מ-ה-ת-ח-ל-ה!

LOLI152

New member
מ-ה-ת-ח-ל-ה!

השבוע יצא לי לבלות הרחק הרחק מהלקים שלי.. וחשבתי לעצמי: אם הייתי צריכה להתחיל את האוסף שלי (שכולל משהו כמו 90 לקים) מההתחלה.. איך זה היה קורה? איך זה היה נראה? הייתי קונה רק איכותיים? הייתי קונה צבעי בסיס? הרבה לקים? רק מיוחדים? אחרי זמן מה של איסוף לקים- ועם כל הנסיון שרכשתן- איך הייתן מתחילות את האוסף היום?

real muslim

New member
אני חייבת להגיד

שאני מאוד גאה בעצמי על האוסף, ומאמינה בכל לבי שכל לק ולק באוסף שלי הוא הכרחי וחיוני
סביר שהייתי מגיעה לאותו אוסף

RUTHIE1

New member
הייתי מוותרת על השיק הרבים שקניתי

ומתחילה מהאיכותיים. לאט לאט אני מעבירה את השיק הלאה...

iefrat

New member
צודקת, הייתי קונה איכותיים ורק אם

יש צבע מטריף ש אין אותו כאיכותי (חחח) קונה לק פשוט. סביר שאז היו לי פחות לקים

עדןעדן24

New member
אני חולה על שיק!

יש להם כל כך הרבה צבעים מהממים! ואני לא חושבת שהמריחה שלהם פחותה מכל לק אחר. במילא אני מחליפה אחרי יומיים שלושה ארבעה....

לייאןן

New member
הייתי קונה את אותו דבר

רק אולי במקום חלק זולים הייתי קונה את החברות האיכותיות יותר,אבל תכלס אני אוהבת את האוסף שלי :)))

Ultra marine

New member
לא הייתי משנה כלום...

התחלתי עם אסי וOPI, לאט לאט הוספתי צ'ינה גלייז, זויה, קולור קלאב. הלקים שעם הזמן לא רציתי, העברתי הלאה. אבל לא מצטערת שדגמתי אותם
אני לא רואהאת עצמי עם אוסף בלתי נגמר של לקים פשוט כי מה שאני כבר לא רוצה, עדיף שיהיה אצל מישהי אחרתשתהנה ממנו..

נלי12

New member
היום קניתי 2 לקים של טופ ביוטי ב10 שקלים

המריחה יוצאת כל כך יפה, הצבע משגע ולא נופל מהלקים האיכותיים שלי ולכן הגעתי למסקנה שאין לי שום צורך להוציא יותר מ5 שקלים על לק. הבונוס של המסקנה הזו היא שאני יכולה להתחדש המון במבחר ענק של צבעים בלי להרגיש רגשות אשם..

נלי12

New member
יואו!! קניתי את האפרסק..איך ידעת? חח

כל כך יפה..
היו עוד גוונים פחות כתומים קניתי ברשת בגדים בב"ש לא כל כך ידועה (בזאר הדרום) שיש בה גם קוסמטיקה

LOLI152

New member
אין! אני מלכה..!

מעלפים!! מה המספר של האדום? יש לו שימר זהב?! כי קניתי גם כזה!!

iefrat

New member
קנית שניים מטופ ביוטי והשלכתי לפח

הגוון האפרסקי הוא אחד היפים! בפורמולה היתה נוזלית והמריחה נוראיץ, לקחתי את שניהם וזרקתי לפח.

נלי12

New member
את האפרסק עוד לא הספקתי לנסות אבל את האדום לא

רק שהמריחה פשוט מעולה אלא גם בתמונה ששמתי היה לי צורך רק בשכבה אחת כדי להגיע לצבע מקסימלי

LOLI152

New member
אפרופו אפרסק..

יש גוון של פרו ביוטי אפרסק צבע מדהים! (הוא טיפונת טיפונת יותר ורדרד במציאות.. ממש אפרסק קלאסי.. נורא החמיא לדוגמנית היקרה שלי, שדיגמנה לי כל לק שרציתי השבוע!)

למעלה