חוץ מהפתיח לא ראיתי דמיון רב לס"פ לסיכום, היה נחמד, אמנם לא התקרב לרמה של ס"פ ולבוטות שלה (אבל גם לא נראה לי שהם מכוונים לשם) הציורים המרובעים היו קצת מעיקים (השמש והירח והאלומה של הפנס בתור ריבוע היה כבר מוגזם) לא אהבתי גם את איך שהעצים נראו הדיבוב של חלק מהדמויות היה לא משהו ובכמה קטעים מה קשה להבין מה אומרים. ולפי דעתי הקטע עם המכוניות של האלו עם הקרינה שבאו לבסיס היה מיותר לחלוטין. בסה"כ היה נחמד, ופתיחה טובה ומעניינת לסדרה ישראלית מקורית למדי ומצפה להמשך (ומקווה שישתפר
אני דווקה דיי אהבתי את כל הקטעים שצחקו על הנהגות והמכשולים בכניסה לבסיס (כאחד שביקר שלושה אחים בבסיסים שונים, אותי זה מאד הצחיק). הקולות באמת עיצבנו לפעמים והעלילה לא הייתה משהו. אבל כמו בסאות' פארק, היו המון פרטים קטנים שהצחיקו אותי לאללה (כמו ה-basa על האסטרונאוטית והידית הסודית שבאוהל של הבדואי. אני חושב שזוהי תוכנית דיי טובה לקומדיה ישראלית מצויירת. (
הסדרה הזאתה צחיקה אותי..אפילו יותר מסאות פארק(לפחות מהעונות החדשות שלה)ההומור שם ענק-וכן כמו של סאות פארק למשל הקטע עם הענן שהוא אומר שלא ירוד גשם אז פתאום בא ענן מוריד גשם והולך..זה כזה מתאים לסאות פארק לא יודע..ומה אתם עכשיו מדבריםש טויות על הדיבוב?? הדיבוב מצוין, למה אתם מצפים?? זאת סדרה ישראלית ולמרותש לא רואים השקיעו עליה המווון אז תפסיקו לחפש מה לא בסדר..הדיבוב בסדר גמור
סדרה פשוט בת זונה! הייתי על סף שחרור מעיים מרוב צחוק. כל השוביניזם, הערבים, "אילנים רמונים" למיניהם, המפקד, הסאטירה, הציניות, הישראלי הפשוט והמפגר. אולי הסדרה הטובה בישראל של העשור האחרון! והכי טוב פה זה שאייל לא יכול לראות אותה!!!
ת אבל עיצבן שהם העתיקו מילה במילה כמעט מההתחלה של סאות'פארק, היה שם יותר מדי תלת מימד, אפשר היה לחשוב שזו תוכנית קנדית, כי אין שם שום דבר שלא צוייר בריבועים!