מ-ל-ש-ש-י-"-ם

cnogl

New member
מ-ל-ש-ש-י-"-ם

אז יש מי שחזר עכשיו לביתו ורק רוצה להגיד לכולם שהיה סבבה ביותר. ולכל מי שהיה בסמינר - מי יתן ונוכל כולנו לעשות שנת שירות... שלכם, גיל

PeAcE OuT

New member
מה יא פושטק...!

אשכרה הלכת לשם? מה עם ביצפר תגיד? למה לביצפר את אף פעם לא הולך?!?

השאלה האמיתית ,אהוד...

זה : למה אתה לא באת?

PeAcE OuT

New member
אמממ כי....

יש לי חיים...:) וכי ויתרתי על הרעיון של לעשות שנת שירות, לפחות על לעשות אותה במר"צ. יש לי מקום אחר לעשות אותה שיותר קורץ לי:)

SMOLANIT1

New member
נחמד...

אבל למה לוותר בכזו קלות על השנת שירות? אתה יודע שאם הייה לך עבר של אשפוז בבי"ח פסיכיאטרי לא היית יכול כלל להיות מלש"ש?

TheSimon

New member
זו האמה של האפליות

וזה גם מנגד לחוק במדינת ישראל. אבל כנראה שבמרצ, המפלגה למען שוויון הזמנויות זה לא איכפת. מוריה אני מאד שמח שהחלטת.

SMOLANIT1

New member
תשאל את מי שאחראי על זה...

וחוץ מזה, זה ידוע שכלפי חולים פסיכיאטרים הזכויות הבסיסיות לא קיימות...

TheSimon

New member
הרי

אנחנו חיים במדינה נאורה
אנחנו לא צריכים פסיכים. במיוחד לא במרצ. אולי נשלח אותם למחנה ריכוז?

Black dog

New member
אנשים!!!!!

דקה לפני שאני עוזב את הבית נכנסתי לבדוק משהו והשרשור האחרון צרם לי ביותר ! א. כל עוד אנשים לא מקרים מידע מדויק אני לא חושב שהם צרכים לדבר על זה. ב. לא משנה כמה מידע יהיה להם אין מקום לדיון פרטי בפורום . ג. אין זה מרצ המחליטה למי מותר ולמי אסור לעשות ש"ש . יותר מכך אין לה אפילו נגיעה בדבר אלא לגוף הנוער והנח"ל (אני חושב שזוהיא הגדרתו) שהוא גוף נפרד לחלוטין וההחלטות שלו כמה שאולי הם שגיות הם טכניות בלבד .

TheSimon

New member
עד כמה שידוע לי

לאגף הנוער והנחל (או איך שלא יקראו לו) יש בעיה משום שהדבר היחידי שמקשר אותו לש"שנים של נ.מרצ הוא האישור שהוא נותן המאפשר תדחיית שירות (אבל רמז אין מה לדחות) ומשתתף באופן מזערי בהוצאות הש"ש (לא כזה שאפילו מרצ עם גירעונה לא תוכל להתגבר עליו). כמובן שזו הייתה ציניות + הגזמה מכוונת בהודעה הקודמת שלי, אבל לצערי רק כך ניתן לגרום לחולונות הגבוהים לחשוב. בנוסף לזה, "דין וחשבון ע"י הצוות הבוגר" (כמו שנאמר הודעה אחרת) ינתן אך ורק למוריה ולא לנו, חברי הפורום שכן זה לא נוגע לנו.

א.א.אפל

New member
מקרה שהתמיהה גם אותי

ואשמח אם הצוות הבוגר ייתן דין וחשבון על המקרה

Alexco

New member
אם אכן יגיע דו"ח

אני אודה לכם אם תודיעו לי. אני ממתין.

TheSimon

New member
../images/Emo31.gif אם מוריה רוצה היא תגיד לנו

אין לנו זכות לדרוש לדעת. אחרי הכל אלה הם חייה ולא איזה טלנובלה.

Alexco

New member
מסכים לחלוטין

לא צריך לדון במקרה הספיצפי, אלא בשיטה. צריך לראות איך לא ישנו מקרים מקוממים כאלה בעתיד!

Carl Freeborne

New member
וגם אם ההחלטה מוצדקת..

תמיד *חובה* לתת דין וחשבון, תיאבקי על זכויותייך מוריה!

PeAcE OuT

New member
כנסי.....

לגבי העסק עם הטיפול הפסיכיאטרי, לא ממש אכפת לי, ומה זה קשור עכשיו בכלל? ולגבי השנת שירות שלי, יש לי מקום אחר שיותר קורץ לי לעשות בו שנת שירות, לא וויתרתי על שנת השירות שלי, בסה"כ וויתרתי על לעשות אותה במר"צ. אני לא אגיד לך מה המקום השני, כי ביקשו ממני לשמור את זה על אש קטנה ביותר בינתיים. וחוצמזה, אני יכול תמיד לעשות מקבילה לשנת שירות אחרי הצבא, אם לא במרצ אז במקום אחר, ואני מתכנן לעשות זאת מתישהו בין סוף השירות לבין הטיול מסביב לעולם או אחריו.

אכן היה מהנה למדי

כל הכבוד והמון תודה לצוות הבוגר ולמלש"שים שהגיעו, הייתם נהדרים. כן יירבו סמינרים שכאלה. מאור

למעלה