מ ל ח מ ה ...

בת-עמי

New member
אני רוצה להזכיר משהו

אנחנו באנו אחרי השואה לארץ ישראל המטרה להקים את מדינת ישראל מה שהיה צריך לקרות זה שמדינת ישראל תיהיה על55 אחוז והפלסטינים על 45 אחוז ואז לא אנחנו פתחנו במלחמה הם פתחו בה

קלייר

New member
יש אנשים/שזקוקים ליותר

בטח המצב הקיים שקט מדי לגביהם,רוצים שחילים יקפצו על הגנת המדינה

בת-עמי

New member
לא רוצים שהחיילים יהרגו סתם

וסתם שאלה קטנה אם החיילים לא צריכים להגן על המדינה מה הם צריכים לעשות?????

ביילי_007

New member
לא נמאס לכם משירי המלחמה...

לא נמאס לכם מהשירי המלחמה המרובים כל כך,

B.Shokor

New member
ואת אינך מבינה את המציאות..

שמבלולה יקרה שלי,, אני מבין את כל ההרגשות שלך במאה אחוזים, והבעייה שלך שאת רוצה מלחמה כי לפי דעתך אין דרך אחרת. שמבלולה, יש דרך אחרת והיא מאוד פשוטה (ראי קישור למטה). ועוד דבר נוסף ברשותך, אפילו אם היה לישראל יתרון צבאי זה לא אומר שלא נאבד שום נפש, אלה זה אומר שיהיו מיליוני גופות מתים, ואני בטוח שאינך רוצה לאבד את החיים שלך או של אחד מבני המשפחה שלך. שלך ב.שוקר מ.הפורום

שמבלולה

New member
אני דווקא מבינה אותה טוב מאוד

שוקור היקר, מה שאני אומרת זה לא רק מתוך רגשות אישיים, אלא זה מתוך עיניים פקוחות על החיים שמסביב. לא אמרתי שבמלחמה לא יהיו הרוגים. אבל גם עכשיו יש הרוגים, וכואב לי לראות שאנחנו יושבים ושותקים אחרי כאלה דברים!!! אתה חושב שהדרך שלך היא כל כך פשוטה, מה? אם הפתרון היה כזה פשוט, הוא היה מתבצע כבר מזמן-מזמן! למה זה לא קרה? כי הדברים קצת יותר מסובכים בעולם האמיתי...

קלייר

New member
לא פשוט אך אפשרי-מלחמה זה הפתרון?

עכשו זה פיגועים של מטורפים ,אך מלחמה עם תבוא תהיה מלחמה שלא ידענו כמותה,היום אנו מתמודדים מול מתאבדים,אך במלחמה הסיכון -מול כל מדינות ערב שאיתם יש היום הסכם שלום,גם את זה את מוכנה לסכן למה?ולמען איזו מטרה

B.Shokor

New member
לפעמים מגיעים לרגעים שאיאפשר להבין

נכון שעכשיו יש הרוגים, אבל במספרים קלים (אני יודע שכל נפש חשובה לכולנו) אבל במלחמה אנשים נהרגים באלפים ובמליונים בכל יום, וכל המדינה שלנו זה רק 6 מליונים. (אל תתחילי להגיד לי שיש לנו יתרון צבאי, כי היתרון הזה שכולם מדברים עליו לא יכול למנוע מותם של מליוני אזרחים, ואגב, גם לשאר המדינות כמו אירן למשל שיש לה (טילים חדשים) יש לה גם יתרון צבאי. אל תצחיקי אותי שמבלולה, עם כל הכבוד אבל לפעמים מגיעים לרגעים שאי אפשר להבין אותם ובמיוחד אם היה מדובר בפוליטיקה מסריחה. אז נא אל תגידי לי שהיינו יכולים להגיע לפתרון שלי מזמן! כי הראשי ממשלות הקודמים לא רצו את זה (למה? בשביל התקציבים, הכסף, התפקידים, ...)... שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה