מת פה..ומזמן לא היה..

Unaffected

New member
מת פה..ומזמן לא היה..

שאלון !! +עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: +הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי?

Na†aliE

New member
אני לא מבינה למה עושים שאלונים

כל כך ארוכים עם אף אחד לא קורא אותם באמת...

Unaffected

New member
אני :]

עבר: שם המורה בכיתה א': שיפרה XD הזיכרון הראשון שלך: אמ..לאדעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אולי לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמ..פעם אכלתי עכביש
המקצוע הראשון שנכשלת בו:כפל שברים פשוטים XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ..ביולוגיה.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נמ.בהתחלה גרתי בפ"ת..אחר-כך במקום אחר בפ"ת ואחר כך באורנית עד היום איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:לא זוכרת יותר מדי..אני מניחה שטובה.. השיר האחרון ששרת:1985 של באולינג פור סופ הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ..שתכנון הכושל של השכבה שלי להריז משעתיים אחרונות.. הפעם האחרונה שבכית:לאזוכרת האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "אני עולה למעלה" הדבר האחרון שאכלת: סוכריית גומי הדבר האחרון ששתית: ברד הדבר האחרון שקנית: ברד השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת.. הדיסק האחרון שקנית: האנפלאגד של נירוונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עוד מעט..... הדבר הכי מטורף שעשית: נמ..יש כל יני הווה: שיער נוכחי: בלעכס בגדים נוכחיים: מכנסיים אדומות וחולמת בצפר תכשיטים נוכחיים: אממ.כלום. עצבנות נוכחית: שהחיים משעממים התגעגעות נוכחית: אין תמונת דסקטופ נוכחית: של בלנק חבר\\ה?: --- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני מעדיפה להיות לבד כרגע.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע.. האם אתה עייף? רעב? כע..עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כל מניני ממה הכי נמאס לך?: ב-צ-פ-ר את מי היית רוצה להרוג? את המורה ללשון הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לאדעת איפה אתה הולך לגור?: או באורנית או באנגליה 8-] כמה ילדים אתה רוצה?: 0.ילדים זה רעע באיזה סוג של מכונית תנהג?: אמ..לאדעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בע.!@שונאת שאלות כאלה חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: בערך וקצת בכללי: להקה אהובה: בלינק 182 ונירוונה ספר אהוב: הארי פוטר? סופר(ים) אהוב(ים): ג' ק' רולינג? צבע אהוב: שחור,אדום פריט לבוש אהוב: חולצות של להקות איבר שהכי מושך אותך: אה? אמ..עין? אתה שמח כש: אין בצפר אתה מרגיש בודד כש: אני בבצפר.. האם אתה חושב יותר מדי:כע אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה אדם מפורסם שפגשת: אמ.טל מוסרי? האם יש לך אילושהם חרטות: כע קפה אהוב: בע..לאדעת איך קוראים לו.. ריח אהוב: כל מיני מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לאדעת האדם שעושה לך הכי טוב:יש כמה סגנון מוזיקה אהוב: רוק לסוגיו אני מניחה חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: המורה למתמטיקה אוהב את בצפר?:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס וחציל נפגע (רגשית) בקלות?:כע נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח
כע
לועס דברים? כע
אוהב להתקלח?: כע
אוהב להתעטש?: לא :S שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:יאפ אוהב לצחצח שיניים?: ישלי ברירה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: כע.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים..אני בגמילה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע ישן הרבה?: כשאפשר בתול?: כע נקשר לחפצים?:כע אוהב חולצות גזורות?:כע גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: תלוי אוהב כפכפים?: כע לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם :[ ילדותי?: אולי חולם בהקיץ?: לע האם אתם אוהבים אותי?אותי?אממ.

BillysGirl

New member
אני אנסה לענות על הכל!

