מ א ו ה ב ת

זכוכיות

New member
אני מבינה שיש מי שנולדים במקום

הלא נכון, בנישות הלא מזהירות, וחיים חיים קשים, ועושים מעשה, ונוסעים לעזור לעצמם ולמשפחתם. אני לא מדברת על הבן אדם הזה ספציפית, ולא על הקשר שלהם, אבל בעיני עובדים זרים הם בני אדם ולא "איכס" והם בטח לא משהו שהייתי נרתעת מלצאת איתו, בהנחה שהוא היה מוצא חן בעיני.

זכוכיות

New member
אגב, החברה של אחי הקטן

בן ה17 היא בת לעובדים זרים (אבא מסין, אמא מקולומביה), גם זה איכס?

מולימול

New member
תקראי שוב את הודעת האיכס...

ותראי למי היא מיועדת . . .!!! בהערת אגב אני אגיד משהו שבטוח לא תסכימי איתי , אבל בכל זאת אומר אותו : כמו שפרה ודג לא יכולים להיות ביחד כך גם יהודי לא יכול להיות עם גוי !!! חלילה אינני חושב שגויים הם איכס חייתי גם אני בינהם ואני יכול לומר בוודאות שיש גויים מקסימים ובחורות יפייפיות אבל בפשטות יהודי וגוי זה פשוט לא מתאים !

ygili

New member
מולימול

אם מישהו חושב שסטוצים (התרגום של "הכרות למרת זיון בלבד") זה אחלה, מה זה משנה עם מי הוא עושה את זה ? כמובן שעם אדם נשוי זה לא בא בחשבון, אבל לא נראה לי שאישתו שם בתאילנד תתגרש ממנו בגלל זה כי היא בטח לא יודעת (אולי מנחשת?) כלום.

מולימול

New member
טוב נו...

מה את רוצה שעכשיו אני אגיד לך כמה את סתומה ? ? ? הרי את כבר יודעת את זה ...

משהו להגיד לכל ה"תומכים" כאן

אני פשוט לא מאמינה על התגובות שלכם... תסתכלו על עצמכם שניה... אנחנו יום אחרי יום השואה.. שסימלה את הגזענות בעולם, והינה ממש כאן בתוך ישראל עמינו אני מוצאת גזענות לשמה!! מי קבע שאתם יותר טובים מהתאילנדים? בגלל שהם פועלים זרים??! אז דבר ראשון בואו אני אגיד לכם משהו, אני מחזיקה מהם פי כמה וכמה מהישראלים... הם עברו כל כך הרבה בחייהם, נולדו למציאות מתסכלת אבל במקום להשלים איתה הם אזרו אומץ שאני לא חושבת שיש לכולכם ביחד ופשוט נסעו לארץ זרה שהם לא מכירים בשביל לעזור למשפחותיהם והקריבו שנים טובות מחייהם בשביל ביטחון כלכלי למשפחה איזה תכונה אמיצה ומקסימה! איזה אומץ וחוסן נפשי דרוש כדי לעבור ולהגר למדינה שממש לא מקבלת אותך בחיבוק ידיים ומסתכלת עלייך כ"נחות" ובאופן אישי אני יכולה להגיד שהם אנשים מקסימים בכל רמ"ח אבריהם, משכמם ומעלה... בעלי כריזמה ביטחון עצמי חמודים, לא עושים עניין מכל דבר, לוקחים את החיים בקלות אני חושבת שלכולם יש מה ללמוד מהם אז מבחינת האופי אני חושבת שזה די ברור למה אני נמשכת ל"תאילנדי:" כמו כן אני אציין את העובדה שהוא פשוט ניראה אשששש והוא חתיך הורס ואם המובן היחידי שהייתי מסתכלת על אדם שאני רוצה לבלות איתו את זמני הוא האמצעים שלו הייתי מחשיבה את עצמי כילדה מאוד שטחית בקיצר חפרתי קצת אבל היה חשוב לי להביע את עמדתי לפני שכל אחד מקפץ ומעביר פה ביקורת תחשבו קצת לפני שאתם פותחים את הפה יום טוב

