מ צ י א ו ת

מומנט1

New member
ניאנדרטל

ולחשוב שפעם... לפני שנות אור, ותביעות והחלטות חד זמניות, נחשבתי לאדם נאור וסובלן וסבלן ואיש שיחה נעים ואיש העולם הגדול ומה לא.

היום אני עוד דפוק בדרך למעצר על שקר כלשהוא.

זה פשוט לא יאומן המצב. פשוט לא יאומן ומישהו חייב לעצור את זה כי אדם אחד או שניים אולי טועים אבל יש קהילה אדירה של גברים שנטחנים בגלגלי השיניים של המערכת וזה סיסטמטי ככה שהכשל אינו מצד הפרטים אלא מצד המערכת. ברור שאף שופט לא יעיז לצעוק המלך הוא עירום ואתה יודע מה? כל עוד הייתי מחוץ לזירה הזו לא עניין אותי בכלל מי נטחן על לא עוול בכפו וכמה נהרסים לו החיים אבל הנה ממש כמו בשפט של ניטשה, פתאום אני במרכז המעגל וזה מהזה לא נעים, חבל לך על הזמן.

לענייןצהמשמורת אתה לא מבין לבד שיש לה אינטרס ש״לא נסתדר״ כדי שהיא תוכל להשאיר את השליטה בידיה?

number 47

New member
תשמע, אני את שלי אמרתי. דיברתי בנועם.

אם זה מזכה אותי בכינוי דפותח את ההודעה שלי, אני מאחל לך כל טוב ובהצלחה בשלוש שנות הדיונים הבאות, אם כי אני לא ממש אופטימי.

מומנט1

New member
טעות

אתה טועה
ממש לא כיניתי אותך ככה

תבדוק את כל ההודעות שלי אי פעם בפורום ותראה שכמעט תמיד הנושא אינו קשור ישירות להודעה והאמת היא שהכותרת הפעם באה לתאר את התדרדרותי וממש לא אותך.

number 47

New member
נהדר...אתה מבין את זה...

אבל כשאתה מגיב למישהו, אתה מצפה שהוא ירוץ ללמוד את ההודעות הקודמות שלך על מנת לרדת לסוף דעתך?

עכשיו לעניינו- תלונות שווא, צווי הרחקה וכו' אלו כלי עבודה של עורכי דין. תנשוך שפתיים ואל תיתן עוד תחמושת לצד השני. אף אחד לא מתרגש מהדברים האלו יותר מדי: לא המשטרה, לא שופטים, לא פקידות סעד. אני יכול לומר לך בוודאות שבד"כ, הצד שמשתמש בדברים האלו לרעה, לא רק שלא מרוויח מזה, אלא גם מפסיד.

מתי כן אתה תקבל בראש? אם תאבד את העשתונות שלך ותתחיל לעשות שטויות, כמו להפר את הצווים מכל סיבה שהיא.

מומנט1

New member
זיכרון

בדד אתה כנראה לא שמת לב או שכחת בעצמך את הסבלנות והחמלה שהיו לי אל מונו בזמן שהוא שימש כאן כמטרה קופצת..

שלך לחמך ככה אומרים ואני רק מודה שיש לפעמים כאלה שעוזרים ותומכים בלי לחשבן, אולי כי גם אני כזה.

בדד1

New member
מנסה לתפוס את תשומת ליבך

כדאי שתקרא את השתלשלות ההודעות שלך כאן ביומיים האחרונים
(כולל זו שנמחקה)
אם אתה מתנהג בחיים שלך ובהתנהלות שלך
מול זו שתהיה גרושתך כמו שאתה מתנהג כאן
אתה הרבה יותר קרוב לצו הרחקה מהילדים שלך
מאשר למשמורת משותפת

מומנט1

New member
לא

אני לא.
מבחינתי בדיוק לזו נועדה האנונימיות של המקום הזה.

כדי שאוכל לבוא לכאן ולצעוק שטויות מבלי ששום דבר יחלחל לעולם האמיתי. כמובן שסערת רגשותי היתה ועודנה אמיתית אבל ההתנהלות כאן היתה שיחרור קחטור שאכן במציאות היתה עשויה לעלות ביוקר ולכן הובאה לכאן ולא לשום מקום אחר.

אגב אם יש למישהו טיפים לגבי מפגש עם עוס כפי שציינתם כאן בבקשה פרטו ככל האפשר בנושא. תודה

מומנט1

New member
פרפר

אני שמעתי כאן ומחוץ לפורום על בחורים טובים וראויים שחטפו תלונות שווא שהביאו אותם ללון לילה ולפעמים שניים או יותר במעצר.

לא יודע מה איתך אבל בספר שלי זה מעורר התרגשותרבה ולא בכדי.