שם המורה בכיתה א': מיכל, זונה בת זונה שרמוטה שתחנק אמן יא כלבה הרסה לי את כיתה א' !!! הזיכרון הראשון שלך: אין לי דרך להסביר את זה... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: מממ לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאומטריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מליון וצי פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: "שמחה רבה שמחה רבה רואים מעיל זה ווה בא" הדבר האחרון שצחקת בגללו: ג'ניה הפעם האחרונה שבכית: אמא של ג'ניה , אבל לא בכיתי אבל רציתי...חחח האדם האחרון שראית: לאה הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שייק השיר האחרון ששמעת: Bi2&Splin- filini הדיסק האחרון שקנית: ממ... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אף פעם? הדבר הכי מטורף שעשית: לא כדאי שאני אפרט... אבל במקום שני זה שעשיתי בגיל 12 עגיל בפופיק בלי שאמא שלי תרשה +הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצה מכוערת למדי, ג'ינב וואנס תכשיטים נוכחיים: שרשרת עצבנות נוכחית: מיכאל התגעגעות נוכחית: סבתא תמונת דסקטופ נוכחית: עלים חחח חבר\\ה?: לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיכאל כדי לתת לו מכות האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סבתא ומרינה וג'ניה ממה הכי נמאס לך?: מיכאל את מי היית רוצה להרוג? מיכאל הכי פחות מהנה?: לעשות שפגט +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: מבילי?100000000000000000000 באיזה סוג של מכונית תנהג?: גדולה (?) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בברררר חחחחח חושב הרבה על העתיד?: לא למה לי? גם בהווה יש מספיק בעיות מפחד ממנו?: לאאאאא וקצת בכללי: להקה אהובה: ג"ש ספר אהוב: ה"פ :)))))) סופר(ים) אהוב(ים): ג'י.ק.רולינג צבע אהוב: שחוררררר פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: פנים-חיוך, עיניים אתה שמח כש: אני אוכלת חחחחחחח אתה מרגיש בודד כש: אני מרגישה שלא דואגים לי האם אתה חושב יותר מדי: כן!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קייב אדם מפורסם שפגשת: דוד שלי (?!) חחחח האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס ריח אהוב: יער אחרי גשם מה מכעיס אותך: כשחושבים שאכפת לי... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עקשנות האדם שעושה לך הכי טוב: סבתא מרינה וג'ניה סגנון מוזיקה אהוב: סגנון ג"ש והימ חדר אהוב בבית: חדרשלי מקום אהוב בעולם: רחוקקקקקקקק מקצוע שנוא: ג"ג וערבית מורה אהוב: איככסס אין!!!! אבל אם כבר הכי נסבלת זאת המורה למדעים אוהב את בצפר?: לאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים?: אני באמת נרדמתי מעשן?
לפעמים נפגע (רגשית) בקלות?: כן.. נותן מעצמך?: חחחחח לא יודעת אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד! לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן :) אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: בחוץ כן, בחדר-לא קונה צרובים\\צורב?: אסור להגיד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקשר לחפצים?: לא ממש אוהב חולצות גזורות?: כן! גופיות?: כה אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כה :)) וגאה! חולם בהקיץ?: כה האם אתם אוהבים אותי? מאוד!

