מ-SS ל-STS

מ-SS ל-STS

אני מודה שהתרגשתי היום מאוד כשראיתי את אל"מ רמון ממריא לחלל. לא פחות ריגשה אותי אשתו של רמון, שסיפרה שברגעים האחרונים לפני השיגור אמרו כל בני המשפחה "שמע ישראל" בליבם. ככה זה: הם רצו להשמיד אותנו עם ה-SS, אנחנו הגענו לחלל עם ה-STS. "אם מזרע היהודים...לא תוכל לו, כי נפול תיפול לפניו" (מגילת אסתר, ו´ 13).

האם אל"מ רמון השתתף בהפצצת הכור?

כך קראתי באיזשהו מקום לא רשמי. האם זה נכון? אל"מ רמון הוא בעיני גיבור לאומי. עם ישראל הוא עם סגולה.

וזה מה שאומר יאסר עבד רבו

בעקבות השיגור (לקוח ממבזקי מעריב איטרנט): "אני מקווה שהמתנחלים לא ילכו בעקבות אילן רמון ויציגו מסמכים מזויפים שיש להם בעלות על הירח". תסלח לי, חתיכת אהבל, זה שהקינאה אוכלת אותך ביודעך שאין לעם הפיקטיבי שלך סיכוי להגיע לכזה דבר לא אומר שאתה צריך לשחרר פנינים מהביוב שקרוי אצלך פה. אתה והעם הפיקטיבי שלך, בדיוק כמו הגרמנים, אינכם אלא ניסיון כושל נוסף להפסיק את דרכו המפוארת של העם היהודי בעולמנו.

לבגיניסט

זה מוזר שאתה קוטל את עבד רבו. אפשר להשתמש ביכולת התעופתית הישראלית ביחס לערפאת.

rubikon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

YuvalCo

New member
זה נכון.

הוא היה טייס קרב והשתתף בפעולה להפצצת הכור הגרעיני בעיראק ב 1981, בהתאם לדוקטרינת בגין.

ראליסט

New member
מה הקשר???

מדוע צריך להדגיש שאל"מ רמון השתתף בהפצצת הכור הגרעיני? אכן זה נכון,אך מה החשיבות של עובדה זו לגבי זה שהוא האסטרונאוט הישראלי הראשון.מן הסתם,הוא ואנשי חיל אוויר אחרים,השתתפו במבצעים צבעיים רבים. האם אתה מציין זאת בגלל שבגין הורה על הפצצת הכור? מתי תבינו שאין קשר בין אישיותו הצבאית,וגבורתו הצבאית של אדם,לבין הפוליטיקה???.הרי אהוד ברק הוא החייל בעל מספר העיטורים הגבוה ביותר בצה"ל (החי),מאז קום המדינה.אז מה? זה עשה אותו לר"מ טוב???. שרון ידוע כגיבור מלחמת יום הכיפורים.הפשלה שלו בלבנון ,היא קונצנזוס לאומי, לא כולם חושבים שהוא היה אפילו ר"מ ממוצע.יש המון דוגמאות אחרות. אז ע"ס :"הפרדת הדת מהמדינה" צריך לאמר :"הפרדת הצבא מהפוליטיקה". וסתם מסקרנות,לו היה מתברר שלאל"מ רמון יש השקפות עולם שמאלניות,האם כל אנשי הימין היו ממשיכים לדבר עליו כ"גיבור לאומי"?.ואני ממש לא יודע מה השקפת עולמו.

מה אתה רוצה?

בסכ"ה שאלתי פריט אינפורמטיבי לגבי האדם. לרמון יש השקפות שמאלניות לפי מה שכתוב כאן והוא עדיין גיבור לאומי בעיני, בדיוק כמו שמאלנים אחרים שנלחמו למען הארץ הזאת. וממתי רמון רץ לפוליטיקה בכלל?

aviril

New member
תארו לכם איזה אסון היה קורה...

... אילו חיים רמון היה נבחר להיות מנהיג העבודה?? התקשורת היתה דואגת לידע את הציבור שאילן רמון הוא אחיין של חיים... מפלגת העבודה היתה זוכה בשלטון ויאסר ערפאת היה חוגג...

../images/Emo41.gif זה לא היה קורה

מהרגע שהוא היה מתקשר לפוליטיקה היו באים שופכי הדם המקצועיים ומספרים לכולם שהוא אשכנזי מתנשא, אוכל ספרדים לארוחת בוקר, שהוא בכלל הוציא גימלים בהפצצה על הכור, שהוא מוכן למכור את אמא שלו תמורת הסכם עם הפלסטינאים, שהוא רוצה לקעקע את יסודות היהדות, שהוא תומך במשתמטים ובסרבנים, שהוא משתמש בסמים, שהוא קיבל כספים במרמה, שהוא בועל נידות, שלבת דודה שלו פתחו תיק פלילי בגוואטאמלה על הפרעה לתנועה.....

hungry penguin

New member
אתה מתבלבל בין בילין לרמון

רמון הוא סתם הומו שהורס כל מוסד שהוא נכנס אליו. ואין לי בעיה עם הומואים, באמת שלא.

אני לא מתבלבל בכלל

גם אם אלוהים היה יורד לאדמה בדמות אדם ומתמודד מטעם השמאל הם היו כבר ממציאים עליו עלילות ושקרים. (ולא שזה תכונה המאפיינת רק את הימין. גם בשמאל יש מומחי השמצות גדולים כמו בורג מהעבודה או כמו סיעת מרצ השקרנים)

hungry penguin

New member
איפכא, איפכא

עזוב את זה. כלום קשור. אולי פשוט הגיע הזמן שתהיה קצת פחות אופוזציונר. תחשוב על זה.

ראליסט

New member
מה שבאמת שוכחים...

זה ,שמי שיזם את טיסתו של האסטרונאוט הישראלי הראשון לחלל (לפני שכמובן ידעו מי הוא),היה שמעון פרס,בהסכם עם נשיא ארה"ב לשעבר,קלינטון.זה לא חשוב במובן המדעי או המקצועי.אבל זה היה חשוב במובן הפוליטי. כמובן שהמנהג להשכיח מהציבור,את תרומותיו של פרס,נמשך גם במקרה זה.אפילו לא הוזמן לארוע השיגור.התירוץ של משרד החוץ:"חשבנו שהוא קיבל הזמנה רשמית".מצחיק....את כשלונותיו של פרס,אוהבים להזכיר מהבוקר עד הערב,אבל את תרומותיו החשובות למדינה...כמעט אף אחד לא מזכיר. מה-חוששים שזה יביא לעבודה עוד מנדטים??? הציבור לא טיפש להפריד בין דברים לדברים!!!!

עמרי ר

New member
פרס המקופח

אני אעשה איתך עסקה: אם יזמינו את שמעון פרס לכל הלוויה של נרצח מפיגוע, ויזכירו שם את אחריותו של פרס למותו של אותו אדם - אזי אשלח מחאה חריפה למשרד החוץ על ששכחו לתת כבוד לפרס בעניין האסטרונאוט הישראלי הראשון.

../images/Emo41.gifאם יזמינו את מתנגדי גדר ההפרדה

לכל לוייה של מי שנרצח בפיגוע בגלל שעדיין לא הוקמה גדר הפרדה...

למעלה