לעניין כותרת ההודעות, אתה בעיקרון צודק אבל גם אם היית קורא את ההודעה הספציפית הרי שעלה ממנה בבירור יגוני על שהייתי איש נאור וכיום ... ניאנדרטל.

ונקודה אחרונה, או שאלה ליתר דיוק, איך בדיוק הצד שהוציא כנגדי משמורת במעמד צד אחד מפסיד ממעשיו?

number 47

New member
תשמע, אני מכיר את הנושא, מכמה זוויות, אישית

וגם מקצועית. תמיד יש מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שסגר לילה באבו כביר. הרוב הדי מוחלט לא נעצרים אלא מורחקים מנהלית בהחלטת קצין תורן, שבד"כ לא מגיע ממערך החקירות והדבר היחיד שמעניין אותו זה שאם הוא ימצא גופה בבוקר, הוא יוכל להגיד שזו לא אחריותו כי החשוד הורחק. זה הכל ואלו הפרופורציות שצריך לקחת את זה. הרוב המוחלט של התיקים האלו נסגרים מחוסר ראיות שאלו מילים נרדפות למילה מול מילה.

עכשיו, זה לא אומר שאתה לא צריך לשמור על עצמךבשלב הזה ויש כמה דברים בסיסיים שאתה צריך לעשות:
1. תקליט כל שיחה איתה. יש אפליקציות מעולות כמו total recall שמאפשרות הקלטה אוטומטית לאנשי קשר מסוימים והעלה ישירה של השיחה לג'ימייל.
2. עד שהעניינים נרגעים, אתה לא נשאר איתה לבד. זה גם כדי למנוע תלונות שווא וגם כדי למנוע ממך לעשות שטויות.

3. כל העברה כספית, תעשה רק בהעברות בנקאיות שאי אפשר להתכחש להם.

4. אתה לא עושה שום פרובוקציות בקשר לילד- ואם זה אומר לא לראות אותו כמה ימים, so be it. אל תיתן לה תחמושת מיותרת.

5. אם אתה יוצא עם מישהי, תרחיק אותה לחלוטין מהילד, שלא תראה אותו ולא תפגוש אותו. אתה לא רוצה שהיא תנפנף בזה מול הפקס"ית. בכלל, עדיף שעד הדברים נגמרים, שגרושתך לא תדע על בנות הזוג שלך.

6. וזה הכי הכי חשוב- בסופו של דבר, זה האינטרס שלך: שמור את גרושתך שמחה ומאושרת.
אם לה יהיה טוב, לא יתחשק לה להציק לך. תתפשר על כמה שאתה יכול ולמעט נושאים עקרוניים באמת, וותר. זה אגב, נראה טוב מאוד בעיניי שופטים.

לא יודע מה זה משמורת במעמד צד אחד, יש משמורת זמנית שהיא בד"כ אצל האמא עד לקבלת תסקיר. מאם לוקחים משמורת רק במקרה שהיא נרקומנית, מאובחנת פסיכיאטרית או משהו כזה.

number 47

New member
אה...ועוד דבר בסיסי אבל סופר חשוב:

אם יש לך נשק ברשיון, ברגע זה לך ותפקיד אותו אצל סוחר נשק. אל תמתין אפילו דקה, ועל החשבונית תשמור יותר מאשר על ה- ז@!ן שלך. זה יכול להיות ההבדל בין שבוע אבו כביר והעמדה לדין ןתיק על תלונת שווא לצד השני.

מומנט1

New member
זהב

עצות טובות ואני אשתדל לקחת את כולן וליישם. אם אתה מהמערכת אתה בוודאי מביןצשסגירה מחוסר ראיות כמו מחוסר עניין מותירה רישום פלילי... ושוב על מה? מכוח איזו הוכחה? על בסיס מה?

ופרקטית איך אנימיכול להמנע ממגע עם השטן אם אני מחזיר לידיה את הילד? זה פשוט לא יכול להתקיים ולא שעצתך אינה טובה מאוד בעיני אבל בכל זאת אני צריך ליישם אותה.

number 47

New member
אם אין הרשעה אין ר"פ.

אם אתה לא יכול להימנע מאינטראקציה איתה, לפחות תדאג לא להישאר איתה לבד. תחזיר לה את הילד במקום ציבורי או בנוכחות עוד מישהו.

מומנט1

New member
טעות

פה אתה טועה ומטעה
חקירת משטרה דהיינו פתיחת תיק חקירה מקימה רישום במרשמי המשטרה (רישום פלילי).

הרישום הלה מתבטל ונמחק ממרשמי המשטרה אך ורק באם תיק החקירה נסגר בעילה של חוסר אשמה. כל עילת סגירה אחרת, חוסר ראיות, חוסר עניין לציבור, או הסיבה הרביעית שמאוחר אז אני לא מצליח להזכר בה... יותירו את הרישום המרשמי המשטרה על כנו והוא יופיע בפלט מידע לגבי מספר הזיהוי של החשוד בתיק גם אם לא נתגבש בכלל כתב לאישום.

