מ צ י א ו ת

number 47

New member
זה מעבר לזה- הוא שוכח שעל כל דבר בחיים צריך

לתת דין וחשבון.

את הדין והחשבון פה הוא יצטרך, מתי שהוא בעתיד, לתת לילד שלו.

מומנט1

New member
פוקוס

אתה כותב יפה. אבל איפוא המיקוד שלך בתהליך? אני אתטרך לתת דין וחשבון לבני? למה עשיתי משהו שהקים עלי את השטן הזה? בגדתי? לא ! הרבצתי? השתוללתי? לא!! אז מה? לא יודע. לא מאושרת איתך, לא טוב לי אמרה אחרי שאני חרקתי שיניים כשהיא השמינה כמוי חזיר ולא הצצתי החוצה, והאמן לי מצבי אינו כל כך רע. ובכל זאת היא בחרה לפרק. אז כעסתי. מודה כן כעסתי. אז הדפוקהנהזו כעת תיכנס בי עוד יותר חזק בביהמש בגלל זה ולי אתה אומר להזהר? אני אתן דין וחשבון?

number 47

New member
כן גבר, אתה תיתן דין וחשבון....כי אתה חצי מזה

אני מאוד מקווה בשבילך שתיפול על שופט/ת שיהיו המבוגר האחראי בכל הסיפור הזה לא ייתן\תיתן לך ולאישתך\פרודתך\גרושתך ובאי כוחכם להשתולל שלוש שנים בבית משפט וידע להעמיד את כולכם במקום כי כרגע זה נראה שאתה הולך למקום מאוד רע.

אתה והיא אנשים מבוגרים, מתי שהוא זה יעבור לכם. לילד שלך, זה ישאיר שריטה לכל החיים ומישהו יצטרך לתת על זה דין וחשבון, והמישהו הזה אלו אתה והיא. חד וחלק.

כולכם טיפסתם על עץ: אתה והיא. החוכמה זה לתת לצד השני הזדמנות לרדת מהעץ כשהוא שומר על הכבוד העצמי שלו. מלחמות עולם בבית משפט, חוקרים, תביעות דיבה מופרכות, זה ממש לא הכיוון.

אתה חיב ללמוד להסתדר איתה. יש לך עוד 16 שנה לפחות איתה ויהיו עוד אלף ואחד הוצאות והחלטות שפסקי דין לא יכולים לכסות. אם לא תלמדו להסתדר וגם לוותר לפעמים, שלושה אנשים הולכים להיות מאוד מאושרים: עורך הדין שלך, עורך הדין שלה ואיש המכירות של BMW.

מצוטטת

New member

נסחפת לתוך סערת טורנדו......

מבלי לנצל את האפשרות שהיתה לך להכין את עצמך לקראתה
ומבלי לאבד שליטה בעיצומה....

אז רגע תעצור.... בוא ביחד נקבל פרופורציות....

היא אם ילדיך, בחירה שלך, אהבה שהיתה ונגמרה, הולדתם ילדים,
בחרתם להיפרד....
(והסיבות בעיניי חסרות ערך מה שעומד מולנו הבחירה להיפרד והיא זכותו של כל אחד משני הצדדים)

אז מה יש לנו בחילוקי הדעות?... רכוש, משמורת, מזונות

מה גורם לך להרגיש מובס, פגוע, כואב או איפה קשה לך להשלים עם עובדות?

אוכל לומר על כל דבר קח והשלם על כל נושא שהזכויות שלך מאפשרות
מבלי להלחם עליהם....

רכוש?.... מתחלק ואין כאן מפסיד ומופסד

משמורת.... אם אם ילדיך אישה בריאה בנפשה שתגדל בכבוד ובאהבה
את ילדיך למה להילחם כשלא תהיה לך זכות גישה לילדים
נכון למה היא ולא אתה (תעצור ותחשוב גם על הכדאיות לגדל לא קל
כמו לשלוח כסף ולהתנהל כאדם חופשי)

מזונות... יש חוק וגם בדיקה של היכולות שלך ואינך צריך להרגיש רע ומובס
כי המזונות עבור ילדיך ולא עבורה....

אגו..... מי שמעניק לשני את תחושת המפסיד, הפגוע, החלש, המובס
זה אתה.... גם כאשר מעבירים לשני מזונות, חלק מהריכוש, משמורת על הילדים
יכולים לצאת עם ידם על העליונה כי הם באים ממקום של נתיענה עבור הילדים
ולעצמם.... כי הם מצד אחד דואגים לביטחונם וצרכיהם של הילדים
ומצד שני מרוויחים חופש ושחרור מאחריות ודאגה יומיומית בגידול הילדים
מה שאני מנסה לומר לך כן אל תהרוס את החיים שלך בריצה אחרי הזנב שלך
תרים את הראש... תסתכל גם מה תרוויח אם תשנה גישה ומחשבה
ותחשוב לשחרר כעסים, תחרות, צדק... ותתנהג כחכם ותדאג לנפש שלך

תתעסק ותחשוב איך אתה מעשיר את עצמך כדי להיות אדם מאושר.

drorbar19

New member
נעים מאוד אילנה,

רציתי לכתוב שאת כותבת המון מילים, אבל למעשה לא כתבת לו שום דבר ולא עזרת לאף אחד בכלום.
ממה שראיתי אחורה, תמיד את עושה ככה.
למה זה ומה זה נותן לך?