Glory For Death

New member
עונה

+עבר: שם המורה בכיתה א': היו לי שתי מורות. אחת יו שכחתי.. אחת אורנה והשניה.. לא זוכרת:S הזיכרון הראשון שלך: היום שבו אמא שלי עברה איתנו דירה מאבא
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נופ.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: כל כך הרבה.. אני יהמר על היסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הבעה.. וכל שאר המקצועות.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3. נולדתי בהרצליה, עברנו להוד השרון ומשם לשכונה לא ידועה ליד.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בעעע השיר האחרון ששרת: שיר אחד של גוד שארלוט.. HOLD ON הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי כתב על דף "גם אני אוהב את אורן" והדביק את זה לעצמו על הגב.. זה היה מצחיק;] הפעם האחרונה שבכית: אני לא בוכה.. אהה אני כןXD ביום השואה;[ האדם האחרון שראית: אחותי? הדבר האחרון שאמרת: "אבא אפשר לעשות מהמשתמש שלך [במחשב] ניתוק?" הדבר האחרון שאכלת: משו מוזר ואני לא יודעת איך קוראים לו הדבר האחרון ששתית: לצערי מים. הדבר האחרון שקנית: קולהXD השיר האחרון ששמעת: טלויזיה... תוכנית על חתונות.. אוי זה כל כך מטומטם הדיסק האחרון שקנית:של קורן... טאצ'בולז;] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שהיא נסעה לחו"ל.. עזרתי לה לארוז.. הדבר הכי מטורף שעשית: XD אני לא עושה דברים מטורפים בכוונה, ככה שאני גם לא מודעת להם.. תשאלו את הסביבה;] +הווה: שיער נוכחי: שחור?
בגדים נוכחיים:מכנס שחור וחולצה שחורה.. לא משו מיוחד.. תכשיטים נוכחיים: כלום.. עצבנות נוכחית: על מישי קצת מטומטמת.. התגעגעות נוכחית: לאמא
תמונת דסקטופ נוכחית: מסך כחול חבר\\ה?: נופ
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו שאתם לא מכירים
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? להתכונן למבחן נקרא מטלה? האם אתה עייף? רעב? אני מתה מעייפות.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אותו אחד שאני רוצה שיהיה כאן
ממה הכי נמאס לך?: מהכל.. זה למה אני ב"כת הנמאס לי" [פרסומת סמויהXD] את מי היית רוצה להרוג? את כל הזן האנושי:p הכי פחות מהנה?: ללמוד. +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני יעבוד בתחנת דלק.. איפה אתה הולך לגור?: תל אביב[!!!!!!!!!!] כמה ילדים אתה רוצה?: 1?2? באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא משנה לי כל עוד היא צהובה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית של אותו אחד שאני רוצה אותו כאן ושאני רוצה שיחבק אותיXD סתם.. באמריקה חושב הרבה על העתיד?: לא.... מפחד ממנו?: לא... וקצת בכללי: להקה אהובה: Slipknot...Zeromancer... Korn,,, וכו'.. ספר אהוב: XDD אני לא קוראת... סופר(ים) אהוב(ים): נמ...לא דעת.. צבע אהוב: שחור.. כחול.. כששחור וורוד נמצאים אחד ליד השני.. פריט לבוש אהוב: מכנסיים שהכנתי.. באתי איתם למפגש האחרון.. איבר שהכי מושך אותך: אהמאהמ... נמ.. לא יודעת.. אני אוהבת עיניים אתה שמח כש: קורים דברים משמחים.. אתה מרגיש בודד כש: לא מתייחסים אליי האם אתה חושב יותר מדי: אני חושבת?XDDD בטח.. לא, סתם.. אהמ.. לא.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמריקההההה אדם מפורסם שפגשת: XDD[ליז וגת היו איתי] ראיתי את ג'ייסון!!!
האם יש לך אילושהם חרטות: ברור שיש לי.. קפה אהוב: לא מתה על קפה.. ריח אהוב: ריח של ורדים.. מה מכעיס אותך: כשאני מנסה לעזור ולא מבינים את זה...[!!!!] מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת לעצבן אנשים:p האדם שעושה לך הכי טוב: אתם לא מכירים.. זה אותו אחד שאני רוצה אותו כאן ואני רוצה ממנו חיבוק... סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר מטאל.. אבל אני אוהבת הכל.. חדר אהוב בבית: תלוי במצב רוח... או החדר שלי או החדר של המחשב.. או אם אני ממש עייפה החדר של אמא מקום אהוב בעולם: אמריקההההה מקצוע שנוא:הכלללל מורה אהוב:תתפלאו אבל המורה שלי למתמטיקה אוהב את בצפר?: "בטח"! נרדם בשיעורים?: איך לא תגידו לי?? מעשן?: לפעמים.. נפגע (רגשית) בקלות?: כע נותן מעצמך?: נמ............................. אוהב לפוצץ נייר בועות? ??
לועס דברים? תלוי מה.. עיפרונות ומסטיקים.. אוהב להתקלח?: תלוי במצב רוח.. אוהב להתעטש?: לפעמים.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כעעע אוהב לצחצח שיניים?: זה נטרלי אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:אני צורבת.... לקנות צרובים זה טיפשי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: אני לא יכולה לחסוך כסף.. זה בלתי אפשרי ישן הרבה?: המון בתול?: משום מה נקשר לחפצים?: רק לגרביים אוהב חולצות גזורות?: תלוי כמה... גופיות?: בעע לא אוהב לטייל?: תלוי עם מי אוהב כפכפים?: תלוי במזג אויר לובש בוקסר?: אהא שמש או גשם?: גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי
ילדותי?: תלוי במצב רוח.. חולם בהקיץ?: תלוי איפהXD האם אתם אוהבים אותי? ברור שאוהבים אותך!!@!##%$^^%&$$@#

