מ ש ו ט ט י ם

almog4

New member
תרגום לשפת הקוידש:

GR8 2CU זה בעברית "גרייט טו סי יו" שזה אומר ששמחים לראות אותך כאן.
וגם אני שמח
דני

סיטרא

New member
היי איש.

מה קורה? מה יהיה ? מה אסור? מה מותר ? מי אומר? מאיפה אתה מתקשר ? הקו חסום לשיחות יוצאות! בלה בלה בלה.... מה יש לך להגיד על הסמביוזה העדינה שנרקמת בין האינבדואל לקולקטיב? מהו הסינדרום העיקרי בתופעת ההתברגנות שבמחוזות הוירטואליים? אה, איש יקר? אני מה זה שמח לצפות בך און-ליין!! תשאר, תשאר, תשרשר, תשרשר. אוקצור... תהנה בחיים, וכאן אנהד כמנהגה של ספל אחת: >סיטרא בפרץ אופוריה של מוצ"ש
<

avidadon

New member
לזה אתה קורא אופוריה?

שמע.. השיער שלי כבר מתחיל להאפיר..

כן, אה!

זה בסדר, אתם לא באמת צריכים להגיב. רק רציתי לחלוק איתכם את המידע החשוב הזה.... ושוב, לעיניכם בלבד (מעכשיו אני אפסיק להתלהב...מבטיחה!!):

לא, זה אומר שאשריך.

גם לי יש אלוהים, אבל אני בכלל לא בטוחה שאשרי, היא בת זונה. ותאמיני לי (או לא) אם זה משהו שחשוב לך מספיק בכדי לחפש - תמצאי. >ספל חמאה היא אלוהים<

wr האחד

New member
היהודים תמיד טובים

גם בתור חתימה וגם בתור סתם להקה מצויינת .

אבזץ

New member
לפגוש אותך, נמירובסקי! ../images/Emo13.gif

איזה שם יפה יש לך!? אגב, אני מבצע עבודה "מחקרית" על חוקרי יציאה בשאלה. במסגרת המחקר לא נמצאה, עדיין, אפי' שערה אחת בגבי וגם זנב לא נמצא חבוי אי שם באזור הגב התחתון... נשאר לי איפוא, לחקור את שורשי אהבתי הרבה לבננות אולי שם קבור הקוף... תנו לחיות לחיות!!! האכלת בע"ח אסורה בהחלט! זהירות כלב נובח ונושך! להיות קוף בכייייייף!!!

almog4

New member
הנה - משהו בשבילך - נמיר

אז נמיר, שאלתָּ מה הנסיבות שגרמו לי לחזור בשאלה. הנה - תשובה שהכנתי וערכתי במיוחד בשבילך: אַלֶף, תקרא את מה שאנשים כתבו כאן בפורום הזה - ותדע. (קישור לדוגמה - ממש לא מייצג, אבל מצחיק, שאהבתי). בֵּית, לך לאתר חופש, יש שם מידע. גִּימֶל, לך לאתר של הלל, יש שם מידע נוסף. הערה: אם אח"כ יהיו לך עוד שאלות - אז מישהי שאלה אותה שאלה לפני כמה שבועות, גם כן בשביל עבודת מחקר שלפי דבריה היא עושה, ואנשים ענו לה. ועוד מישהו (אחר) שאל אותו דבר כמה חודשים קודם, וקיבל גם הוא תשובות. חפש בארכיון. יום נעים וחג (שבועות) שמח. דני

סיטרא

New member
אתאיזם יתר,

ככה זה אצלי, אם אני אתאיסט, למה שאתנהג כיהודי ירא שמיים? הלכתי לרעות במחוזות בהם לא רואים אלוהים ממטר. אני לא רואה אלוהים ממטר - ואתה ?

למעלה