מ ש ו ט ט י ם

סיסטאר

New member
דער מקווה טובל ושרץ בידו ווס וילסטע

די שרייבס און שבס און די וילסטע זכיז? גיי קאקן און מקווה הריין.

אבזץ

New member
פו, ניבול פה!

איך גיי נישט קאקן. איך גיי מייכן, פאר מקווה...

מעשה נורא אין מקווה!

הבוקר קרה במקווה מעשה נורא ואיום. דער משכיל האט גווען אין מקווה, אונד תוך כדי הטבילה, אחד מן החסידים גנב את החסידישע אונטערוועש שלו (סגולה לפרייה ורבייה), ומזה הדבר נגרם צער גדול להצדיק ולהשכינה הקדושה. מבקשים אנו בכל לשון של בקשה ממי שלקח את החסידישע אונטער וועש (תחתוני בוקסר חסידיים) של אד"ש, שיחזירם תיכף ומייד! דער מקווה איד

סיטרא

New member
כוונתך לפורום וירטואלי

או ממשי? מה, לא היה פורום מעניין אתמול? הסטייק יצא שופרא דשופרא, חמרא טבא נמזג אל הכוסות, נערות אלמוניות חגו סביבנו כגחליליות, ואילו את עמעמת את האור עד שדער_רוסישער שקע בשינה עריבה על מזרון, יגאל צייר משהו, אני בהיתי סביבי בעוד מחשבותיי נשאו אותי אי-שמה. מה, לא היה אחלה פורום? מי צריך ת'וירטואליה? מי צריך ת'וירטואליה? אחלה פורומקייט הולך בחוץ !! נסי ותהני, ואף תהנהני ותאמרי: האח! האח!

אה,

אז לא רק ראיתם טלויזיה... אני, כך או כך, לא הייתי מסֻגל לכלום בכל מקרה. דרך אגב, באשר לציור, היום, לראשונה מזה שנים, ציַּרתי. אמנם בעפרון על דף, אבל עדַין. תבוא הביתה, תראה, זה תלוי על הדלת שלי מבפנים. מענינות אותי התגובות של אבא שלי ושל יגאל. א גוטע וואך.

מה אתה עושה פה?

ולא במקום אחר...? חזרתי לא מזמן מארוחת חג אצל דודתי עם הוריי, החננו את האוטו מחוץ לשער והלכנו ברגל, הם הזמינו אותנו רק לארוחת חג (ויש הזמנה גם לארוחת ערב שבת), ממש ימות המשיח. אני אומרת לך הגאולה ממש מעבר לפינה. >ספל חמאה בשמלה לבנה<

שאלה טובה שאלת

את רוצה למשוך אותי חרמנא ליצלן למקומות חיצוניים?אחרים?...
והאמת , אלמלא הייתי עייף מהסצנה הייתי עכשיו צריך להיות בדבר אחר, אבל אני קצת עייף מזה. מה איתך? ימות משיח הגיעו? וואלה אני מאמין לך. אפשר לחוש ריח משיח בפורום, ואני אומר לך משיח תימני..

אם כך, נתראה כשנתראה...

אני הולכת לישון. >ספל חמאה בברכת לילה טוב וחXמח
<

תודה תודה תודה

השבוע גיליתי בורות מרשימה כשאנשים מסביבי שרו את השיר הזה. עכשיו אשנן את המילים...

למעלה