מאה!!!!!!כן, כן, יש לנו מאה חברי פורום! *איך הוא גדל**מסתכלת בדמעות, בתופים ובמחולות (תמוה!!?) לעבר, כשהוא היה קטן ומהסס, ומנה שלשים חברי פורום**מוחה דמעה* ועוד גינוני צער ושמחה, בלה בלה בלה..
העניין הזה לא קשור למספר החברים...זה קשור לאיך שתכננו את הרשימה...כל מי שכתב הודעה אחת נכנס לשם...נעלם אחרי יומיים, אבל נכנס לשם...חבל...אני אוהבת למחות דמעות... -ליאת-
40 המשתתפים בשני הטורים הראשונים הם עדיין פעילים. לעומת זאת האנשים בטורים האחרים לא כתבו אף הודעה כבר הרבה זמן, וחבל. כך שאנו רחוקים מאוד מלהגיע למאה חברים פעילים... s@me @ne
זה לא חשוב כמה ילדים יש...! להיפך כאשר יש יותר מידי ילדים, הפורום עלול להשתנות לרעה... (ואני לא מדברת על כל החדשים שהגיעו..., ושלא יתחילו מריבות וויכוחים!) ובקיצור העיקר שהפורום ברמה, וגם רמת ההודעות כך... טל, t@l - שהתרגשה מהנאום של עצמה....!
*צתייפחת בטירוף, ובניגוד אליכם זה לא משמחה, זה מדכאוניות! למה אני בטור השני?! אני נכנסת כמעט כל יום *מחסלת את ערימות נייר הטואלט* ומשקיעה את חשבון הבזק! אולי בקרוב אני לא אוכל להיכנס כ"כ הרבה, ואז איפה אני אהיה??? בטור האחרון??? ווואאאאאאהההההההה *צורחת באומללות ומקנחת בתרועה את האף* @מעין@ ובנוסף לכל כדורי האורז הגגיעו!!!