מ-ל-ח-מ-ה-!-!-!-!-!

XSuperKi11erX

New member
מ-ל-ח-מ-ה-!-!-!-!-! ../images/Emo47.gif

עם שום בכל כיס שמצאתי(3) וחמסה בכיס ימין, חולצה אדומה וצעיף של הפועל אני מתכונן לראות את המשחק(כן בבית). כאן מאחלים בהצלחה ע-נ-ק-י-ת לאימפריה שלנו!!!אדום או לבן זה לא חשוב!!!חייבים את ה3 נקודות האלה, ח-י-י-ב-י-ם!!!!! אז יאללה הפועל מלחמה!!! יאללה הפועל לתת ת'לב והנשמה!!!יאללה הפועל היום יוצאים למלחמה!!! ד"א נרי אתה הולך בסוף

pentagon89

New member
אני לא הולך

כי חבר בן ז*נה דפק אותי..ותיכננתי להביא כמה דברים ..אבל אני לא הולך.. אני עייף בטירוף.ואני חולה גם קצת.כה שאני לא הייתי מעודד חזק...(היה לי איזה אירוע במושב בבוקר) טוב לפחות נחסוך כסף לדגל החדש.. אני מבקשש עד סוף המשחק תתאפקו ולא תרשמו בפורום על המשחק..כי זה מחס ולא טוב. אתם יכולים לרשום 7-0 לחיפה או משהו כזה אבל לא לכתוב "הלוואי שזה ייגמר ככה" וכאלה. בקיצור..מוות לאלוהים

XSuperKi11erX

New member
אני לא מאמין בנאחס אבל בסדר../images/Emo47.gif

בכל מקרה בהצלחה אתם לא מאחלים?

חלמתי בלילה שאנחנו מנצחים...

זה ממש נשמע טיפשי,אני יודע,אבל זה מה שחלמתי בלילה.וזה הפעם הראשונה שאני ממש חולם על זה בלילה...אני מעריך שבגלל זה נפסיד
אני עדיין יושב בבית,חולה,אבל אני מתפלל טוב טוב שאולי סוף סוף נצליח לנצח... אמן!

pentagon89

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני חולה אבל זה לא מפריע לי.. בגלל זה שרים עד המוות הפועל! אבל אין כרטיס..יוו רציתי ללכת למשחק הזה..מוות

יאללה חיפההההההההההההה...

לא אכפת לי שהם ינצחו רק שלא אתם אדומים קומוניסטים. אתם הולכים לחטוף בראש היום חבל על הזמן.והיום אלימלך כבר לא יעצור פנדל ויהיה פנדל.חחחחחחחחחחח הפועל אעלק אין לכם מושג מה זה כדורגל בכלל חוץ מאשר לקלל ולהשמיץ. מעניין אם המשפחות שלכם היו בשואה גם פעם?????? בעצם אתם לא יהודים אז הם לא היו. אם אנחנו לא ניקח את האליפות אתם בטח שלא תקחו. ומכבי חיפה יקחו יאללה רוסוווווווו אבוקסיסי או או או או או או או או או או 2-1 לחיפה זו התוצאה היום.העיקר שתחזרו הביתה בוכים. צהוב זה בדם שלי רק לא אדום

pentagon89

New member
נכון אין לי מושג מה זה כדורגל

ואני לא יהודי גם.. אחי אתה טיפש... בטירוף..שתפסיק לזיין ת'שכל אני ידבר איתך רציני..

ואתה יהודי טוב...

המשפחות שלנו לא היו בשואה,אנחנו בכלל לא יהודים ואתה צדיק הדור... האמת שאתה יותר ממפגר בשכל ואם תצמיח שכל מתישהו תחזור אלינו...

על האש

New member
גם לי היה חלום מוזר

שאנחנו מובילים 1-0 ולחיפה מורחקים שניי שחקנים (המורחקים והמבקיע לא צויינו בחלום
) והקהל שלנו בטירוף חושים מי ייתן והחלום יתגשם
.

למעלה