elena20

New member
היה פה רק בן אדם שהעיר הערות גזעניות

רוב האנשים האחרים שהגיבו לך,אמרו לך שאת עושה טעות, לא בגלל שהוא תיאלנדי, אלא בגלל שהוא גבר שבוגד באשתו עם כמה בנות, וכמו שאמרו פה, בחו"ל יש לו משפחה ואת סה"כ, תסלחי לי זיון בשבילו. כתבת שמבחינת אופי את נמשכת אליו, למה בדיוק את נמשכת, הוא בן אדם לא אמין ובוגדני, מה את מהללת אותו כאילו הוא איזה אלוהים, סתם גבר פחדן שמזיין על שמאל ועל ימין, בזמן שאשתו והילד מחכים לו במדינה אחרת, פשוט גועל נפש!!!

אוקי ילדהההההההההההה

אם לא אכפת לך למכור את הגוף שלך בשביל איזה אחד נשוייי עם ילד שמחפש פרנסה למשפחה שלו... וכל זה רק בגלל שהוא חתיך???????????????????? את קולטת מה הולך פה??????? תחפשי חתיכים ישראלים אחרים!!! מה חסר??? שהם לא נשואים...ובלי ילדים...שאין להם חיים אחרים בצד השני של החיים... לדעתי את עושה טעות איומה... תחשבי שיש לו אשה שמחכה לו שם... ומתגעגעת אליו... ובאה איזה מישהי והורסת לה את החיים... (הרי היא תדע מתישהו.... וגם אם לא... עדיין זה חראאאאא ואף אשה לא רוצה גבר שבוגד בה!!) עצם זה שהוא בוגד שאישתו זה כבר מראה שהוא בן.... זה מגעיל אותי...!!!! איזה זבל של בנאדם...

אתם צודקים בכל מה שאתם אומרים.. כנסו שניה

אימא איזה הלם קיבלתי עכשיו פשוט תפנית לספור...אני עדיין בהלם הוא התקשר אליי ואמר שהוא רוצה להיפרד כי עדי המעפנה הזאתי הייתה לידו חתיכת מגעילה ומניפולטיבית מעניין מה היא אמרה לו ולמה לעזאזאל הוא מעדיףך אותה על פניי? יאוו יורדות לי דמעות איזה מניאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

חבל

שצריך להגיד לך "אמרנו לך" אבל לא נורא... עדיף ככה... טוב שזה נעצר פה ולא מאוחר מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי תודה וצאי מהסיפור הרע הזה!!!

למה ההתעקשות הזאת להשאר טיפשה בכח??

לפחות שכבת איתו רק פעם אחת, פעם הבאה, בבקשה, תתייעצי עם חברי אמיתית, תעשי חושבים עם עצמך ולמען השם תהיי ריאלית, אפילו ינשוף היה קולט שהסיפור הזה סופו מר..

לאווה היקרה מראשל"צ.

כמה מילים לי אלייך... את זולה כמו שאף בחורה אחרת לא יכלה מעולם להיות זולה, (ולא בגלל שמדובר פה בעובד זר) כי במקרה וממש במקרה יצא לי לפגוש בך לאחרונה מספר פעמים ואת ממש ההוכחה לכך שהשכל דפוק - כל הגוף "הסקסי" שלך סובל. כ"כ ברור ומובן מאליו שכל דרעק שמתקרב אליך את קופצת כמו חמור בראש. נהנית להתגאות בעובדה שאת בתולה אה?! כיף לספר לכל העולם שקרים ולהשתמש במניפולציות בכדי להשיג מה שאת רוצה? הוכחת כי את שקרנית גדולה ולא פעם אחת. יש לי חדשות בשבילך יקירתי... הייתי ממליצה לך ללכת בהקדם לעשות בדיקת איידס. וזו לא עוד המלצה. זה מידע מוכח. כנראה שחשבת שאם תצבעי את השיער לחום אז החור בראש יסתם והשכל לא יברח...אבל כנראה שפנטזיות דמיונות שכאלה אינן פועלות במציאות שלנו. בהצלחה בהמשך חייך המלווים באשליות ופנטזיות אין סופיות ומי ייתן ויקרעו לך את התחת בטירונות. עלי והצליחי.

למעלה