מתתיהו במסריק

מנצל"שת לפאב הצמוד

ממש בצמוד למתיתיהו (שבעצם רק כאן גילית שהוא כבר לא "מטאו", כי אותו לא חיבבתי) יש את ה"שם טוב", שהפך כבר מזמן לפאב השכונתי האהוב עלי. בדיוק איפה שהיה ה"שיילוק" למי שמכיר.
גם שם יש תפריט מצומצם יחסית שרובו אוכל ברים בסיסי עם טוויסט. על הסנדביץ' סינטה שלהם אני מפנטזת לפעמים.
עיצוב מגניב לדעתי, הקיר של הבר מצופה בספרים שממוסמרים אליו רק בכריכה, כך שאפשר ממש לקרוא בהם אם בן הזוג לשתייה משעמם במיוחד. והקיר מולו מכוסה במה שנראה בהתחלה כבליל מילים לא קשורות ומתגלה לאט לאט כהנצחה לכל השמות שעלו כאופציה לפאב עד שהבעלים נכנעו וקראו לו בשמו המתחכם.
מבטיחה לכתוב ביקורת כמו שצריך עם דוגמאות מהתפריט ומחירים (אני חדשה בזה, קוראת סמויה כאן בדרך כלל).

Gרר

New member
ושאלת המפתח כמובן

איך עוצמת המוזיקה שם? לפני שנכנסתי למתתיהו היה נדמה לי שדווקא שם העוצמה חזקה יחסית כבר בשעה המוקדמת של תשע ורבע אבל אולי טעיתי.

ואגב אחרי הבליל של המילים איך בסוף באמת קוראים לפאב?

סבירה

אני יושבת שם בדרך כלל בפנים בסביבות 22:00 ואילך, המוזיקה חזקה יחסית למסעדה וכיאה לפאב, אבל עדיין מאפשרת שיחה נורמלית עם מי שיושב איתך לשולחן.
קוראים לפאב "שם טוב".

Gרר

New member
אהה נכון נכון

עכשיו נזכרתי מה היה כתוב בשלט שלהם

יויו13

New member
תודה על הדיווח גרר ,יותר מדי רעש

או יותר מדי חושך או יותר מדי ארוך (או עבה
) או יותר מדי יקר
בעיני כל דבר שהוא יותר מדי נהפך ללא נעים.
בסך הכל הסייפה שלך בכיוון החיובי.

Gרר

New member
הסייפה שלי היא יותר בכיוון הסימן שאלה...

בוא נגיד שלא הייתי שולח לשם מישהו במיוחד אבל אם מישהו עובר/גר באיזור, מציץ פנימה ונראה לו בסדר - אז זו אופציה שאפשר לפחות לבדוק אותה.

לא הייתי ממש אומר שזה חיובי במלוא מובן המילה. זה חיובי במובן הכי זהיר של החיובי עם לא מעט סימני שאלה.

מיתר44

New member
מעז יצא מתוק

הנה מהפסטיבל שלך יצאה סמויה והדליקה זרקור
על פאב קרוב ונחמד.
אגב, כאחד שקורא על המוסדות האלו מבלי לבקר בהם (נושא עתידי לפוסט)
אני תוהה על תדירות החלפת שמות/בעלים/ סגירות/פתיחות של פאבים.
רק לי נראה שקצב השינויים הנל רב מאשר בעולם השכן? למה?

שאלת 60K דולר (או כמה שעולה להקים פאב)

שאלה מעניינת - תשובה ממש אין לי. ייתכן והדבר נקבע ע"י מפגש היצע וביקוש:

בצד ההיצע - הרבה פאבים נתפסים כאמצעי פשוט "לעשות מכה". התפיסה היא שלא צריך להבין הרבה באוכל או בשתייה או בניהול עסק - מספיק לשים כמה ברזים של טמפו או של קוקה-קולה, לשים במטבח בוגר קורס בישול כלשהו, לשים בפרונט ברמנית/מארחת/מלצרית מצודדת - ולגבות מחירים מופקעים. אחרי כמה זמן - או שלקהל נמאס או שלבלבתים נמאס.

בצד הביקוש - יש בתל אביב איזה רעב למקומות חדשים ומתקיימת תעשייה שלמה שמפנה את ההמונים למקומות הללו. אחרי כשנה - או שלקהל נמאס או שלבעלים נמאס. סוגרים, פותחים מקום חדש, נוהרים, עוזבים.

bruno01

New member
עברתי שם עם שירונת לפני כמה ימים

בחיפושנו אחרי קינוח שוקולדי לאחר ארוחה בגי'רף. הווליום של המוזיקה בפנים היה כל כך חזק, שאני מבין למה אנשים ירצו לשבת על המדרכה, אם הם רוצים לשמוע את המחשבות של עצמם איכשהו

Gרר

New member
זוכר אולי באיזו שעה זה היה?

סתם מסקרן אותי לנסות לגלות מתי מתחילה החרשיאדה שם.

Gרר

New member
תודה

כנראה שזה קורה לפני 23:00 ולכן... זו בעיה.
הפסד שלהם

למעלה