נאבד לי הכלב

Carlito2

New member
נאבד לי הכלב

היום בבוקר נאבד לי הכלב ואין לי מושג איפה הוא. הוא בן 6 שנים ואצלי מגיל חודשיים,ככה שאני מאמין שאני הבעלים הראושנים שלו. הוא נוהג לצאת לטייל לבד בשכונה אבל תמיד חוזר,וזה כבר שנתיים ככה שזה לא חדש לו. אני ממש בלחץ ומקווה לראות אותו שוב. האחרון שראה אותו היה אח שלי שהלך לצבא ב-6 בבוקר והוציא אותו. מה לעשות?חיפישתי אותו בכל השכונה ובאזור. אני מפחד שהוא נדרס,מת ממשהו או שמישהו לקח אותו למלחמות כלבים,אם אתם יודעים מזה. הוא כלב תקפן ככה שלא כל אחד יכול לגעת בו ולתפוס אותו... http://img404.imageshack.us/img404/3976/63110659vz9.jpg

Carlito2

New member
אני גר בחדרה

חיפשתי אותו בשכונה ובאזור,התקשרתי לפקח העירייה על הכלבים ושאלתי אם הם אספו היום כלבים והם אמרו שלא. היה לו רצועה. מה אתם מציעים לי לעשות?

לתלות מודעות באזור

כבר עכשיו, לא לחכות שיעברו כמה שבועות לא יזיק גם לעלות את הפרטים לאתרים שונים באינטרנט (לא רק פורומים, אתרים מיוחדים לאבידות ומציאות של בע"ח) אל תשכח לציין באיזו צבע הרצועה, ושאר פרטים, שיכולים להקל על זהותו של הכלב יש לו שבב? תג? קולר נגד קרציות?

טון טון1

New member
שלום .

ממליצה לך לפרסם גם בפורום אימוץ בעלי חיים וגם באתרי האינטרנט השונים : יד2, YNET, זיפזופ, פרנד, הומלס, הב הב, פטקינג. מומלץ גם להודיע למוקד האבדות של אס או אס. אפשר גם להכין מודעת אבד כלב ולהפיץ במייל לחברים הקרובים שיפיצו הלאה. נא לעדכן פרטי מס' השבב במאגר הארצי בטלפון 03-9681610 לתלות המון מודעות בשכונה, אפילו להציע פרס כספי למוצא. אולי להפעיל בלש כלבים בתשלום. לבקר בהסגרים העירוניים הקרובים למקום מגוריכם (לא מספיק לטלפן, מומלץ להגיע פיזית). לתלות מודעות גם אצל כל הוטרינרים בעיר. בהצלחה, הלוואי שתצליחו להחזיר אותו הביתה.

Carlito2

New member
מצאנו אותו-אני לא מאמין!

אח שלי חזר מהצבא לפניי חצי שעה והוא מתקשר לאבא שלי שהוא רואה את הכלב עם עוד כלבה וכנראה הם הסתובבו כל היום ביחד. חחחח איזה מצחיק כשחושבים על זה... ממש תודה לכם והייתי רוצה שתציעו לי מה לעשות כרגע שזה לא יחזור על עצמו,לסרס אותו?מזה בכלל?נראה לי התאהב בה. אמרו לי שזת התקופה של כל זה חחח

Carlito2

New member
עוד משהו

הוא לא רצה לחזור עם אח שלי ואז באתי לשם עם השרשרת שלו וקשרנו אותו,בהתחלה קצת תקף...

טון טון1

New member
יכול להיות שהוא מיוחם

המקרה יכול לחזור על עצמו ולהגמר בצורה הרבה יותר קשה. כשהכלב מסתובב לבדו ברחוב, הוא חשוף לכל הסכנות שציינת ואפילו ליותר. התחילו בזה שלא תתנו לו לצאת לבד, קחו אותו לטיול כשהוא קשור עם קולר ורצועה, אחרת אתם מסכנים את חייו. והמשיכו בזה שתסרסו אותו, כך הוא לא יחפש לרוץ אחר נקבות מיוחמות וישתגע הכל פעם. סירוס גם יפחית במידה ניכרת את הסיכוי שלו לחלות בגיל מבוגר יותר במחלות שונות. שמחה שמצאתם אותו, שימו לב שהוא לא הרביע את הכלבה, אם יש לה בעלים, נסו להודיע להם שיעקרו את הכלבה לפני שהגורים באים לעולם הזה שהוא ממש לא נחמד לגורים חסרי בית.

Carlito2

New member
תודה אחותי

מזה בדיוק לסרס?חח אני לא יודע... איך אני יודע שהכלבה נכנסה להריון? ומה מיוחם?

זכרים תמיד מוכנים להרביע מבחינה פיזיולוגית

נקבות לא - יש ביוץ רק בזמן יחום, אצל זכרים תמיד יש זרע מוכן לשיגור ואין תקופה מסיימת. אפשר להגיד אם ככה שהם כל הזמן מיוחמיים.....

כן

ילדה בלבן צודקת - שיש כלבה מיוחמת באיזור הכלב מראה יותר סימנים זכרים כמו השתנה = סימון וחוסר תאבון (חולה אהבה בשיכון ג'...) אבל בעקרון זכרים לא מיוחמים. אם משהו הם מיוחמים כל הזמן.

ורד אחת1

New member
באיזור חדרה גונבים כלבים לקרבות

לא חסרים כאלה מקרים בארץ, בייחוד שם. מקווה שתמצא אותו, ואם תמצא, אנא! אל תתתן לו להסתובב שם לבד.

למעלה