Jasmin333

New member
אני גם רוצה לענות ..

+עבר: שם המורה בכיתה א':מזל הזיכרון הראשון שלך:אמממ .. לא זוכרת זה היה ממזמן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא .. אבל הייתה לי ילדה בגן שאכלה חול .. בעע!!! המקצוע הראשון שנכשלת בו:ערבית המקצוע האחרון שנכשלת בו:ערבית .. חחחח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת .. לביתי הקט :) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:שיעמום !!! השיר האחרון ששרת:Basket case- green day הדבר האחרון שצחקת בגללו:בדיחה של אמי :) הפעם האחרונה שבכית:שבוע שעבר .. נראה לי האדם האחרון שראית:אחי הקטן הדבר האחרון שאמרת: שאלתי את אחותי אם לא היינ אמורות ללכת להסתפר היום הדבר האחרון שאכלת: בורקס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: כרטיס לרוק עצמאות השיר האחרון ששמעת: Basket case- green day הדיסק האחרון שקנית: של גוד שארלוט :) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בצהריים הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת :\ +הווה: שיער נוכחי:שיער מכוער .. בעע אני רוצה להסתפר ! בגדים נוכחיים:מכנס ירוק אולסטאר וגופיה שחורה תכשיטים נוכחיים:צמידים שחורים צמיד בורדו 2 טבעות ושרשרת עצבנות נוכחית: למה לא הלכתי להסתפר היום :\ התגעגעות נוכחית: אני מתגעגעת אליכם ! אני רוצה עוד מפגש ! תמונת דסקטופ נוכחית:של איזה שהיא תוכנית אנימה שאחי הקטן רואה חבר\\ה?: אין :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בילי :) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר את החדר האם אתה עייף? רעב? עייפה .. קצת, רעבה .. לא כול כך את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את קובי ממה הכי נמאס לך?:מהבית ספר !! את מי היית רוצה להרוג? את הפאקצה איכ.. אני חושבת עליה בא לי להקיא ! (זו שראיתי בקניון במפגש פורום האחרון!) הכי פחות מהנה?:לא יודעת כול דבר מהנה בצורה מסוימת +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:רופאה .. נראה לי . איפה אתה הולך לגור?:בגרמניה! כמה ילדים אתה רוצה?:2 או 3 .. באיזה סוג של מכונית תנהג?:גיפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בגרמניהנשואה עם ילדים חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?:בכלל לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש המון .. אבל good charlotte ספר אהוב:היומן סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:סגול וירוק פריט לבוש אהוב:הנעליים שלי איבר שהכי מושך אותך: ידיים ושפתיים אתה שמח כש: אני שמחה תמיד (כמעט תמיד) אתה מרגיש בודד כש:אני לבד האם אתה חושב יותר מדי:כן .. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:גרמניה אדם מפורסם שפגשת:אף אחד :) האם יש לך אילושהם חרטות:לא כרגע קפה אהוב:לא אוהבת קפה ! ריח אהוב:של דלק מה מכעיס אותך:אחיות שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב:יש המון ! סגנון מוזיקה אהוב: כול מיני סוגים של רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:גרמניה :) מקצוע שנוא: ערבית ! מורה אהוב:אף אחד כזה ! אוהב את בצפר?:"בטח .. מאוד !!!" נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן .. נותן מעצמך?:נראה לי אוהב לפוצץ נייר בועות?כן .. מאוד ! לועס דברים? חחח .. כן אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לא זה כיף .. אוהב לצחצח שיניים?:לא ! אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא .. חחחח קונה צרובים\\צורב?:לא .. צרבית אולי 4 פעמים ! אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:מתחיל .. כדי לקנות וואנס חדשות ישן הרבה?:לא בתול?:כן :) נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?:קצת אוהב לטייל?:תלוי במצב רוח אוהב כפכפים?:לא לובש בוקסר?:כן :) שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם לי ילדותי?:טיפה חולם בהקיץ?:המון האם אתם אוהבים אותי? מאוד ! "אוהבים אותך סהר" .. חחחחחח

