מ א ו ה ב ת

מ א ו ה ב ת

אני פשוט מאוהבת ורוצה לרוץ מכל הגגות ולצעוק את זה... אני עבדתי במסעדה אסיאתית בת"א והתאהבתי בעובד זר (תאילנדי) העניין הוא שאני מתגייסת עוד כמה ימים וחבל לי שלא נוכל לשמור על קשר =/

לא יודעת מה לאחל לך...

שתהני מהתחושה
שתתגברי במהירות
איך את מרגישה לגבי המצב הזה שנכנסת אליו

תראי באהבה כמו במלחמה...

כל המהלכים כשרים ברור שלהיות מאוהב זו הרגשה של ריחוף.... הרגשה מתוקה שכל פעם שקורה משהו מבאס אני נזכרת בזה ומעלה חיוך על שפתיי.... הבעיה היא גם שהוא נשוי וישלו אישה וילד בתאילנד שהוא כבר לא בקשר איתם אבל זה לא ממש מפריע לי... אני כל כך מקווה שנוכל לשמור על קשר

הגזמת קצת לא??????

הוא עובד זר.... הוא בא לפה לפרנס את המשפחה שלו... יש לו אישה וילדה... את קולטת מה זה?? לדעתי תרפי ומהר... לפני שתתאכזבי... אין לך מה לחפש בבנאדם כזה...

oferyosi

New member
זה לא קצת חסר סיכוי???

לא שאני רוצה לקלקל שמחות , אבל זה נראה לי כמו משהו שנועד מראש לכשלון
וכן..אני בהחלט מבין את ההרגשה של רצון לרוץ לצעוק מכל הגגות - הייתי שם
עופר

תגובה

אם את אוהבת אדם, כדאי שתשתדלי ליצור אתו קשר. אולי בעתיד כשתשתחררי מהצבא תחזרו לקשר כמו לפני כן, וגם כשתשרתי תוכלו לשמור קשר רחוק.

מולימול

New member
אאאאיכס...

אני חושב שאין צורך לפרט כולי בוש ונכלם בשבילך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאיזה שפלות עוד נגיע ? ? ?

היום הייתי אצלו... :)

טוב מצטערת כמה שההיגיון אומר שעדיף לוותר אני נמשכת אליו ברמות מטורפות.... כל היום היינו ביחד כאילו ממש מהבוקר עד הערב פשוט היינו בחדר שלו וזה עבר לי כמו שעה וחצי אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו יואו אני אפילו טיפה מפחדת שאני נקשרת מידי.... יאללה אולי זה כן שווה סיכוי.. בכל אופן אני לא מחפשת בעל נכון? גם אם ניהיה יחד תקופה זה אחלה אני לא מחפשת עכשיו שותף לחיים ולך מולימול: ברור שגזענות בורות וטיפשות נובעת מפיך כי אם היה בך טיפה של כבוד מינימלי לבני אדם היית רואה שכל אדם סביבך, באשר הוא, אדם ואני די בטוחה שאהובי התאי שאתה כל כך בוש ונכלם בשבילי בגללו, הוא אדם עם מעלות פי כמה וכמה מימך, שלא לדבר על יופי חיצוני. אז לפני שאתה מותח ביקורת על אחרים ומתבייש בישבילם אני מציעה לך לקחת נשימה ארוכה ולהירגע כי אני בטוחה שיש לי הרבה יותר דברים להתבייש בשבילך עליהם

יש לי שאלה אליך...

לא מזיז לך שהוא נשוי????? שיש לו אישה וילד שמחכים לו אי שם??????

