מ-SS ל-STS

והנה עוד כמה ציטוטים שלי

מטעמי עצלות לא הבאתי את הקישורים, אך אני מוכן להוכיח כל אחת ואחת מהאמירות: 1. דברים שאמרתי לאברואד: "עדיף שתתרכז בדברים מעין זה ולא בהשפרצת שינאה כלפי השמאלנים". 2. מביע את הערכתי לשמאלנים: עדיף להפגין נגד הרוצחים היהודים: המתנחלים, שמאכלסים את כל היחידות הקרביות בצה"ל ועושים מילואים בטירוף (שמאלנים, לא לקפוץ בראש: יש גם הרבה שמאלנים שנוהגים כך, אני יודע ומעריך זאת). דמיין לך: הפגנה בארה"ב בעד בן לאדן ונגד צבא ארה"ב... 3. השמאלנים בנים יקרים: מעולם לא טענתי שדעה התומכת בפינוי ההתנחלויות אינה לגיטימית ושמי שתומך ברצח כגון גולדשטיין הוא "בסדר". טענתי היא שדה-לגיטימציה למתנחלים באשר הם, נוסח "המתנחלים אינם ציונים" (דברי רובי) או "המתנחלים הם טפילים" (דברי מנהל תיכון בישראל, היא חרפה, בדיוק כמו שחרפה היא לומר :כל השמאלנים בוגדים". אני מודע לעובדה שגם אני נגרר לעיתים, בלהט הויכוח להכללות ומשתמש בביטויים כגון: "השמאלנים לעולם לא יודו בטעותם" (דבר שהוא כמובן אף לא נכון עובדתית), ומוכן להתחייב להפסיק עם מנהג זה. אך אני מזמין אותך לחפש אמירה נוסח "כל השמאלנים ....בוגדים/משתמטים וכו´" שלי בפורום. לדעתי לא תמצא. להפך: מס´ פעמים אני בפירוש עמדתי על כך שהשמאלנים הם בנים יקרים של עם ישראל ששירתו ביחידות הקרביות ביותר (ועודם). 4. מעדיף שמאלנים על משתמטים: ושלא יהיו לך אשליות: אני מעדיף את הקשרם, רובי ושאר שמאלנים כאן עשרות מונים עליך. יודע למה? כי כשתהיה מלחמה, הם ושכמותם ילחמו עימי כתף אל כתף, ואם אפצע הם יסחבו אותי על גבם לנקודת האיסוף. אתה, לא נראה לי שתהיה שם... אני מחכה, ידידי, שתבהיר איך כל האמירות הנ"ל מתיישבות עם מה שכתבת לגבי היחס שלי לאילן רמון או לשמאלנים באשר הם.

Roobie

New member
התנצלות על מה?

גם בהודעה ההיא דיברת על "רוב השמאלנים" כאילו שאתה יותר טוב מכולם ורשאי להכליל (ואל תגיד לי ש"רוב" זה לא להכליל).

רובי, אין לך בושה?

אני לא מבין- כשאתה עושה כאלה סילופים אתה בונה על זה שאני לא אגיב או מה? תראה מה כתבתי שם: "מדוע רב השמאלנים שטענו טענות גזעניות כמו של מר פאספרטו סירבו לקיים עימי" וכו´. אתה הורדת את החצי השני של המשפט! הורדת את "שטענו טענות גזעניות כמו של מר פאספרטו". אני בהלם. עד לאן אפשר להגיע בניסיון להוכיח שאתה בכל זאת צודק?

רובי, אני מחכה לתגובה שלך

למה הורדת חצי מהמשפט כדי לנסות לסלף את דברי? ככה מתנהגים?

Roobie

New member
מצטער שאני לא נמצא כאן כל הזמן

נסעתי לראות את הקבוצה שלי חוטפת בראש ממכבי פתח-תקוה
לעניין - במקרה הזה השתמשתי בהמון דמגוגיה, אבל זה בכלל לא רחוק מהמציאות. אתה תמיד מדבר על "השמאלנים" בניכור, בהתנשאות, אומנם אומר שלא צריך להפיץ שינאה אבל יחד עם זאת מפיץ אותה בעצמך, ואני באמת לא צריך להתחיל לחפש פה לינקים בשביל זה. אם זה מאוד חשוב לך - בפעם הבאה שזה יקרה אני אעיר את תשומת ליבך לזה. ומה דעתך על אילן רמון השמאלני? לא מפריע לך שהתגובה ההולמת שלנו לשונאינו הוא שמאלני מנייאק?
(בצחוק, אני מדגיש שלא התכוונתי שככה אתה קורא לכל השמאלנים)

aviril

New member
אתה צודק איפכא מסתברא..