Unaffected

New member
פח.

לאכול חול
אנחנו תמיד ישבנו בבית העץ שבגינה והילדים ה"גדולים" הראו לנו איזה גיבורים הם שהם אוכלים חול XD *ממשיה לקרוא את השאלון,וכן אני משועממת*

just jenny

New member
../images/Emo124.gif

שם המורה בכיתה א': איילת [המחכנת הכי נורמלית שהייתה לי
] הזיכרון הראשון שלך: נמממ..
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: חח לא.. למרות שאהבתי להרביץ ולהציק לילדים קטניםXDD האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:נמנמנ... דגים?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך או טומטומתיקע בכיתה ה' חעחע המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כע.. נממ פה בחדרע איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף
השיר האחרון ששרת: "הלנה" של מי כימיקל.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיגועים שלי ושל חברה שלי XD הפעם האחרונה שבכית: נמנמ.. לפני כמה ימים.. האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "מה זה?" הדבר האחרון שאכלת: *אוכלת
* חטיף קליק
הדבר האחרון ששתית: *שותה
* תה.. הדבר האחרון שקנית: טיוי היטס
השיר האחרון ששמעת: החדש של הבלאק אייד פיז הדיסק האחרון שקנית: נמנמנ.. של ג"ש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ניקיתי ת'חדר
הדבר הכי מטורף שעשית: לא קצת
+הווה: שיער נוכחי: חום קהה עם פסים בגדים נוכחיים: ג'ינס, חולצה ארוכה כחולה, מעל חולצה סגולה "ביצ' גירל" ונעלי "פילה" תכשיטים נוכחיים: טבעת ושני צמידים.. אע וכגילים בחורים הקטנים [לא הראשיים] עצבנות נוכחית: ילד אחד מהכיתהה
התגעגעות נוכחית: דודים שלי
תמונת דסקטופ נוכחית:של העיר לונדון
חבר\\ה?: נייט אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הייתי רוצה הרבה..
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע, שיעורי בית בתמטיקע :X האם אתה עייף? רעב? עייף כע, רעב לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:לא דעת :$ ממה הכי נמאס לך?: בצפר!!! גרר את מי היית רוצה להרוג? אוהווו.. לא חסר הכי פחות מהנה?: קיץ
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת בגדים
בעזרת השם
איפה אתה הולך לגור?:בריטניה, ארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: O__o באיזה סוג של מכונית תנהג?: פרארי, לאמבורג'יני
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: רחוק מכאן!!O___o חושב הרבה על העתיד?: אפשר לומר.. מפחד ממנו?: כע:$ וקצת בכללי: להקה אהובה:וואו.. כל מי שבחתימה + סימפל פלאן, גרין דיי, בלינק 182, לינקין פארק, פאייטסטאר, רוסטר, מיי כימיקל..,מארון 5,ג'ימי איט וורלד, סאם41, נירוונה, מאסט.. ספר אהוב: "הארי פוטר"?? סופר(ים) אהוב(ים): נממנמ... צבע אהוב: שחור, אדום, כחול.. פריט לבוש אהוב: אולסטאר, ואנס, ג'ינס..
איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני מאושרת אתה מרגיש בודד כש: אני בדיכי האם אתה חושב יותר מדי: לא עם המח שלי:$ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בריטניה, אנגליה.. אדם מפורסם שפגשת: זהבה בן, שרית חדד, אייל גולן, האחיות פיק נחשב?!:X האם יש לך אילושהם חרטות: תמיד.. קפה אהוב:
ריח אהוב: אחרי הגשם
מה מכעיס אותך:כשמעצבנים אותי.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נמנמ.. אוהבת לעזור?
האדם שעושה לך הכי טוב: משפחה, חברים.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פופ, פאנק, מטאל, ניו-מטאל, R&B... חדר אהוב בבית: מיי רומ..
מקום אהוב בעולם: ספרד, אנגליה, קליפורניה, מקומות אקזוטיים באירופה.. מקצוע שנוא: מתמטיקה!! אע.. ופיזיקה!! ואל תשכחו ערבית! מורה אהוב: :$ אוהב את בצפר?::$$$ נרדם בשיעורים?: במיוחד בשיעורי היסטוריה! מעשן?: נייט
נפגע (רגשית) בקלות?: נממ.. נוט רילי.. נותן מעצמך?: חחחחח באיזה מובן?!
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים? כע
אוהב להתקלח?: כע=] אוהב להתעטש?: בעע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהו כןןן אוהב לצחצח שיניים?: חחחחחח לא ממש.. אבל חייבים
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע לפעמים, לכל מני דברים שאצטרך בעתיד.. ישן הרבה?: אה-הא בתול?: כע XDDDD נקשר לחפצים?:
אוהב חולצות גזורות?: הן נחמדות ;] גופיות?: כעע אוהב לטייל?: תלוי איה :X אוהב כפכפים?:כעע לובש בוקסר?: חחחחח שמש או גשם?: גשם!!
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר
ילדותי?: לפעמים
חולם בהקיץ?: בשיעורים XD האם אתם אוהבים אותי? כע

