מ ל ח מ ה ...

B.Shokor

New member
אה, אבל חלום זה דבר אפשרי שיכול..

להתגשם בכל שנייה? מה? אין לך תקווה בחיים? שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
נקוה שיום חדש יגיע עם שיר חדש בלב B-()

שחלומך יתגשם במהרה ביילי יקר

קלייר

New member
סורי/הכונה היתה לחייך :)

אך ליבי שכואב את הקורה בארצנו עצוב מעט אך תיקנתי

קלייר

New member
מספיק קומץ אנשים שמאמיןבחלום

והשאר ילך בעיקבותיו, אסור לתת לאנשי המלחמה לנצח

בת-עמי

New member
צריך להיות כאן פיתרון

ופיתרון לכזה מצב לא פותרים בחלומות אף פעם אבל פעם זאת לא קריאה למלחמה כי מתחשק לי להלחם זה קריאה למלחמה כי מבחינתי ועוד הרבה אנשים חושבים כמוני זה מה שיכול להביא את הפתרון

B.Shokor

New member
אבל יש עוד אנשים כמוני..

שחושבים שהשלום זה שיכול להביא את הפתרון, והם צודקים המאה אחוזים. שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
אם אנו לא בעיצומה של מלחמה אז...?

אילו לזה - האירועים שאנו שומעים/רואים כל יום- לא קוראים מלחמה אז מה היא ההגדרה/מונח של אירועים אילו?

שמבלולה

New member
גם אני חשבתי ככה בהתחלה

אבל עבר מספיק זמן כדי שכולנו נבין - זה לא מצב נורמלי. זאת אולי מלחמה, אבל חד צדדית. דבר אחד אפשר להגיד לזכותם של הפלשתינים: המטרה שלהם נוראית, אבל הם לפחות נחושים ומאוחדים! האם אפשר להגיד את זה עלינו?...

קלייר

New member
לכן יש לשנות/לחזור לנורמלי

המטרה שלהם נוראית? גם שאת נלחמת למען מדינה היית נוראית תירגעי נשמי עמוק וחשבי,האם מלחמה זה טוב לעם היהודי או שלום שיחזיר את התירות לארץ

שמבלולה

New member
המטרה שלנו לא היתה נוראית...

כשכבשנו בחזרה את א``י: א. לא התנהגנו כמו חיות. (בניגוד ל...) ב. הארץ היתה שלנו מאז ומתמיד. בסה``כ החזרנו לעצמנו אותה. ג. המטרה שלנו לא היתה להרוג... רק רצינו לחזור לאדמתינו, ולמצוא מפלט מהגלות (שאני לא צריכה לספר לך מה קרה בה.) ולמה את חושבת שהתירות זה מה שחשוב לי?? יש דברים שקצת יותר חשובים מזה.

קלייר

New member
המטרה היתה דומה /רצינו מדינה

והרגנו ונהרגנו למענה ,נערים ונערות בני 16,17 וגם פוצצנו הרגנו כי רצינו מדינה והם רוצים אותו הדבר ,תתעוררי לא הינו עם שכולו צפיחית של דבש

למעלה