שמלת תחרה1
Well-known member
כמה ישראל מעורב
בחיסול מדען איראני בטהרן?.
10.כמה ישראל מעורב
בהנחה ש 10 זאת הסבירות הגבוהה ביותר ו-1 זה לא סביר בכללכמה ישראל מעורב
אגב תשובתי למעלה נכתבה באופן כללי. קראתי על החיסול הנוכחי רק אחרי שעניתי כאןכמה ישראל מעורב
הרינגטון פעמיים היום עונה לפני ששומע, קורא, שובר את המיתוס שהנך אדם רציני.אגב תשובתי למעלה נכתבה באופן כללי. קראתי על החיסול הנוכחי רק אחרי שעניתי כאן. אבל התשובה נשארת זהה, גם אם כעת אני מבין את השאלה טוב יותר.
א. לא מכיר מיתוס כזה ובוודאי שאני מעולם לא טענתי כך.הרינגטון פעמיים היום עונה לפני ששומע, קורא, שובר את המיתוס שהנך אדם רציני.
שוב ענית מבלי לקרוא?!אגב תשובתי למעלה נכתבה באופן כללי. קראתי על החיסול הנוכחי רק אחרי שעניתי כאן. אבל התשובה נשארת זהה, גם אם כעת אני מבין את השאלה טוב יותר.
קראתי את השאלה שעליה עניתי. מאיפה אני אמור לדעת שיש עוד מידע לקרוא ושכוונת השאלה נוגעת למשהו מסוים, אם השואלת לא מציינת זאת?שוב ענית מבלי לקרוא?!
10 מתוך 10כמה ישראל מעורב
אין לי מושג כמה ישראל מעורבת בחיסול.כמה ישראל מעורב
מסתמן שטראמפ מחפש להכניס את ישראל וארה"ב למרות בזמן שנשאר לו בבית הלבן.אין לי מושג כמה ישראל מעורבת בחיסול.
אבל מה שכן ברור לי זה שטוב שהוא חוסל.
ימח שמו ושם זכרו.
הם מפתחים פצצת אטום כדי לאיים עלינו ולהיות פטרונם של כל המחבלים בעולם.
לדעתי 10כמה ישראל מעורב
קראתי את השאלה שעליה עניתי. מאיפה אני אמור לדעת שיש עוד מידע לקרוא ושכוונת השאלה נוגעת למשהו מסוים, אם השואלת לא
שוב ענית מבלי לקרוא?!
שלטים בחוצות טהרן בעבריתכמה ישראל מעורב
בשאלה שפותחת את השרשור, מה לעשות, לא מופיע אף קישור לשום אירוע מיוחד. מאחר ומדעני גרעין באירן נוהגים להתפגר כבר שנים בכל מיני אירועים, חשבתי ששאלתך מכוונת באופן כללי. כמה דקות מאוחר יותר הבנתי שגם אתמול חוסל עוד אחד. כאמור, התשובה לא משתנה. השאלה אם אני קורא או לא לפני שאני מגיב, מה לעשות, לא רלוונטית לכאן, בהתחשב היעדר המידע בפוסט השואל למעלה.שלטים בחוצות טהרן בעברית
האירוע של אתמול הוציא שלטים בעברית.בשאלה שפותחת את השרשור, מה לעשות, לא מופיע אף קישור לשום אירוע מיוחד. מאחר ומדעני גרעין באירן נוהגים להתפגר כבר שנים בכל מיני אירועים, חשבתי ששאלתך מכוונת באופן כללי. כמה דקות מאוחר יותר הבנתי שגם אתמול חוסל עוד אחד. כאמור, התשובה לא משתנה. השאלה אם אני קורא או לא לפני שאני מגיב, מה לעשות, לא רלוונטית לכאן, בהתחשב היעדר המידע בפוסט השואל למעלה.
מעורבת ועוד איך. אירן כבר הודיעה שתנקום. תגידו, 10 הפסקות החשמל הקצרות שהיו אצלנו אחה"צ והארוכה שהתחילה ב-6 עד לפני דקה, זה נקמה אירנית?כמה ישראל מעורב
ישראל התנקמה באיראן על הפסקת החשמל.מעורבת ועוד איך. אירן כבר הודיעה שתנקום. תגידו, 10 הפסקות החשמל הקצרות שהיו אצלנו אחה"צ והארוכה שהתחילה ב-6 עד לפני דקה, זה נקמה אירנית?
איזה מזל שהיום לא הכנתי כלום בתנור, הכל בושל על הגז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.