מ
ל

resputin

New member
../images/Emo41.gifבאפי- המחזמר../images/Emo41.gif ב~אייקון~

ביום רביעי הקרוב <עוד יומיים, ה-15, כן כן, יום המפגש של ב"ב+ז"מ>, בסנימטק ת"א בשעה 21:30 יוקרן
בשנית
באפי- המחזמר- "Once more, with feeling!" כהקרנה פעילה (סטייל 'מופע האימים של רוקי', ללא מבינים) תחת אירוע 'אייקון'. טלפון להזמנת כרטיסים מראש(מומלץ*): 036060800 ו...נתראה שם.

Chandler Rulz

New member
משהו עצוב בשבילכם../images/Emo24.gif

חפשו בקאזאא את הקליפ הזה: Sigur Ros - Viorar Vel Til Loftarasa זה דבר ממש עצוב... זה קובץ Mov אגב, אז צריך QuickTime

מחר בסניף ת"א: זכויות בעלי חיים!

בפעולה הקרובה: מה הן בכלל זכויות בעלי חיים (
), איך שומרים עליהן (
), איזה סבל נגרם לכל אחת מהחיות (
), האם ואיך ניתן לצמצם את הסבל (
), והאם עשינו את הבלתי-יאמן, ושוב קישרנו את זה למאבק הגאה?!
יום רביעי, 18:30, סניף ת"א - פינסקר 25. בואו בהמוניכם!

Tleilaxu

New member
../images/Emo118.gifאיזה שייייררררר. מכור ../images/Emo13.gif

שקט. מקסים. Damien Rice - the blower's daughter

shaymen

New member
דרושים/ות אנשים בעלי כשרון משחק|רמק

ללהקה שפועלת בהתנדבות על מנת לשמח אנשים נזקקים באזור חיפה והקריות דרושים/ות אנשים בעלי כשרון משחק, שירה, ריקוד עם או בלי נסיון קודם. לפרטים נוספים פנו למייל: [email protected] בצירוף פרטיכם האישיים כולל מספר להתקשרות ונחזור אליכם בהקדם. תודה וחג שמח

השלישי שעוזב! הערב בתפוז LIVE

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד השלישי שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום, מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

WTR

New member
זקוקה לעזרתכם

שלום, לחברתי יש מה שנקרא חרדת נטישה, דבר שמציק לה ולזוגיות שלנו. תוכלו בבקשה להדריך אותי איך אוכל לעזור לה בתור חברתה הטובה ובת זוגתה? תודה רבה.

resputin

New member
אני לא חושב שהפורום הזה מצוייד

בשביל לעזור לך. חרדת נטישה זו בעיה יותר קשה ממה שמוצג כאן, והטיפול בה הוא גם לא קל במיוחד. -אני חושב שכדאי שתחפשי בפורומים השונים פורום *מומחה* או פורום יותר מקצועי <או קשור לנושא, שכן 'חרדת נטישה' זה הנושא ו'גאווה' זה הנשוא> שבו יוכלו לייעץ לך עצות שבאמת יהיו רלוונטיות.

למעלה