מ-ה-ת-ח-ל-ה!

LOLI152

New member
80 ../images/Emo13.gif

הוא מקסיםםםםם במציאות עוד יותר!! מאוד קייצי. התאהבות כוללת של כולנו :)

LOLI152

New member
80 ../images/Emo13.gif

הוא מקסיםםםםם במציאות עוד יותר!! מאוד קייצי. התאהבות כוללת של כולנו :)

רוני325

New member
אני מאד גאה באוסף שיש לי (יש לי כ-80 לקים..)

מאד מאד הייתי שמחה להזמין כמה מיוחדים מחו"ל כמו למשל הולוגרמיים, מנצנצים, מחליפי צבעים וכו'...מקווה שבעתיד תהיה לי את האפשרות הזו...

poynter

New member
מאוד אוהבת את האוסף שלי

שמונה כיום כ-50 פלוסמינוס לקים כל לק משומש, כל לק יחודי, כל לק מזכיר לי איזשהיא סיטואציה בקיצור לא רוצה להחליף אף אחד (חוץ מ-50 של שיק
) גם את הזולים שלי אני אוהבת ולא אחליף לעולם :)

Osnatz1

New member
לא הייתי משנה הרבה

גם היום אני משתמשת בלקים הזולים שלי (טופ ביוטי/שיק/ביוטיקר וכו') ככה שגם אם מעכשיו הייתי מתחילה אני לא חושבת שהייתי קונה רק איכותיים. בלקים הזולים יש לפעמים בקבוקים עם פורמולה נוראית כמו שיש לי גם צ'יינה גלייז עם פורמולה נוראית. זה קורה.. רובם באמת בסדר, הצבעים ממש יפים, מרעלים לא כלכך אכפת לי והם נורא זולים. לא רואה שום סיבה להפסיק איתם
וספרתי עכשיו ויש לי בערך 80 לקים
זה ממש היה שוק בשבילי לא חשבתי שהגעתי לכלכך הרבה.. וגם את כל הצבעים אני די אוהבת ככה שאפילו אין לי מה להעיף..

noash5

New member
סביר להניח שהיה יוצא לי פחות או יותר אותו דבר

אולי הייתי מוסיפה לקים נועזים יותר.. מתה על לקים זולים! ככה אני יכולה לקנות יותר וטופ איכותי שומר עליהם לאורך זמן...

Little b

New member
אוהבת מאוד את האוסף שלי

וחושבת שהתחלתי אותו נכון- בהתחלה צבעים ניטרליים ובסיסיים יותר, ולאט לאט "התפתחתי" והיום יש לי מכל הסוגים והמינים- סולידיים וצבעוניים, בהירים וכהים, קרמים ושימרים ומאט, וגם כמה מיוחדים- גליטר, הולוגרפי, דואוכרום. ככה יש לי לק לכל מצב רוח ולכל ארוע...
כמו רב הבנות גם אני מעבירה הלאה את מה שאין לו שימוש כך שהאוסף מאוד דינמי. בקשר לחברות- כמעט כל הלקים שלי הם מחברות איכותיות (אורלי, אסי, צ'יינה גלייז, סאלי הנסן, מאק). "יוצאי הדופן" הם 3 של ג'ייד, שאני לא אוהבת את הפורמולה שלהם אבל אהבתי את הצבעים אז קניתי ומורחת מדי פעם. שיק, טופ ביוטי וכו' אין לי בכלל...

blue skies

New member
לי יש רק 45 (בנתיים)

עוד כמה שבטח מסתובבים בבתים של חברות עוד אחד מהמם ששברתי עד היום אני מחשיבה אותו לאחד מהאוסף בגלל שכלכך אהבתי אותו (לא הצלחתי למצוא אותו דבר) ויש עוד 8 שהזמנתי ומקווה לקבל בקרוב אני חושבת שכמו שכתבו פה לפני בצורה כזאת או אחרת הייתי מגיעה לפחות או יותר אותו אוסף דבר אחד שכן נראה לי הייתי משנה זה התחלה יותר מוקדמת באיסוף הלקים

LOLI152

New member
איזה לק? אולי נעזור לך למצוא מחליף...

ומה בבתים של חברות? אני אם הסכמתי לשים למישהי לק כמו שהיה לי באותו זמן.. או להלוות אחד.., אז ישבתי על הראש שיחזירו, אני אוהבת את הלקים שלי יותר מדי.. :D

blue skies

New member
אני גם צריכה להתחיל לעשות את זה....

ולשבת לחברות על הראש.... מעכשיו אני פשוט לא מלווה מי שרוצה מוזמנת להגיע אלי להשתמש, כשאני רואה אותה (כדי שלא תפלח לי בסתר) וזהו! ולגבי זה שנפל לי זה היה אחד האדומים של OPI וזה היה לפני שלוש שנים בערך (על הרצפה הלבנה של המקלחת) מצאתי מלא אדומים אחכ של OPI וחברות אחרות אבל משום מה אדום כזה אני לא מוצאת הבעיה שאני לא יכולה אפילו להסביר את הצבע האדום הוא פשוט היה יפה ומיוחד...

עינב ג ל

New member
זו שאלה טובה

אני מניחה שהאוסף שלי היה נראה אותו דבר, כי לעיתים די קרובות אני מרעננת אותו ומעבירה הלאה לקים שאני כבר לא שמה. האוסף שלי מורכב גם מלקים יקרים וגם מלקים זולים. אני בכוונה לא כותבת איכותיים ולא איכותיים כי המחיר הוא לא מדד לאיכות. יחד עם זאת יש לי כמה לקים זולים (בכל המובנים) שהם בהחלט משרתים את המטרה, למשל לקים עם פרפרים / לבבות - שם אני לא מחפשת איכות.

למעלה