מ.ק.22

richter

New member
מ.ק.22

מתחיל עכשיו כבר מהפתיח ניתן לראות העתקה כמעט מילה במילה מהמילים לפני הפתיח של ס"פ

richter

New member
טוב אז ככה (מה היה לנו שם?)

חוץ מהפתיח לא ראיתי דמיון רב לס"פ לסיכום, היה נחמד, אמנם לא התקרב לרמה של ס"פ ולבוטות שלה (אבל גם לא נראה לי שהם מכוונים לשם) הציורים המרובעים היו קצת מעיקים (השמש והירח והאלומה של הפנס בתור ריבוע היה כבר מוגזם) לא אהבתי גם את איך שהעצים נראו הדיבוב של חלק מהדמויות היה לא משהו ובכמה קטעים מה קשה להבין מה אומרים. ולפי דעתי הקטע עם המכוניות של האלו עם הקרינה שבאו לבסיס היה מיותר לחלוטין. בסה"כ היה נחמד, ופתיחה טובה ומעניינת לסדרה ישראלית מקורית למדי ומצפה להמשך (ומקווה שישתפר
)

elcool

New member
מה שאני חשבתי

אני דווקה דיי אהבתי את כל הקטעים שצחקו על הנהגות והמכשולים בכניסה לבסיס (כאחד שביקר שלושה אחים בבסיסים שונים, אותי זה מאד הצחיק). הקולות באמת עיצבנו לפעמים והעלילה לא הייתה משהו. אבל כמו בסאות' פארק, היו המון פרטים קטנים שהצחיקו אותי לאללה (כמו ה-basa על האסטרונאוטית והידית הסודית שבאוהל של הבדואי. אני חושב שזוהי תוכנית דיי טובה לקומדיה ישראלית מצויירת. (
וחצי-
מתוך
|)

הרעיון מצחיק בכלליות

אבל אין להם פאנצים...הדיבוב גרוע...האסטונאטים מצחיק...מרובעים דווקא מאוד מצחיק...בכללי טוב אבל צריך שיפשוף

microbe15

New member
אני דווקא אהבתי

הירח וכל שאר הדברים המרובעים היו מצחיקים הקטע שהם אמרו לנכה שהם יגידו שהיא החליפה את הדוד בטיל הי טוב הקטע עם האסטרונאוטית היה מעולה ובכלל, סידרה טובה

todd2000

New member
על מה אתם מדברים?? סדרה ענקית

הסדרה הזאתה צחיקה אותי..אפילו יותר מסאות פארק(לפחות מהעונות החדשות שלה)ההומור שם ענק-וכן כמו של סאות פארק למשל הקטע עם הענן שהוא אומר שלא ירוד גשם אז פתאום בא ענן מוריד גשם והולך..זה כזה מתאים לסאות פארק לא יודע..ומה אתם עכשיו מדבריםש טויות על הדיבוב?? הדיבוב מצוין, למה אתם מצפים?? זאת סדרה ישראלית ולמרותש לא רואים השקיעו עליה המווון אז תפסיקו לחפש מה לא בסדר..הדיבוב בסדר גמור

איזה ביקורתנים

סדרה פשוט בת זונה! הייתי על סף שחרור מעיים מרוב צחוק. כל השוביניזם, הערבים, "אילנים רמונים" למיניהם, המפקד, הסאטירה, הציניות, הישראלי הפשוט והמפגר. אולי הסדרה הטובה בישראל של העשור האחרון! והכי טוב פה זה שאייל לא יכול לראות אותה!!!

wanna get high

New member
חיים קשים...

סדרה גדולה!!! מאיפה נשיג עכשיו טוש זוהר?! והקטע עם המים החמים שפך אותי... למי שלא שם לב חוץ מהבסאה היה עליה טלאי צהוב...

gizmo913

New member
hi

ho much does it suppose to weight in emule? i just cant find it cause its riting it all in jibrish... tnk u

כרמל 1

New member
הכי מצחיק שצחקו עם המשאיות על הנהגו

ת אבל עיצבן שהם העתיקו מילה במילה כמעט מההתחלה של סאות'פארק, היה שם יותר מדי תלת מימד, אפשר היה לחשוב שזו תוכנית קנדית, כי אין שם שום דבר שלא צוייר בריבועים!

todd2000

New member
זה בכוונה ככה

בכוונה עשו את זה שהכול מרובע..מין גימיק כזה..אתה חושב שכל כך בעיה לעשות עגול? זה אפילו יותר זול להם

richter

New member
מסכים על התלת מימד

חוסר פוליגונים משווע שגרם לתלת-מימד להיראות כמו מודלים מקרטון לדעתי..וזה קצת הרס

למעלה