G i N g N i T

New member
שאלוןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א': תמי הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כנ"ל... המקצוע הראשון שנכשלת בו: אף אחד.. *גאונה* המקצוע האחרון שנכשלת בו: אף אחד * שוב גאונה* האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת.. מחולון ליבנה ופה אני נמצאת עד עצם היום הזה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא זוכרת השיר האחרון ששרת: חיחי shut up סימפל פלאן.. נדבקתי בו ושרתי לחברה שלי.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברה שלי.. כשאנחנו ביחד אנחנו דפוקות הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים... האדם האחרון שראית: אמא? הדבר האחרון שאמרת: "בסדר" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה? הדבר האחרון ששתית:מים? הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת... השיר האחרון ששמעת: כנ"ל הדיסק האחרון שקנית: חחחח לפני חצי שנה בערך.. גוד שארלוט דה קרוניקולס אוף לייף אנד דאף.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ביום שבת... הדבר הכי מטורף שעשית: פוף.. היו הרבה.. +הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י ארוך וליפאי בגדים נוכחיים: חולצה של קורט קוביין (
) ומכנסי חאקי.. חזרתי מהצופים... תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות - טלש"י וחשטלש"י , שעון, וויל הצמיד שלי (
) צמיד חוטים שחור ומים שרשרת צמודה לצוואר מוזרה עצבנות נוכחית: נמנמ הורים, מדריך בצופים ו.. עוד ועוד התגעגעות נוכחית: לאדעת תמונת דסקטופ נוכחית: בילי
חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאדעת.. מאיה.. חברה שלי שגרה בבלגיה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח לא האם אתה עייף? רעב? לא.. ו.. טיפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לאדעת ממה הכי נמאס לך?: מהכל את מי היית רוצה להרוג? את מי לא? הכי פחות מהנה?:אה? +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: לא ביבנה זה בטוח כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת.. אבל לא יותר מדי באיזה סוג של מכונית תנהג?: אין לי שמץ קטן איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב יותר חושב הרבה על העתיד?: טיפה מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: גוד שארלוט, סימפל פלאן, AFI , גרין דיי ועוד מזדמנות ספר אהוב: פוף.. יש הרבה.. "ורוניקה מחליטה למות" , "מנסרות" ויש עוד אבל אין לי כוח או וגם "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" סופר(ים) אהוב(ים): אין מועדפים צבע אהוב: לבן ושחור פריט לבוש אהוב: אין איבר שהכי מושך אותך: אין אתה שמח כש: לאדעת אתה מרגיש בודד כש: תמיד האם אתה חושב יותר מדי: על...? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא פה אדם מפורסם שפגשת: אין.. =[ האם יש לך אילושהם חרטות: ברור קפה אהוב: אין ריח אהוב: טיפקס, לורדים,לכה,אקריליק, לק (לציפורניים) בקיצור.. דרבים דליקים... מה מכעיס אותך: כמעט הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: קשה למצוא... האדם שעושה לך הכי טוב: אין לי מושג סגנון מוזיקה אהוב: פאנק-רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: פוף.. ספרות,צרפתית, הבעה, מתמטיקה מורה אהוב: אין ממש אוהב את בצפר?: כן בטח... שלא! נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא ולא נפגע (רגשית) בקלות?: יאפ נותן מעצמך?: למי? אוהב לפוצץ נייר בועות? או כן לועס דברים? מאוד... מכורה אוהב להתקלח?: נחמט.. אוהב להתעטש?: חחח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה לא שנאה ולא אהבה אוהב לצחצח שיניים?: אה? אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. וואטהבר קונה צרובים\\צורב?: לא.. צורבת בעצמי..
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן, לאיפה ועם מי חוסך כסף למשהו מיוחד?: אממ.. אולי ישן הרבה?: לא בתול?: אהא נקשר לחפצים?: אולי... *מחבקת את הדובי שלי* אוהב חולצות גזורות?: לא ממש גופיות?: כע אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: לא מתה אבל נחמט לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודעת.. אבל מעדיפה קר ילדותי?: כע חולם בהקיץ?: כע האם אתם אוהבים אותי? אותך סהר? בטח!

bRoken faiRy

New member
אפחד ממילא לא יקרא ..