אילו היו מקשרים את טיסת אילן רמון לפוליטיקה היו מדביקים לו שהוא אחד משלנו לבן וצחור כמו יאנקי ממוצע ,כזה כאילו שפוי ,שלא כמו הליכודניקים שכוווולם ניסים מהחמוצים ומוסא אלפרון,שהעם המטומטם לא מבין עד כמה זה חשוב לחדש את המו"מ עם ערפאת במקום בו הפסיק אותו ברק.וכמה זה חיוני לטרנספר רבע מליון יהודים לגבולות בני הגנה בבמרחק חמישה עשרה קילומטרים מהים(אוי כמה שהערבים אוהבים אותנו כמה שיותר קרוב לים...) וכי שרון מבקש להבחר רק על מנת לשלשל מליונים לחשבונו של גלעד. וכי מפלגת העבודה לא אוהבת בכלל שררה והיא בכלל לא מחלקת ג´ובים לקרובים לצלחת.ואין אצלה עמותות שפועלות לקבלת תרומות בלתי חוקיות. ושהתקשורת היא שיא האובייקטיביות המקצועיות והנאמנות המוחלטת לעובדות היא אף פעם לא מורחת ורוקחת שמועות במגמה להטות את תוצאות הבחירות. ויותר מכל רק מרצ ועבודה יאחו את הקרעים בעם ורק להם זכות היוצרים על "צו פיוס" רק ואך ורק לשם כך הם יסכימו בסופו של דבר אפילו לממשלת אחדות לאומית....

../images/Emo41.gif מה אוכל אותך שם בפנים

ציירת כאן סטריאוטיפ מאד יפה אבל לא ממש שלי. גם אני חושב כמוך שהעבודה מושחתים, שמרצ שקרנים - ואני באמת לא מצביע להם. ואם היית טורח גם לקרוא הודעות ולא רק לכתוב היית מגלה שאני מייחס דווקא הרבה אינטיליגנציה גם לבוחרי הליכוד (ואם היית ממש טורח לקרוא הודעות היית מגלה שאני בכלל חצי מזרחי)

masorti

New member
אתה חצי מזרחי?..

"שינוי" צריכה מיד להכניס אותך לרשימה לכנסת. הרי גנים מזרחיים הם מצרך נדיר מאוד ב"שינוי". אולי כדאי שהם יציגו אותך במשדרי התעמולה שלהם לבחירות?

../images/Emo41.gif אנחנו פשוט לא גזענים כמוך

דבר ראשון יש שני מזרחיים במקומות ריאליים (רצאבי ופריצקי, שאמו ממוצא פרסי). נושא העדה לא ממש מעניין אותנו בשינוי, כי אנחנו מפלגה ללא צבע או עדה. בכל מקרה בהרצאה האחרונה עם ח"כ לפיד שמעתי אותו אומר שהוא "ישמח מאוד אם יצטרפו לשינוי יותר מזרחיים וישתלבו בפעילות של שינוי". מאחר ששינוי לא מאמינה בשפיטת אנשים על פי מוצאם, היא לא מוצאת לנכן לשריין מקומות לאנשים ולגרום לתופעות מוזרות כמו שראינו לאחרונה בליכוד או במפלגות אחרות, שם אנשים טובים ובעלי יכולת וכישורים עפו מהרשימה ופחות מוצלחים נכנסו לפניהם. בשינוי מסתכלים על האדם כאדם, לא לפי מוצא, מין, צבע עור או מרוק החולצה שלו. האם כל המזרחים ניתנים להגדרה את ברורה? אין ביניהם שוני כל שהוא? כולם באותה רמת השכלה? אותה רמה כלכלית? אותו מעמד חברתי? ראית פעם מפלגה שהיו בה מספיק מזרחיים שגם דאגה למי שנחשב מזרחי? לכול המזרחיים? שינוי בעד שיפור רמת ההשכלה של כולם על מנת שיוכלו בעתיד להתקדם ולתרום למדינה, וכך המדינה תעזור להם. שינוי בעד יצירת צמיחה במשק, כך שיותר אנשים יוכלו לעבוד ולפרנס את עצמם בכבוד. שינוי בעד שוויון זכויות וחובות, כך שלא מישהו יקבל זכויות על חשבון אחרים ומישהו לא ימלא את חובותיו כאזרח ואחרים יעשו זאת עבורו. אגב, אם אמא שלי יוניה, ואבי ספרדי דור שישי בארץ, ואשתי ממוצא אשכנזי, מה ההגדרה של הילדים שלי?

masorti

New member
וואלה, יש לכם מזרחי במקום ה-11...

מענין מדוע כל העשיריה הראשונה שלכם אשכנזית טהורה (סליחה.. פריצקי הוא חצי-פרסי). רק במקרה, לגמרי לגמרי במקרה, 50% מהאוכלוסיה בישראל לא מיוצגים בעשיריה הראשונה שלכם. תמהני מדוע.....

../images/Emo41.gif יש כמה סיבות

1. בגלל שיטת הבחירות שלנו המתבססת על מעשים ולא על עדה. לצערי מעטים הם המזרחיים אשר החליטו להצטרף לשינוי. גם טומי לפיד קורא בכל אחת מהרצאותיו קהל הספרדי להיכנס לשינוי ולהתחיל להשפיע. 2. בגלל אנשים כמוך המלכלכים על שינוי ומטפטפים לאנשים שקרים גבלסיים אודות שינוי כמפלגה שונאת מזרחיים ושונאת דתיים. 3. בגלל שאחוז המסורתיים והדתיים בקרב הספרדים גבוהה יותר.

למעלה