

Fly2High

New member
יווו עשית עבודה כפולה!!

אני כבר איזה חודש מת לדעת איך קוראים לשיר הזה.. מת עליו! תודה!

Fly2High

New member
אם זה kn באנגלית אז קוראים n

know- אתה אומר now knob- nob המשך יבוא

RoieL

New member
כבר דננו פה בזה פעם

כנס לפורום "אגדות רוק" במאמרים לקטגוריית "דייר סטרייטס" ותמצא הסברים בנושא.

RoieL

New member
אתה יודע,

בדרך כלל כשאני מפנה למאמר אני קורא אותו לפני כן אז אני לא חושב שצריך להפנות אותי אליו שוב. אני קורא לו נופלר כי הבנאדם אנגלי. זה כמו לקרוא לדייב גילמור "דוד גילמור" כי 'ככה צריך להגיד בעברית'.

the legacy

New member
אתה טועה, לדעתי.

דבר ראשון מארק הוא לא אנגלי - הוא יהודי יליד אנגליה. בקשר ל"נופלר" - קנופלר זה שם גרמני, וככזה יש לו משמעות, והוא לא סתם גיבוב של אותיות. אם תגיד דוד במקום דיויד זה עדיין יהיה אותה תוצאה - בנאדם שקרוי על שם המלך דוד. כשאתה אומר נופלר במקום קנופלר זה פשוט טעות מכיוון שיש ל"קנופלר" משמעות. זה כמו שתיקח בנאדם שהשם משפחה שלו זה "שדה" ותגיד במקום זה "דה".

the legacy

New member
לא, ממש לא.

את יודעת למשל כמה ילדים של מהגרים פקיסטאנים/הודים נולדו באנגליה? אני די בטוח שאת לא תקראי להם אנגלים. יש הבדל בין ה"גזע" האנגלי (וכן, אני יודע שזה טאבו, סו ואט?), לבין אנשים שנולדו בארץ אנגליה. אנגליה זה פשוט ארץ בשליטה ובעלת רוב של אנגלים, ולכן היא נקראת ככה, כמו ש"אירנלד" נקראת אירנלד כי היא ארצו של העם האירי.

למעלה