מתרגלים

מתרגלים

אתם חושבים שזה בסדר להתחיל עם מתרגל או שזה נחשב ללא תקין? אם הייתן רוצות מישהו שמתרגל אותכן - הייתן עושות משהו בנדון? מתלבטת...

RichardSmith

New member
אסור...

אפשר רק לאחר סיום הסמסטר וגם אז לא ממש יפה. כלומר, מבחינתך את יכולה להתחיל, לו אסור להציע או להסכים לצאת... אז אין ממש טעם.

../images/Emo4.gif

זה באמת אסור? בתקנון או משהו כזה? הרי זה לא מרצה זה רק מתרגל... ועוד שאלה, אם בכל זאת ללכת על זה אז איך הייתם ממליצים?

RichardSmith

New member
ניגוד אינטרסים...

איך אפשר לתת ציון?... הרי חלק מהבחינה המתרגלים בודקים... במקרה שלי, למען האמת, למדתי בתיכון תחת אמא שלי... אבל שם זה מותר.

tayenka

New member
אל תעשי את זה! בתור מתרגלת...

אני אומרת לך, Don't!!! קודם כל, זה אזור. גם אם לא אסור בתקנון, זה בוודאי אסור אתית. אם תתחילי איתו לפני סוף הסמסטר (לפני שכל קשר שבו הוא אחראי על הציון שלך באופן כלשהו נגמר לנצח - בהנחה שלא יתרגל אותך בשנה הבאה), יכול לקרות אחד משלושה מצבים: 1. הוא ידחה אותך מטעמים מקצועיים ושניכם תרגישו לא נוח. 2. הוא יקבל את ההצעה - ואז אני מציעה לך להרגיש לא נוח, כי הבחור נוהג באופן לא אתי. 3. הוא יקבל את ההצעה ולעולם לא יידע אם חשקת בו או במשרתו. על זה ראוי להרחיב, משהו שאולי לא מבינים עד שלא מגיעים להדריך/לתרגל/ללמד. התופעה שנדלקים על המדריך/המתרגל/המרצה היא די ידועה. אני יכולה להגיד לך, שהמהרגע שהתחלתי ללמד, ברור לי לגמרי שחלק מה - appeal שלי לסטודנטים שלי הוא לא יופיי ואופיי (המפוקפקים למדיי) אלא הילת ה"זוהר" (כביכול, בטח שכביכול) של מישהי הממונה עליהם. האם את באמת בטוחה שזה לא חלק מהעניין? האם את יכולה להבטיח שהוא עצמו לא יפקפק בזה? (כמובן שיש מצב שהוא מניאק שלא מזיז לו בכלל, אבל אז סתם כדאי להמנע). הקיצר, אני ממליצה לך לחשוב טוב-טוב על הסיבות להדלקות הזאת... ואז, לחכות עד סוף הסמסטר, לעבור לקבוצת תרגול אחרת - כל דבר, רק לא להתחיל עם מישהו שהוא המתרגל שלך בפועל. לילה טוב!

ChilD SouL

New member
מזכיר לי אותי....

סמסטר שעבר היה לי גם מתרגל שחשבתי על משהו בכיוון אחר. התכתבנו אפילו מספר פעמים במייל, בעיקר אבל בענייני לימודים וכו'... שום דבר יותר מדיי אישי אבל זה היה נחמד. לא ירדתי מהעניין, אבל זה לא יקרה.

אוףףףף ../images/Emo7.gif

ואת לא מתכוונת לנסות? ואני ממש לא בקטע בגלל שהוא מתרגל, זה באמת בגלל האופי שלו לא חבל לפספס דבר כזה רק כי כרגע זה המצב?

Lir האחת

New member
אהמ

לא היית מעדיפה לנסות אחרי שתסיימי את אותו הקורס? גם בשבילך זה יותר כדאי. זה יהיה הרבה פחות מביך במצב שקורה משהו וזה לא מסתדר. כשיסתיים התרגול, תוכלי ליצור איתו קשר דרך מייל, או אפילו פנים מול פנים. בשלב הזה, זה לא נראה לי כל כך במקום.

אמממם

הסמסטר כבר כמעט נגמר (תקופת מבחנים), וברור שזה יהיה לא נעים אבל זה תמיד לא נעים להתחיל עם מישהו - זה סיכון שאם לא לוקחים אז גם לא מרויחים כלום. טוב, נראה לי שכולם פה די נגד, אבל ברצינות - זה מקרה של או שאני ינסה או שאני אתהה אחר כך מה היה אם... למישהו כאן יש ניסיון בדבר כזה? או שאני הראשונה שחושבת בכיוון (מניחה שלא...)?

iknow

New member
אני לא מבין מה הבעיה

הסמסטר נגמר, לכי על זה.

Lir האחת

New member
לא נגד..

אני רק מייעצת לך על פי איך שאני הייתי נוהגת
אם נגמר הסימסטר, אז באמת איפה הבעיה?

mesoo

New member
פעם נדלקתי על המתרגל שלי

והייתי חולמת עליו גם
אבל הוא לא היה מהדת שלי לכן הסתפקתי בלפנטז עליו,והייתי גם קופצת לשעות הקבלה (אני היחידה שהייתה הולכת לשעות הקבלה למרות הייתי מבינה הכל),בשיעורים הייתי יושבת די קרוב אליו והוא הבחין במבטים שלי כלפיו, אני לא אמרתי לו כלום על הרגשות שלי כלפיו אבל הוא בטח הבין שאני נדלקת עליו,(במבחן הוא ניגש אליי ושאל מה שלומי ואם יש לי שאלות) עד היום כשהוא רואה אותי אומר לי שלום

אני דווקא בעד,

אבל אחרי הסמסטר מה יש, למפקדים/ות בצבא מותר להתחיל עם פקודים אחרי שכבר לא עובדים ביחד באוניברסיטה לא??! .(ואני מתרגלת... לא היתה לי בעיה למשל שיתחילו איתי אחרי שאני מסיימת לתרגל אותם.. יש כמה שלולא היה לי חבר.. זה דווקא יכול היה להיות נחמד...) אצלי קרה מקרה יותר גרוע, המתרגל התחיל איתי... למזלי זה היה שנה אחרי שסיימתי ללמוד אצלו, אחרי שנפגשנו במקרה בפורום בתפוז... כל הילת הזוהר של המתרגל נגוזה בשניה...

אני התחלתי עם המתרגל שלי בשנה א'

דווקא יצאנו לקפה, והחלטנו שאני אעבור לקבוצת תרגול אחרת יצאנו איזה חודשיים היה דווקא נחמד....

למעלה