מ
ל

TwelveEyes

New member
מזדהה איתך ../images/Emo10.gif

עד השנה, אמא שלי אפילו לא רצתה לשמוע על זה. אממ, את תמיד יכולה לחכות עד שתהיי בת 17 ולאח שלך יימאס מלהסיע אותך
או לעשות מה שאני עשיתי במשך שנתיים: למדתי את ההרגלים של ההורים שלי ופשוט התחלתי לצאת מהבית כשידעתי שאין סיכוי שהם יחפשו אותי.

ויוה לה דיוה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

מלכת הפופ הישראלי, דנה אינטרנשיונל, מגיעה הערב ב-19:00 לפורום המעריצים שלה לשיחה קלה איתכם! אז... הקדימו להכניס שאלות כבר עכשיו!
דיידו נשארת גם השבוע במקום הראשון במצעד הקופסא של תפוז אנשים. אתם דרדתם, אתם הכרעתם. "ווסטלייף" נכנסו רק למקום ה-12, ובפינה לשיפוטכם השבוע רייצ'ל סטיבנס- האשה הכי סקסית באנגליה. דרגו את הקופסא, ואולי תזכו בפרס...
היום בפורום פארקים ורכבות הרים מתחיל חידון תמונות מיוחד שיערך גם בימים ג' ו-ה' בכל שבוע. כדאי להכנס!

openhouse

New member
סוכות בבית הפתוח בירושלים:

הנה מה שיהיה לנו השבוע בבית הפתוח בירושלים, בית להומואים, לסביות, בי וטראנס, נשמח לראות את כולכם! שלישי, 14.10, 18:30 סוכת גאווה בקהילת קול הנשמה, רח' אשר 1 ושמחנו בחגינו והיינו אך שמחים - וגאים: ערב של שמחה ואושפיזין בסוכת "קול הנשמה" באווירה חמה נעימה. יחד עם לולב, הדס, אתרוג וערבה, כלי נגינה, סדנת יצירה ומגוון מאכלים (חלביים או צמחוניים) מכל המינים. שישי,17.10, 17:30 שישי נשי קבלת שבת לנשים, באווירה ייחודית, עם ארוחת ערב צמחונית או חלבית. לתאום המאכלים ופרטים נוספים נא להתקשר אל רינה, רכזת התוכניות. קבוצות בבית הפתוח השבוע: קבוצות הנוער והצעירים וקבוצת הגברים יצאו לפגרה ויחזרו לפעילות אחרי החגים. קבוצת הצעירים עם עומר ויעל תשוב במוצ"ש, 25.10 בשעה 20:30. קבוצת הגברים תשוב ביום ראשון, 26.10, בשעה 20:30. קבוצת הנוער עם שחר וצילה,המדריכים החדשים, תשוב בשלישי, 28.10 בשעה 19:30 שני, 20:00, הקבוצה לטרנסג'נדרים ולמתלבטים במגדרם, בהנחיה מקצועית. לפרטים נוספים: דניאל 02-6427519 שלישי, 18:30, סוכת הגאווה, פרטים לעיל. רביעי,15.10, 20:30, קבוצת הנשים, הומופוביה וסלבופוביה. חמישי, 20:00,לעשות חברה אחרת, על גדר ההפרדה בירושלים שישי,17.10, 15:30, כדורגל, גן סאקר (נפגשים ליד הקונוסים הכתומים), לפרטים: מנשה – 058-567181 17:30, קבלת שבת נשית. פרטים לעיל.

The Raviv Official Fan Club

אנחנו (אני עצמי אנוכי וברט אנדרסון) לא יכולים לעמוד יותר בתחושות האלה שעוברות בנו כשאנחנו קוראים את התגובות האלה. Therefore, כל המעוניינים להצטרף נא ללחוץ על "הוסף תגובה" או "שלח מסר", ותזכו בחברות חינם (אף אחד לא מעריץ אותו מספיק כדי לשלם) הכוללת עיתון, כל תגובותיו של R בכריכה קשה מהודרת, הודעות לאימייל כל פעם שR נתפס בפפראצי וזכות לקחת מספר בתור שבסופו רביב יושב ליד שולחן. כן, אתם יושבים מתחת. אם ממש ממש בא לי עליכם, תקבלו את הזכות להיות ROFC CUNT- Raviv Official Fan Club Truthfully Unusefull Network Twats. בברכה, מעיין ROFC CUNT.

resputin

New member
אני חושב שהגיל שלך די נחוץ פה..

יש הבדל גדול בין אם את בת 15 או 17 לדוגמא, אבל אני אישית לא רואה מה כ"כ מביך שאחיך אוסף אותך\מסיע אותך.. גם לי זה קורה לא מעט פעמים. ובקשר למוניות\אוטובוסים חזרה, כמובן שאפשר או לדבר עם האמא בהגיון ולראות אם זה ישפיע, או לחזור עם חברים <ברגל, במונית.. אם במונית להגיד לאמא שאותך מורידים ראשונה> ו..איך אומרים.. קצת לעגל פינות.

מעיינא

New member
../images/Emo34.gifעזרה

היי, אני עושה עבודה בתחום תקשורת (תכנית רדיו) ובחרתי בנושא יחסים הומוסקסואליים בין בני נוער. אני צריכה חומר, ולדעתי החומר הכי טוב שאפשר למצוא, הוא חומר שנכתב מפי בני נוער הומוסקסואליים. אם יש מישהו כזה, שכותב ומוכן לתת לי כדי לקרוא ולהתרשם (מבלי חשש לפרסום) אני מאד מאד אודה לו. ובכלל אם מישהו יכול להפנות אותי לכתובות בהן אמצא חומר, זה יהיה מעולה. תודה על תשומת הלב, מעיין. (המייל שלי: [email protected])

למעלה