מ א ה!!!!!!

coolit

New member
מ א ה!!!!!!

מאה!!!!!!כן, כן, יש לנו מאה חברי פורום! *איך הוא גדל**מסתכלת בדמעות, בתופים ובמחולות (תמוה!!?) לעבר, כשהוא היה קטן ומהסס, ומנה שלשים חברי פורום**מוחה דמעה* ועוד גינוני צער ושמחה, בלה בלה בלה..

S.Riddle

New member
הו! ההתרגשות! *מזילה דמעה*

כמה מרגש! אני לא עומדת בזה! *מתחילה להתייפח כמו משוגעת*

S.tal

New member
*סניף סניף*

מאוד מרגש...! למרות שחלק מהילדים שם רק כתבו הודעה אחת, וברחו להם..., מסיבה לא מוסברת..., חוצפה!!! אבל זה עדיין מאוד מרגש...! טל, t@l

לא אוהבת להרוס את השמחה, אבל- - -

העניין הזה לא קשור למספר החברים...זה קשור לאיך שתכננו את הרשימה...כל מי שכתב הודעה אחת נכנס לשם...נעלם אחרי יומיים, אבל נכנס לשם...חבל...אני אוהבת למחות דמעות... -ליאת-

באמת כמו שטל וליאת אמרו היו כאלה

שכתבו הודעה ושליש, אז הם לא נקראים. אבל בכל מקרה, בואו נעשה ספירת מלאי(יעני נספור מי מהאנשים בתחתית הרשימה עדיין פעילים...) אני רץ לבדוק... s@me @ne

והנה התוצאות:

40 המשתתפים בשני הטורים הראשונים הם עדיין פעילים. לעומת זאת האנשים בטורים האחרים לא כתבו אף הודעה כבר הרבה זמן, וחבל. כך שאנו רחוקים מאוד מלהגיע למאה חברים פעילים... s@me @ne

S.tal

New member
לא.......

אפילו פחות... גם בשני הטורים האחרונים יש ילדים שלא ממש פעילים..., ולכן יש רק 35+- ואפילו פחות!

התכוונתי בערך 40...

בכל מקרה יש את --- שזה בעצם פופי, וכל מיני ילדים שרק בשבוע שבועיים האחרונים נעלמו, כך שעוד לא אבדה תקוותנו... s@me @ne

o.h

New member
הספירה שלך היא לא בדיוק נכונה

יש את שימעונצ´יק ועידית פוטר שהשתתפו הרבה בימים האחרונים והם בטור האמצעי ויש את פופי (---) שלא דיברה בשם הזה מזמן והיא בטור השני.

S.tal

New member
זה.............

זה לא חשוב כמה ילדים יש...! להיפך כאשר יש יותר מידי ילדים, הפורום עלול להשתנות לרעה... (ואני לא מדברת על כל החדשים שהגיעו..., ושלא יתחילו מריבות וויכוחים!) ובקיצור העיקר שהפורום ברמה, וגם רמת ההודעות כך... טל, t@l - שהתרגשה מהנאום של עצמה....!

MadonnaFan

New member
וואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*צתייפחת בטירוף, ובניגוד אליכם זה לא משמחה, זה מדכאוניות! למה אני בטור השני?! אני נכנסת כמעט כל יום *מחסלת את ערימות נייר הטואלט* ומשקיעה את חשבון הבזק! אולי בקרוב אני לא אוכל להיכנס כ"כ הרבה, ואז איפה אני אהיה??? בטור האחרון??? ווואאאאאאהההההההה *צורחת באומללות ומקנחת בתרועה את האף* @מעין@ ובנוסף לכל כדורי האורז הגגיעו!!!

מאה?! ../images/Emo17.gif

כבר?! כשאני הצטרפתי זה היה בקושי חמישים. יפה יפה ואני חשבתי שאני עוד הגעתי מאוחר *פורץ בצהלה*.
ועוד ועוד ועוד... ג.ק. וויזלי נ.ב.- לפעמים שאני נכנס לאתר הוא לא מגיב ויוצא לי מהצג

למעלה