מת' בפסיכו איך הרמה?

Michael0444

New member
תודה על התגובה,

וכן שמעתי שזה הרבה עניין של טכניקה וזמן. הבעיה שלי היא שלפני שנה רציתי להתחיל פסיכומטרי (כמעט שנתיים אחרי שהשתחררתי) ובזמנו גם אני לא זכרתי כלום. אמרו לי לעשות מכינה והסתבכתי עם זה והחלטתי לשים הכל על הולד.
בגלל זה הפחד מזה.
אבל סכ"ה החומר נורא דומה ל3 יח' ,זה רק עניין של זמן וטכניקה?

Michael0444

New member
הבעיה הרצינית אצלי זה מתמטיקה

אני דובר אנגלית (שפת אם).. ככה שזאת לא בעיה. המכון הפסיכומטרי שהלכתי אליו ליעוץ "מפחידים" אותי לגבי הפסיכומטרי (כנראה הם מעדיפים שלא אלמד אצלם מחשש שאוריד את הרמה למשל, כי כבר עשיתי אצלם מכינה בעבר ולא הלך, מכל מיני סיבות).

הציעו לי אולי לעשות קורס פסיכומטרי במקום יותר מצומצם כמו אחד על אחד כזה . השאלה אם זה באמת ישנה דבר.

Michael0444

New member
אפרט:)

אני לא יודע מה הסיבות שבגללן המייעצת (ומנהלת הסניף) מתעקשות על זה שאני אשפר בגרויות במקום לעשות פסיכומטרי. ברור שלכל חברה יש את האינטרס של לעשות קופה אבל ייקחו בחשבון שלא ירצו שיורידו את הממוצע של הרמה של המכון שלהם.
בכל מקרה, המייעצות הציגו את כל עניין הפסיכומטרי בפני כדבר מאוד מאוד מאוד קשה ולא בר השגה. מה שבעצם מוריד לי את הביטחון ואת המוטיבציה.
זה ישמע קלישאתי, אבל, אם היו יותר "תומכים" ומנתבים ונותנים את הפוש הזה, דברים היו נראים שונה לחלוטין. אני מאמין שהכל נמצא אצלי בראש ברגע שמורידים אותי קשה לי להסתכל על זה אחרת.
ומצד שני כל שאר העולם (מורים למת') וחברים שעשו ועושים פסיכומטרי בכל מיני מקומות אומרים ההפך ממה שהמייעצות אמרו לי ולא מציגים את הפסיכומטרי כדבר הנורא מכל.

בשורה התחתונה-אני ראליסטי לחלוטין , יודע מה הצדדים החזקים והחלשים שלי ומודע פחות או יותר למה אני רוצה להיכנס.
אני רק אגלה בסוף כנראה אם טעיתי או צדקתי.
,

Michael0444

New member
מת' בפסיכו איך הרמה?

אני כרגע משלים 3 יח' במתמטיקה ובמצב טוב עם החומר. כשארצה להתחיל קורס פסיכומטרי מאוחר יותר האם הרמה קשה יותר? האם אוכל להתמודד או מישהו יכול לומר מה "הבעיה" במתמטיקה בפסיכומטרי או מה עומד בפני??

אשמח לעצות תודה!

thelidncs

New member
לאט לאט לאיפה אתה ממהר

יש הרבה מאד אנשים שעשו 3 יחל והוציאו ציונים טובים אל תדאג. תמשיך להתעסק וללמוד לבגרות ואל תחשוב כרגע על הפסיכו, גם זמנו יגיע, תאמין לי :)
בהצלחה

Michael0444

New member
אני בן 23 ומשלים רק את היחידה השלישית במת'

ורוצה ללמוד באוקטובר הבא ולכן אני חייב לבדוק אופציות הכל עניין של זמן:)

למעלה