אבל למה לא ..? בשביל להעביר תזמן שאלון זה טוף ! +עבר: שם המורה בכיתה א': בתיה הזיכרון הראשון שלך: מאיפה לי ?! האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא .. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדע המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כע.. פעמיים .. באותה שכונה מזויינת . לצערי איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מתוקה! השיר האחרון ששרת: Marylin Manson-Tainted Love הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת .. ]= הפעם האחרונה שבכית: היום .. בבצפר .. מיררו לי תחיים .. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "ביי ביי" הדבר האחרון שאכלת: שסק הדבר האחרון ששתית: מיי פה נחשבים ?? הדבר האחרון שקנית: פלסטרים לכיסוי הפירס ... ]= השיר האחרון ששמעת: משו של אוונסנס .. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת איזה אני קניתי .. אבל אבא הביא לי דיסק של פינק פלויד .. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום .. הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת .. +הווה: שיער נוכחי: סגול - שחור בגדים נוכחיים: גופייה שחורה וסתם מכנס אפור .. תכשיטים נוכחיים: קולר , טבעת וכמה צמידים על הידיים ועל הרגל .. עצבנות נוכחית: על הבצפר .. [הרחיקו אותי] התגעגעות נוכחית: סימונה .. [+אנשים מהפורום] תמונת דסקטופ נוכחית: פייה מוזרה .. חבר\\ה?: אין אין .. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוי .. יש הרבה .. *סימונה , אנדרי , אנשים מהפורום* האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אהא . האם אתה עייף? רעב? עייפה .. לא רעבה .. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ליזי אני מניחה .. ממה הכי נמאס לך?: בצפר .. את מי היית רוצה להרוג? מישהיא .. אפשר בלי שמות ?? כן . הכי פחות מהנה?: בצפר .. +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת ולא אכפת לי . איפה אתה הולך לגור?: ת"א ! כמה ילדים אתה רוצה?: אממ.. 1 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית .. מה זה משנה איזה .. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית ?! חושב הרבה על העתיד?: לא . מפחד ממנו?: אממ.. לא . וקצת בכללי: להקה אהובה: HIM ספר אהוב: ummmm סופר(ים) אהוב(ים): מה זה משנה ?! צבע אהוב: סגול כהה , אפור ושחור פריט לבוש אהוב: קולרים למיניהם !! איבר שהכי מושך אותך: עיינים .. אתה שמח כש: לא ממש .. אתה מרגיש בודד כש: לא ממש .. רגילה לשבת לבד .. האם אתה חושב יותר מדי: לא ממש .. