מ ת ח י ל י ם . . . .

car123

New member
זה לא מדויק

פיטורים של 100,000 עובדים בהחלט משפיעים על השוק. מי אמר ששכירים לא בונים בית? רק מנהלים בונים? בעלי שכיר. אז מה? אותם שכירים אולי עכשיו באמת יחליטו שלא לבנות בית כי הם מפחדים להיכנס להתחיבויות, הם שומרים על הכסף שלהם ומשהים תוכניות. אבל זה שפחות שכירים יחליטו לבנות בגלל המצב, זה רק אומר שיש פחות בונים, הקבלנים מתחילים לריב על כל לקוח וכתוצאה מהתחרות הברוכה יש ירידת מחירים. ככה זה במיתון.

שנתחיל עכשיו לפרט איזה שכירים בונים ואיזה לא

? אמרתי באופן כללי , לא צריך להתפס לכל אות . אף קבלן לא יביא כסף מהבית . או שהוא יעבור לענף אחר או שהוא פשוט יוריד פרופיל מה עושים הקבלנים כאשר כעת לא קונים את הדירות שלהם והם מושקעים בגדול ? תמיד יש את אלו שנתקעים ללא עבודה ומורידים מחירים , זה לא קשור דווקא למצב הכללי במשק . בכל מקרה אנחנו עדיין רחוקים מזה שקבלנים יעבדו ללא רווח רק בכדי לשרוד .

או, הבנת הנקרא שלי בסדר גמור...

השימוש שלך במושגים ציידים וניצודים כוון היטב לדעתך... מה גם שאם היית קוראת מה נשאל, וכיצד ענו, היית רואה שהכל נעשה בהומור ובחיוך כי השואלת כבר ממילא קבעה פגישה עם אדריכל... מעבר לכך, נאמר כבר הכל.

עם כל הכבוד ואין כבוד לטוענת

הנוכחות בפורום היא לא צייד וניצוד בכלל לא הגולשים הם לא ניצודים ובעלי המקצוע הם לא ציידים אנחנו כאן כי יש לנו להעביר מסר לפעמים המסר הוא עקיף להראות לציבור דרכים נאותות להתנהלות נכונה מקצועית וצרכנית .

פיטנגו4

New member
נפגשים

איתו, בודקים שיש כימיה ושפה משותפת, ושיש נוחות בתקשורת איתו. זה הכי הכי חשוב. בודקים שהוא קשוב אליכם ולרצונותיכם, אבל אסרטיבי מספיק כדי לאמר מה אי אפשר. מודקים מה ההשכלה שלו, האם הוא אדריכל רשוי. כמה ניסיון יש לו בפרוייקטים דומים. מסתכלים בפרוייקטים קודמים לראות האם הסגנון שלו אהוב עליכם. אח"כ נפגשים עם לקוחות שלו, בביתם. שואלים את כל השאלות הקשות כמו איך הוא בפיקוח, האם הוא זמין, האם עשה מה שרצה או שהתחשב בהם, האם היתה תשומת לב לפרטים הקטנים (כי שם אלוהים נמצא) וכדומה. בהצלחה

אני 27

New member
תודה לכל המגיבים ...

אנחנו היום שם ... נראה איך ילך .... זו רק פגישת התרשמות ....

בינושקה

New member
אדריכל

חשוב לראות עבודות קודמות, להתרשם מהמעוף שלו, אם מדברים באותה שפה, אם הוא מבין את הרצונות והצרכים שלכם, ואם אתם מתחברים אליו. עם זאת- לא מספיק שיהיה נחמד. האדריכלים שלנו היו בהתחלה מאד נחמדים וחשבנו שיש "קליק" ואז גילינו שהם צעירים מידיי, ואמנם שילמנו בזול אך זה עלה לנו ביוקר. בסופו של דבר פיטרנו אותם ונאלצנו לשלם פעם שנייה, אבל הפעם לקבל תמורה לכספנו... אם את/ה רוצה, אני יכולה להמליץ על אדריכל מ-ע-ו-ל-ה. אם זה מעניין אותך, תשלח לי מסר.

למעלה