צר לי....

שאינך רואה בדברי עזרה....
ממליצה לך לדלג מעלי.... אני סתם קשקשנית, חסרת אוצר מילים, ניסיון,
וכאן רק כדי להקליד ולהאריך במילים להפקת השעמום.

לשמחתי יש שלא נותנים לי להבין את מה שאתה שואל ומרגיש.
וקח את ההצעה שלי היא נתנה לך באמת באהבה על אף שכתבתי את דבריי
בציניות.

drorbar19

New member
גם לי צר

שככה את מקבלת ביקורת, ועונה בסרקסטיות במקום בצורה עניינית.
אמנע מלהגיב לך בעתיד.

מומנט1

New member
תעופה

דרור אל תנצל את השירשור שלי לדברים שאינם קשורים ובטח שלא להיכנס באנשים שמגיבים למה ש א נ י ולא אתה כתבת. אם אתה מחפש ליזום קטטה פשוט תעוף כאן ולך תזרוק אבנים בשכונה של מישהו אחר.

drorbar19

New member
יהירות

מומנט, אל תנסה להגיד לי למה להגיב ואיך.
אתה רוצה שאשתוק, אז תעוף מכאן אתה ותכתוב במסרים.
ואם אתה רוצה ליזום קטטה, אז אני מוכן ומזומן.

למען האמת הוא צודק....

יש לך שאלה אלי או פידבק תפנה במסר ואל תסיט את הנושא שלו....
בפרט שהתגובה שלי היתה אליו והוא היחיד שיכול להעריך אותה
למרות שלי אין בעיה לקבל כל שאלה והערה.

THE KID A

New member
עכשיו התודות?

היה פרסום, ההצגה החלה, את התודות תשאיר לסוף.

מומנט1

New member
נקבים נקבים

אצלי זה לא בטוח כח שטנתי עושה לי חורים בבטן ככה שיכול להיות שתולעים יצאו...

drorbar19

New member
"שטנתי"

מעניין מה היא הייתה אומרת עליך.
בלי להכיר אותך ורק על סמך התגובה שלך אלי כאן למעלה, אני יכול להגיד לך שכולך צדקנות וחושב שכולם עושים לך רע, בעוד אתה בעצמך מנסה לדרוך על אחרים ולכופף אותם להתנהגות שאתה היית רוצה שינקטו בה, ועושה את זה בצורה של מסכנות וחיפוש רחמים.
לא אתפלא אם כל כך הרגזת את גרושתך, וכל כך ניסית לגרום לה לעשות את מה שנוח לך הן במזונות, הן בהסדרי ראיה והן בחלוקת רכוש, עד שנשבר לה הקליטוריס והיא לקחה עו"ד שילך ויעמוד על זכויותיה בדיוק כפי שהחוק מרשה.
הרי היא לא עושה לך שום דבר שאינו במסגרת החוק, והחוק בארצנו כפוף בדרך להחלטות ע"י אנשים נאורים.
עם זאת אתה קורא לה שטן וחושב שהיא עושה לך דווקא ובכדי לפגוע. מוזר שכל בתי המשפט שאתה מיילל בהם, לא חושבים כמוך.
תתחיל להבין היכן אתה חי ואת הזכויות האמיתיות של הצד השני לפני שאתה מתחיל להתבכין.

אנשים כמוך עושים לשאר הגרושים שם מאוד רע. לא פלא שהאתיופית משהבןע שעבר לא רצתה אותי.

מומנט1

New member
קידה

חן חן על התגובה. האתיופית לא יודעת מה היא פיספסה ולפי התגובה שלך יתכן ועדיין לא עברת בבית משפט... אגב גם אני עדיין הגעתי לשם בעצמי אבת תהייה בטוח שאת היבבות שלימלא אחסוך גם מהם. או ליתר דיוק מהן לפחות עפי מה ששמעתי.

ולעניין המזונות מה נראה לך שאחרי שהיא התייצבה מאחורי עם דילדו אני אחייך ואבקש ממנה עוד מנה? ברור שהיא תקבל את המינימום ועוד לא דיברנו על גט שהיא יכולה לראות סטאר וורז כי שניהם יקרו באותה מידה... אז מה ?! זה עושה אותי הורה לא ראוי ? מה הקשר בין המאבק לבין ההורות? להיפך זה רק מציב אותה בדיוק מול המציאות כמי שמתשתמשת בילד ככלי מיקוח במאבק כלכלי.

ועזוב אותך מקלישאות של אנשי המשפט הנאורים. בנתיים היא כתבה שקר כלשהוא והשופטת החליטה שזה מספיק כדי להעניק לה משמורת יחידנית ואפילו לא קראה לי להשמיע את דעתי. בקיצור תתאפס על עצמך, אני אולי מתבכיין אבל זה מהסיבה הנכונה, כי אני רוצה להיות הורה לבן שלי, אלף אתיופיות לא היו מוציאות ממני דימעה...

number 47

New member
סליחה- אתה חייב לדעת להפריד בין משמורת זמנית

למשמורת קבועה. משמורת זמנית לעולם תהיה אצל האישה עד לתסקיר פק"סית. מה שאתם יכולים לעשות זה לבקש תסקיר דחוף. מצד שני, לאור התגובות שלך פה, אול עדיף לדחות את התסקיר הזה כמה שאפשר.

למעלה