למעשה יש המון אזרחים שמסתובבים עם רישום פלילי ולא יודעים מזה בכלל רק כשנחשפים למצב למשל שמבקשים מהם תעודת יושר או כל משהו אחר שרישום פלילי עלול לשלול אותו.

כתבת יפה

בסבלנות ובאחריות ממני קבלת number 100
מקווה שמומנט יהפך למומנט חיובי יותר, בטוח יהיה לו טוב יותר.

מומנט1

New member
אחות

אני לא הייתי כזה. אני פעם הייתי מהנאורים. שמדברים יפה וכל זה. ומה זה שווה כשיש מולך מפלצת? אין מקום למתינות.

ואני כעת במקום של להוכיח שאין לי אחות

אז תוכיח

והצדק יצא לאור, גם אם יתמהמה
כתב פה טללי בוקר שלמד מניסינו שמענה רך ישיב חימה ושהכעס יועץ רע הוא, תקשיב לדבריו.
היום המלחמה במפלצות אינה בלהוריד את ראשן כי אם לתת להן לבלות בחברת עצמן

מומנט1

New member
פואטי

וגאוני. אבל לא פרקטי. בזמן שאני אשחק אותה קצין בחיל הפרשים הפולני שטנתי כבר תהייה עם מזונות ענק ומשמורת קבועה על הילד.

ואז מי שישאר לבדו זה לא היא אלא אני.

לצערי לא מדובר בזירה לעדינים ו או הגונים

drorbar19

New member
נכון

באמת לא עברתי בבית המשפט, וזה בעיקר בזכות. העובדה שלמדתי את החומר והבנתי איפה אני עומד עוד לפני שהלכתי לבית המשפט.
החוק די ברור אין יותר מידי משחקים וסטיות וכל עו״ד עם נסיון של 5 שנים ומעלה יגיד לך בדיוק איך יסתיים המשפט במרווח טעות של 300 שח בחודש.
הקטע הוא שאתה לא מסכים לראות את המצב האמיתי ומכופף לעצמך את. האמת. ככה לא תגיע רחוק.
כל מה שכתבת כאן זה שטויות והבלים : לא תקבל גט, תקבל רק את. המינימום, תכפה משמורת משותפת, הילד יגדל ויבוא רק אליך, תחנק, מלחמה, תביעת דיבה

אתה חי בסרט מאוד דמיוני ורע וכדאי שתתפכח מהר מאוד או שתהיה בצרות.
ככה בדיוק מגיעים למצב בו כותבים עליך בעיתון

מומנט1

New member
אופטימיזם

ביום שבעיתון בישראל יתנו כותרת לידיעה על אישה שבעלה שילם לה את המינימום וסירב לתת לה גט זה סימן שמצבנו טוב, לא סליחה, מעולה.

ומעניין שעוה״ד שלי שנחשב מהמשובחים והיקרים ביותר לא יודע לומר לי סכום. אז אתה כנראה פיצחת נוסחה עלומה. וואלה איך לא זיהיתי אותך: שיפמן נכון? שיפמן קוראים לך?

עזוב בחייך, מה אתה מנסה לומר? שאנימהבד גיי כאן? אין לך סיכוי. קרא את השירשור פרסמתי כאן ביום שבו דרכה כאן כף רגלי. הזהירו אותי שהיא שטן ואני גוננתי עליה, ולא רק כאן, בכל מקום ,בפני חברי, משפחתי, כל מי שרק תרצה. הסברתי שהיא מסכנה שעוברת משבר שהלידה סובבה לה ת ראש שאני לא יודע מה, הכל רק לא ללכלך עליה. אבל הזמן עשה את שלו, והגורגונה בקעה במלוא הדרה והיא אכן שטן, ולא מילימטר פחות. אז אל תנסה לשים עלי תווית של רשע, תקרא את הפוסט שלי. באמןצלי שלא חלמתי שיבוא היום הזה ואמצא עצמי מקונן בעיקר על טיפשותי שבחרתי בה כבת זוג לילד שלי, מכל הנשים המדהימות והרגישות והיפייפיות שהיו לי חשבתי שהיא עלתה על כולן, וכל כך טעיתי, הרוע שלה הוא מעל לכל דימיון, הטימטוםתשלה הפך מחוסר ביטחון לרשעות והיא פשוט הפכה לרכז של כל הטימטום והרוע בעולם.

אני לא איש שממהר למלחמה, אבל כשגוררים אותי לתוכה אני אלחם כדי לנצח ולא אתנצל על כך.

למעלה