מ - ש - ח - ק - !

wish fairy

New member
מ - ש - ח - ק - !

היי בננות! חשבתי על משחק!! כן! משחק שרשר שורה משיר! (רעיון בלעדי שלי. גם על השם...) אני אשרשר שורה משיר. הבאה בתור משרשרת שורה משיר שמתחילה באות האחרונה של השורה שלי. דוגמא: חפש תמיד רק את הטוב, שבאמת נחוץ לדב ושכח את הצרות שבחיים! מי שאחריי משרשרת שורה משיר שמתחילה באות מ', או באות M אם בא לכם אנגלית: דוגמא: מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך שאת עצובה? מי שאחריה מתחילה שורה עם האות ה' או H. נתחיל. השורה שלי: 'זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיני, אלא לא היו חייך, ולא ממש חיי' מצפה לשיתוף פעולה...
תמשיכו..

wish fairy

New member
ממשיכה!!!!! (בלאט בסוף זה יהיה משחק

(בלאט בסוף זה יהיה משחק פרטי...
) רק אצלנו לא תמיד היא זורחת, רק אצלנו משום מה אור חסום, השורה מתוך השיר 'אבסורד' של שלמה ארצי

sobieslaw

New member
אני! אני!../images/Emo80.gif

My girl will think I have no flwas זה אחת השורות של יאו ב-a girl worth fighting for. שלאחריה מגיע -that I'm a major find. אבל השורה נגמרת ב-S אז נראה אתכם

adva atuk

New member
היצטרפתי גם אני!!!

"סתם זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן סתם זה לא נכון אנחנו לא במזרח התיכון" מהשיר "סתם" של הלהקה "טיפקס" מילים ולחן "קובי עוז" בקשה!!! באות "ן" או "N"
!!! שמחה להיצטרף

sobieslaw

New member
../images/Emo80.gif

אני שוברת את החוקים
N-cestores, hear my plea help me not to make a fool of me and to not uproot my family tree keep my father standing tall honor to us all ממולאן. עכשיו צריך L או ל'. ולמה שברתי את החוקים? כי אומרים ancestor אבל זה נשמע אותו דבר אז מכפת לי. דיסני

הנה

לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים, להצמד אל החיים חזק לא לוותר, להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר... הבא ב-ר או ב-r

Roniii

New member
וויש פרי את גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

רק הצטרפת וכבר המצאת משחק. שולתת
(זאת הברכה המסורתית של הפורום). והשורה שלי: "רוני, אל תלכי, אני פשוט רוצה אותך איתי...". אז השורה הבאה צריכה להתחיל ב: י', Y, או I.

NTsAn

New member
i dint wanna miss a thing...

של ארוסמית'.. "...I could stay awake just to hear you breathing" שוטו.

adva atuk

New member
יש לי!!!

"גן שלנו מה נחמד הוא לנו טוב בו עד מאוד בוא נשיר ונשתעשע נשחק ונעבוד." זמר "עממי" (או להקה) מילים "חינגה סמילר" לחן "פנימה וגמן שלונסקי". נ.ב- אני לוקחת שירים שאני בכלל לא מכירה אני פשוט מחפשת אותם ח.. מקווה שזה בסדר :-!?

NTsAn

New member
!!!

שירת הסטיקר - הדג נחש. "דור שלם דורש שלום תנו לצה"ל לנצח, עם חזק עושה שלום תנו לצה"ל לכסח." נראה לי שעוד לא היה לנו ח'... ובאנגלית זה צריך להיות ch או משו..

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gifאני אני!

"...חייך לי ירח, נתן את אורו בחלון והלילה כבר לא מפחדת לבד להיות ולחלום הנה שוב..."
(מתוך "יש בי עוד כח" מהדיסק החדש של עידן רייכל השולט!) השורה הבאה תתחיל ב-ב' או B

adva atuk

New member
יש לי...

"בשמים יפה התכלת ואני מצייר עננים אז אומרים ההורים נו ילד גם אנחנו הינו קטנים..." של הראל סקעת החתיך!!!

NTsAn

New member
לכבוד החג[[:../images/Emo155.gif../images/Emo156.gif../images/Emo162.gif

"מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?..." אות הבאה ת', ט' או T... שוטו.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif יש לי!

"תראה את החיים לא נותנים להתקרב בסיפורי הילדות לא יכולה להתערב עובר עוד יום ועוד יום ואני לא שוכחת את היד שלך נוגעת לי בגב..." "פעם בחיים" של אפרת גוש. אני יודעת שאף אחד לא מכיר, אבל היא תהיה ההבטחה הבאה ברוק הישראלי! שיר מקסים!!!

למעלה