מ ש ו ט ט י ם

שאלה ליוצאים בשאלה?

מענין אותי מאד למה החלטתם לצאת בשאלה, ומה הנסיבות שגרמו לכם לצאת בשאלה

תנאית

New member
יש לי סטראטאפ: נקים פורום מעניין!

אוף איתכם! או כמאמר המשורר:"לא כיף איתכם בכלל!!!"

א וויכטיגע בקשה

מיר בטען די צדיקים ואנשי מעשה, זאל נישט זיצן א לאנגע צייט אין מקווה, וויל עס נישט געזונט פאר יראת שמים.

אבזץ

New member
שמש בת"א דום וירח בנתיבי אילון.

האגודה למען ריבוי היום והגדלת תוחלת החיים, קוראת בזאת לאנשים שאיכפת להם לצאת לרחובות העיר במקלות, באבנים, במוטות ומקלות, בעגלות, באוטובוסים ובסוסים, בחבלים, בשלשלאות, במוסרות, בחצוצרות ובשרשרות העשויות מעשה עבות, לתפוס השמש על חם... ולא לתת ליום לגווע. כל אדם שחופש, ובפרט חופש הפרט, חשוב לו, יצא לעצור את הזמן. לא פנאטים אנחנו לחשוב, כי בתחנון, תפילה וזכות אבות, תעמוד השמש. רק בכוחינו עוצמתינו. יש הנחה ליוצאים, בוודאי, איזו שאלה!? תנו לצדק לנצח!!! למי יש כוח לחזור מחר לעבודה!?

למשתתפי הפורום.

אני מבצע עבודה מחקרית על יוצאים בשאלה, ולכן מענין אותי מאד למה החלטתם לצאת בשאלה,ומה הנסיבות שגרמו לכם לצאת בשאלה, תשובתכם יכולה לסייע לי בעבודתי, תודה מראש לכולכם.

לא יכולת למצוא שאלה יותר בנלית?

את מכיר את השיר על הבובה ימימה? אם לא, זה הולך בערך ככה: בובה אני ושמי ימימה מה גדולה אני שנה תמימה מה כולם אומרים לי שאני יפה רק רגלי הן עקומות נורא כשיצאנו לטיול יול יול בפרדס וגם בלול לול לול כולם אמרו ימימה כה יפה רק רגליה עקומות נורא אינני רוצה שילעגו גו גו כשאגדל כולם יאמרו רו רו ימימה היא בובה כה יפה רק רגליה עקומות נורא. זהו. בגלל זה. >ספל חמאה כה יפה רק רגליה עקומות נורא<

R a c h e

New member
יקירה, גם לי יש סטארטאפ

שכמה מהוותיקים יבואו לבקר קצת יותר וזה כולל אותך.... רחל

תרגום

לכבוד כמה דוברי עברית בודדים בפורום תרגום הבקשה : מבקשים מהמבקרים במקווה לבל ישהו זמן רב במים כיוון שהדבר לא סגולה טובה ליראת שמים.

ברוריה2

New member
תודה שזה כדי שתוכל להמשיך

לחלל שאבעס, יאאא יוצא לתאווה שכמוך!!

avidadon

New member
המחשב שלי

חלש מידי מכדי לפענח את צופנו של האטומיקן הזה.

למעלה