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אי בודד . אדם מפורסם שפגשת: אממ.. לא אנשים מעניינים . האם יש לך אילושהם חרטות: ... אחת .. קפה אהוב: לא שותה קפה . ריח אהוב: ורדים מה מכעיס אותך: אנשים צבועים ושקרנים . מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת .. האדם שעושה לך הכי טוב: סימונה .. סגנון מוזיקה אהוב: מטאל וכל סוגיו . חדר אהוב בבית: החדר של אימא .. מקום אהוב בעולם: ארה"ב .. בבית של דוד שלי .. במיוחד .. מקצוע שנוא: ג"ג וספורט .. מורה אהוב: אין אחד כזה . אוהב את בצפר?: בכלל בכלל לא . נרדם בשיעורים?: לא ממש .. מעשן?: לפעמים .. עכשיו לא .. הפירס אוסר עליי .. נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: אה ?! אוהב לפוצץ נייר בועות? אממ.. כן ..(??) לועס דברים? פחות *אהם*פירס*אהם* אוהב להתקלח?: כע .. אוהב להתעטש?: לא ממש .. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא ..!! זה נחמד !! אוהב לצחצח שיניים?: לא .. כי אחרי ציחוצוח צריך לשטוף במיי פה וזה מגעיל !!! אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ...די .. קונה צרובים\\צורב?: צורבים לי ! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע בקיץ .. בחורפים גשומים ללכת .. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע ... לעוד הרבה פירסינגים .. ישן הרבה?: לא ממש .. בתול?: אהא .. נקשר לחפצים?: כן .. אוהב חולצות גזורות?: ברור .. גופיות?: כע אוהב לטייל?: תלוי לאן .. אוהב כפכפים?: מאוט ! לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: באמצע ילדותי?: לפעמים .. בד"כ לא ממש .. חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? ברוווווווווווווווווווווווווווווור

Unaffected

New member
אה??

זנות! זה חוקי בכלל להרחיק אותך על דבר כזה? או שסתם החליטו שלא מוצא חן בעינייהם שתקוע לתלמידים חישוק בשפה? מקווה שיסתדר

bRoken faiRy

New member
אין לי שמץ ..

וגמאני מקווה שיסתדר .. בנתיים אני בבית ... /: אי צדק !

Unaffected

New member
נמ..בדקתי..

"האם בית ספר רשאי לאסור על תלמיד להגיע עם פירסינג או חולצת בטן לבית הספר? כן. המועצה הפדגוגית של בית הספר רשאית להחליט על הגבלות בלבוש ובהופעה הכללית כגון תספורת, איפור, תכשיטים, סוג נעליים וכו'. החלטות אלה תכללנה בתקנון הבית ספרי שיופץ לכל התלמידים בתחילת שנת הלימודים. " בלעכס. תיכף יגבילו לנו גם את הנשימה. "אתה מורחק כי נשמת פעם אחת יותר מדיי בדקה!"
זנות.

bRoken faiRy

New member
אבל הבעיה היא ..

שאצלינו בתקנון זה לא הופיע .. לא היה שום סעיף על פירסינגים .. ואחרי זה כשאמרתי לה שלא היה רשום על זה כלום בתקנון , היא פשוט אמרה שהיא לא מאמינה לי ... פיגור .. התעללות ... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע !!!!!!!! בית סוהר !

למעלה