אל תעשי את זה! בתור מתרגלת...
אני אומרת לך, Don't!!! קודם כל, זה אזור. גם אם לא אסור בתקנון, זה בוודאי אסור אתית. אם תתחילי איתו לפני סוף הסמסטר (לפני שכל קשר שבו הוא אחראי על הציון שלך באופן כלשהו נגמר לנצח - בהנחה שלא יתרגל אותך בשנה הבאה), יכול לקרות אחד משלושה מצבים: 1. הוא ידחה אותך מטעמים מקצועיים ושניכם תרגישו לא נוח. 2. הוא יקבל את ההצעה - ואז אני מציעה לך להרגיש לא נוח, כי הבחור נוהג באופן לא אתי. 3. הוא יקבל את ההצעה ולעולם לא יידע אם חשקת בו או במשרתו. על זה ראוי להרחיב, משהו שאולי לא מבינים עד שלא מגיעים להדריך/לתרגל/ללמד. התופעה שנדלקים על המדריך/המתרגל/המרצה היא די ידועה. אני יכולה להגיד לך, שהמהרגע שהתחלתי ללמד, ברור לי לגמרי שחלק מה - appeal שלי לסטודנטים שלי הוא לא יופיי ואופיי (המפוקפקים למדיי) אלא הילת ה"זוהר" (כביכול, בטח שכביכול) של מישהי הממונה עליהם. האם את באמת בטוחה שזה לא חלק מהעניין? האם את יכולה להבטיח שהוא עצמו לא יפקפק בזה? (כמובן שיש מצב שהוא מניאק שלא מזיז לו בכלל, אבל אז סתם כדאי להמנע). הקיצר, אני ממליצה לך לחשוב טוב-טוב על הסיבות להדלקות הזאת... ואז, לחכות עד סוף הסמסטר, לעבור לקבוצת תרגול אחרת - כל דבר, רק לא להתחיל עם מישהו שהוא המתרגל שלך בפועל. לילה טוב!