מ-ל-ש-ש-י-"-ם

TheSimon

New member
אני מרגיש שיש לי הצתה מוחרת בקשר

לעקיצות, רק היום אחרי הצהריים התחלתי להתגרד בתריסר מקומות.

כנ"ל

חוץ מזה רק אתמול בארוחת עשר הבנתי את הפואנטה המהותית של החלק השלישי של החצי הראשון של הסדנה החמישית של היום השני.

cnogl

New member
חברים...

אם יש לכם משהו להגיד תגידו, אם לא אז תסתמו את האצבעות. חדל סדר שטויות

תגובה

שלום לכולם, הגיע הזמן להתחיל להרגע!!! עברתם כל גבול אפשרי בגיבובי השטויות וחוסר המידע שלכם. אני חושב שתגובה הולמת לכך תהיה שאני אפסיק להכנס לפורום ולהגיב על דברים חיוביים שקורים פה (ומול דיוני השטויות שיש פה הן מתגמדים לצערי). א. "הצוות הבוגר" לא ייתן דין וחשבון לאף אחד. הוא לא צריך ובטח שלא חייב. מה יהיה כשינופו אנשים מהפרוייקט, האם גם אז תבקשו או תדרשו זאת? יש גבול ובהחלט עברתם אותו!!!! ב. אם למוריה יש בעיה, מוטב היה לו היתה פונה לגורם שעומד בראש המערכת ולא פותחת בדיוניה פה. כולם יודעים להשיג אותי, גם מוריה. ואגב, אני לא חש איזשהוא צורך להתנצל על החלטות אילו ואחרות שקשורות לתכנית המלש"שים או החברים בה. ג. הגיע הזמן באמת שכל אחד יידע את תפקידו בנושאים אלו. מילא שתקום צעקה במקומות מתאימים, אך, צעקה על נושאים שלא היו ולא יהיו באחריות הנוער(ויש פה גם סעיף אחריות) הינה מלאכותית ולא מציאותית. ד. לפעמים כדאי לשמור על פרטיות של חברים בתנועה. מוטב היה אם כל אחד היה שומר על אפו למען לא יעסוק בנושאים לא לו. שלכם ,כמו תמיד, רוני פרומן

למעלה