מתרימים

nutmeg

New member
מה לא ברור?

אתה יודע שאתה לא רוצה לקנות שומדבר עכשיו - גם לא ציורים ולא חשוב איך הם נראים. כשל לוגי פשוט: הרצון לקנות הרי לא תלוי רק במראה עיניים.

goldy

New member
תיפני לחברה המספקת "פיתרונות תיקשורת"

יש להן מכשירים (חומרה פיזית) שמושתתים על העיקרון הבא: "1) בדוק את המיספר המיתקשר. 2) אים המיספר מוגדר "רשימה שחורה" אז נתק או תן את ההרגשה שמחייג אחרת העבר למכשיר הטלפון." אני מניח שזה יעזור
.

רשימה שחורה?

ואיך אני יודעת מראש את מי להכניס לרשימה השחורה?? הרי היום קמות עמותות תחת כל עץ רענן (ותחת בכלל).

goldy

New member
הפיתרון משולב עים צג שיחה מזוהה

שמזהה גם 43* . פני לחברה שניראית לך לצורך בירור פרטים נוספים.

לכולם<<<<<<<<<

אני במקרה עבדתי בגוף שהיה מותרם ברובו ע"י אלו"ט,הזדעזעתי שהכסף שנתרם מאנשים טובים,נעשק בידי מנהלת ביה"ס,מזכירת ביה"ס ועוד אנשים שהיו עושים ימים כלילות כדי לגייס תרומות, בטענה שהכסף מספק לילדים האוטיסטים ציוד,משחקים וכ"ו..המון נדבנים טובים תרמו ביד רחבה..בתי עסק תרמו צבע,רהיטים,ועוד, אך לדאבוני הרב שום דבר מתרומות אלו לא הגיע לילדים שלמענם זה נתרם.. ראיתי את הדברים מקרוב וליבי נשבר ....לצערי הרב את רוב העמותות מנהלים כאלה שקוראים לעצמם "מתנדבים" ומנצלים את טוב ליבם של התורמים להנאתם האישית.. כאחת שהיתה תורמת בעבר לא מעט,
אם ברצונכם לתרום דבר מה, תוודאו היטב שהכסף או הציוד שאתם תורמים עוברים ליעד הנכון ולא לשחיתות..

גלי,האם את בטוחה במה שאת כותבת??

כתבת דברים חמורים על ארגון ספציפי -- אלו"ט. זה אחד הארגונים שאני מזדהה עם מטרותיהם ותורמת להם. מה ראית שהם עושים עם הכסף, והאם יש לך הוכחות לכך?

SupermanZW

Well-known member
מאוד לא מפתיע

במדינת השחיתות צריך כל אחד לדעת שכאשר הוא תורם מגיע כספו לאנשים מושחתים ולא לאלה שלמענם תרם. זו תמימות לחשוב שאת יכולה לוודא שהכסף שתרמת מגיע לאן שאת מעוניינת שיגיע, בכל מקרה אם תתקשרי לעמותה לברר יאמרו לך שהכסף הגיעץ

SupermanZW

Well-known member
את תגובתכם אפשר להמשיל לתגובת הכלב שמכים אותו

במקל ואז הוא נושך את המקל במקום את מי שאוחז במקל. המתרימות הן על פי רוב סטודנטיות שעובדות בשכר מינימום כדי לממן את לימודיהן, הן לא אשמות בכך שמעסיקיהן משיגים את מספרי הטלפון שלכם בדרכים לא כשרות ושהן מחוייבות להתקשר למספרי הטלפון שלכם שמופיעים להן על צג המחשב. אין שום סיבה שלא לענות להן בנחמדות, לומר שאינכם מעוניינים לתרום ולבקש להסירכם מהרשימה. לא בטוח שהן מורשות להסירכם מהרשימה כי יש עמותות שלא מאפשרות למתרימות לעשות זאת וכמעט בטוח שתצטרכו להתקשר בעצמכם לעמותה ולדרוש ששמכם ומספרי הטלפון שלכם יוסרו מהרשימה.

"אני רק בורג קטן במערכת"?

מצטערת, אני לא מקבלת את הנימוק הזה. כבר הוכח במהלך ההיסטוריה שהוא לא פוטר מנשיאה במשמעות המוסרית של מעשיך. אם אתה סטודנט ומנסה להתפרנס מעבודה בארגון שאתה רואה עם הזמן שהוא מפר חוק או איננו מוסרי, חפש לך עבודה אחרת. אחרת אתה חלק מהתרמית.

על מה אתם מדברים בכלל?

ארגוני צדקה, שרוב רובם של העובדים בהם מתנדבים, פונים לבן אדם ומבקשים ממנו תרומה קטנה, וכאן הם הופכים לפושעים איומים ונוראים, עם משמעות מוסרית של מעשיהם הרעים. לא רוצה לתרום? אל תתרמי! כועסת ששמך מופיע ברשימה? תבקשי להסיר אותו. לבקש תרומה מאדם אם זה נעשה בנימוס, אינו פשע.

masorti

New member
טעות בידך...

אם התרומה הושגה בעזרת מספר טלפון שהושג בצורה לא חוקית, התרומה היא "פרי העץ המורעל". לא מזמן אימץ בית המשפט לפחות בצורה חלקית את הגישה האמריקנית לאיסור הנאה מפרי העץ המורעל. לכן גם בקשת התרומה היא פשע, וגם השימוש בתרומה הוא פשע.

../images/Emo45.gif כך בדיוק אני רואה זאת

בעיקר שתרומה היא עניין של חובה, אלא של רצון טוב. מי שהגיע אליי במרמה-- אין לי רצון טוב כלפיו.

eliUSA

New member
אף אחד לא

רוצה לצאת פרייר ולכן אירגון צדקה חייב להיות נקי מכל רבב וקומבינה

אלי ו.

New member
האללו האללו

"פרי העץ המורעל" הוא הגבלה של הרשויות במציאת ראיות פליליות, הוא אינו, בשום אופן, ענין שקשור להפללת מי שעובד בעסק שעבר על החוק.

למעלה