ממש לאאאא

זה על ה... שלי למה אני רוצה להתחתן איתו? לא! אז לא אכפת לי מה קורה בתאילנד הרחוקה אגב... (המשך מרתק מאוד לסיפור) הלכתי אליו אתמול בילינו כלך היום יחד ראינו סרטים אכלנו ו...שכבנו, ואני לא ממש יודעת מה נסגר איתנו אם אנחנו ביחד או לא הקיצר יש לי חברה מהעבודה שדי היה לי ברור שגם היא דלוקה לו על התחת... מפה לשם אתמול הוא סיפר לי שהוא שכב גם איתה לפני פרק זמן מסויים (בלי להתלהב או משו אני נראית פי מאה יותר טוב ממנה) ושאני מאוד סקסית לעומתה וזה (היא שמנה רולה כזאת וגם פנים לא משהו) מפה לשם אני חוזרת לביתי הביתה קלילה ומאושרת מבסוטה על היום היפה שהיה לי... והיום ב6 בבוקר אני מקבלת הודעה "אווה כשאת רואה את ההודעה תתקשרי אליי אני חייבת לדבר איתך דחוף" זו החברה... התקשרתי אליה, והיא התחילה להגיד לי שהם כבר שמונה חודשים ביחד והיום בלילה הוא נפרד ממנה!!!!! והוא אמר שזה בגללי ושאני מאוד סקסית וושכבנו!!! והיא ממש התחילה לבכות ואמרה שהיא עדיין אוהבת אותו ושהם היו מאוהבים והיא שאלה אם הייתי אצלו אתמול ואם קרה בינינו משו ואני (אני לא יודעת אם בחוכמתי או טיפשותי) אמרתי לה שהייתי אצלו סתם ולא עשינו כלום ושאחרי חצי שעה הלכתי... בקיצר זה די מרגיז אותי שהוא סיפר לה ששכבנו כאילו איפה הטאקט שלך בנאדם? וגם לא יודעת אני מרגישה לא משהו עם עצמי על זה ששיקרתי ולא אמרתי לה תאמת... כאילו תבינו אותי צד אחד אני לא בטוחה שאני רוצה שיידעו עדיין, צד שני יאללה למה על מי אני שמה? אני רוצה אותו והוא אותי אז למה לשקר? אבל היא ניסתה כאילו לשחק לי על המצפון היא אמרה כזה שהם חצי שנה ביחד והיא כלכך תתגעגע אליו אתם מבינים יענו אני בתור חברה אמורה לזוז הצידה ולאפשר להם לממש את אהבתם (ממש אהבה גדולה) זההווו יאווו פרקתי קצת אבל אני עדיין בשוק של החיים שלי אשמח על כל תגובה שתתנו יום מיצוייןןןן אווה

elena20

New member
אני בהלם ממך, את באמת רוצה להיות עם מישהו

שבוגד באשתו? ומזיין כל שני וחמישי מישהי אחרת? את יודעת מה, תישארי איתו, וכשהוא יבגוד גם בך, רק אז אולי תביני איזה טעות עשית, כי כרגע אני בטוחה לא משנה מה יגידו לך וייעצו לך, את עדיין תהיי איתו.

ווואייי........

פוסטמה רצינית, השם ישמור, מגיע לך להשאר איתו, את מקרה אבוד, אפילו אני לא כזאת סתומה, ולא חסר לי... איפה היית כשאלוהים חילק שכל? הלכת לחפש טיפשות????!!!!

oferyosi

New member
מה שיגידו לך לא ישנה אבל...

קודם כל אל תקחי בקלות כזו את זה שלכאורה אין לך כוונות רציניות כלפיו. אם את רוצה "לצעוק מהגגות" כמו שאמרת, תאמיני לי כשתהיה בעיה (למשל הוא ירצה לזיין מישהי אחרת פתאום ) - לא תגיבי ככה , אלא תאכלי את הלב. אם את מאוהבת כמו שאמרת. זה שיש לו אישה וילד לא אומר לך כלום?? כאילו מראש זה בעייתי. אני מקווה ששכבתם עם קונדום - לא רוצה להפחיד אותך אבל תאילנד מדינה מוכת איידס (ועד עכשיו טפו טפו טפו אנחנו אחת המדינות הכי פחות מוכות). לי נראה שהבחור פשוט חוגג עליך ועל חברה שלך.....אבל אם זה מה את רוצה - שיהיה אחלה יום

מולימול

New member
תגידו אתם רציניים ? ? ?

מי תיקח תאילנדי עובד זר ונשוי ? ? ? אף אחת לא תתעסק איתו ... כואב לי לשמוע שככה בחורה צעירה שכל העתיד לפניה זורקת את עצמה לגוי מבוגר נשוי שלא יכול לתרום לה כלום !!! (מוקפץ לא נחשב) ... פשוט חבל על החיים שלך ... חבל על כאב הלב ... חבל על ההשקעה ! ! ! פשוט טיפשות לשמה !!! מצטער חומד אני אגיד לך רק את האמת . ה ו א ל א ב ש ב י ל ך ! ! ! לו אין מה להפסיד רק לך !!! הוא את שלו כבר עשה יש לו בית משפחה ילדים ואת כלום בשבילו אלא רק זיון נטו ... במילים אחרות בשבילו את תחליף לבית בושת (שם העובדים הזרים מוצאים פורקן). חבל ! ! ! את ראויה ליותר מזה ! ! ! לא לזה גידלו אותך שתלכי עם עובד זר , את אוצר בשבילו לא הוא לא יכול לבקש משהו טוב יותר !!! בוכה בשבילך ילדה

זכוכיות

New member
אתה יודע כמה עובדים זרים ישראלים

מסתובבים בחו"ל? הא, זוהמה. התחתית של התחתית. מי תיקח אותם...

מולימול

New member
את מפספסת את הפואנטה

יש הבדל בין בן אדם נשוי ומבוגר שעובדבשביל לשלוח כסף למשפחתו לבין ילד בשנות העשרים שהולך לראות עולם ועל הדרך מרויח כסף ותופס בחורות... אני בטוח שאת מספיק חכמה כדי להבין את ההבדל !!! אם את לא מבינה את זה אז . . . עזבי לא אמרתי כלום.

למעלה