מתקשרת מעיקה

Uranium

New member
מתקשרת מעיקה

שלום חברים יקרים.... זה אולי לא שרשור אידיאלי בפורום אבל יש לי בעיה רצינית מאוד שמקשה עליי בזמן האחרון... שמי תבור והיגרתי לאוסטרליה לפני שלוש שנים כשהייתי בן 15... אני גר פה עם אמא שלי ובעלה בעוד שאבא שלי וכל המשפחה שלי (חוץ מהאחים והאמא) גרים בארץ. אני עברתי דרך מאוד קשה ומפרכת והחלטתי בסוף שמקומי בישראל, שאני אחזור לשרת שלוש שנים בצה"ל ואחדש את חיי בישראל, עם אבא, עם המשפחה, עם החברים ועם עצמי בראש ובראשונה. לא ממש מצאתי את עצמי באוסטרליה, היה לי נחמד. בכל זאת, ביקרתי בארץ באופן עיקבי לאורך שלושת השנים, שקלתי את החסרונות והיתרונות בכל דרך אפשרית מהמון גורמים ואני עדיין מרגיש שמקומי בארץ. בעוד חודשיים אני אורז את חפציי וחוזר לישראל במטרה להשתקע ולהתחיל מחדש. למרות הכול, ישנה בעיה. אמא שלי, מאוד מעיקה בקשר לנושא, קשה לה להתמודד עם העובדה שבנה הגדול חוזר לישראל, והיא עושה הכול כדי לנסות למנוע זאת. לפני חודשיים היא הייתה בביקור בארץ, וגם הייתה אצל מתקשרת. המתקשרת אמרה לה שאני באמת אחזור לארץ, אך מהר מאוד, אחרי חצי שנה, אשנה את דעתי ואחזור לאוסטרליה. אמא שלי גם ביקרה אצל אותה מתקשרת לפני שלוש שנים כשירדנו מהארץ ואז היא אמרה לה דברים מעניינים שהיו בגדר הנכונים פחות או יותר. מה שמפחיד אותי עכשיו זה - שהיא באמת באמת צודקת. הנבואה הזאת של המתקשרת מציקה לי כל היום. אמא שלי מזכירה לי את זה כל הזמן, שאני "אחזור" לאוסטרליה וזה לגמרי שובר לי את הביטחון ומעיק עליי. אני מרגיש בתוכי שהרצון שלי, אחרי חיפוש מאוד עמוק עם עצמי, הוא שאני רוצה לחזור... ואז באה מתקשרת ואומרת לאמא שלי, "הוא לא יצליח, אל תדאגי, הוא יחזור"? מקסימום הייתי אומר את זה באמת לבד אחרי כמה שנים אבל ככה באה מתקשרת ומבטיחה לה נבואות שווא והאמת בהם מהורהרת ומפחידה? זה לא רק מוסיף על העוינות והאנטי של האנשים פה באוסטרליה איתם אני צריך להתמודד, אלא גם כאילו שם עליי ענן שחור משמיים שאומר לי כמה החלטותיי שגויות ולא נכונות. זה רק יוצר בי יותר אנטי ודכאון. אני לא יודע מה לעשות, אני לא יודע איך להתמודד עם ה"נבואה" הזאת בנוסף ללחץ החברתי פה. בקשתי היא מכם, המבינים בנושא התקשור והרוחניות לעזור לי. רצוני לחזור הוא חזק מאוד והחבל הזה שהמתקשרת קשרה על צווארי ונשמתי מעיק בצורה בלתי נסבלת. אני מנסה להגיד לעצמי שזה שטויות, שזה בסופו של דבר זה אני שמחליט ולא אחת שיושבת בחדר חשוך ומנבא נבואות. אבל כל הדיבורים עליי מאחורי הגב רק שמים אותי בתוך כלוב וכאילו לא נותנים לי להשתחרר ולנסות להתחיל מחדש מה שאני כבר רוצה כמה שנים. אם מישהו יודע איך לעזור לי להתמודד עם הלחץ שנובע עכשיו מעולם הרוחניות וכופה עליי את מה שאני לא רוצה בבקשה שיגיב. דרכי ברורה לי, אך אני פשוט נאבד בתוך כל עולם המיסטיקה הזה שאוכל אותי. אני כבר מאבד את הראש. תודה מראש, תבור

דעתי היא כזאת

בכל רגע ורגע אתה עשוי לעבור שינוי... גם אם מתקשרים לך או פותחים לך בקלפים זה נכון למי שאתה כרגע. אם עשית שינוי - זהו, אתה יכול להוולד מחדש ולשנותלחלוטין את גורלך. הכל תלוי בך... אמא שלך משקפתלך את החששות שלך והפחדים לגבי השינוי, כי נניח שהמתקשרת היתה אומרת לך שאסור לך לאכול שוקולד מהיום ועד יומך האחרון אחרת יצמחלך שער ירוק (סתם דוגמא) - זה לא היה מדבר אליך. נכון? מה שהיא אמרה מדבר אליך כי זה נוגע לך בנקודה מסויימת...רגישה. בכל מקרה - תבקש מאמא שלך לא לדבר איתך על תקשורים למינהם ולך עם הלב שלך...

עליזה 63

New member
שבת שלום גם אני מתקשרת אבל

בן אדם מחליט מה הוא רוצה לעשות אם חייו אם אתה מרגיש שאתה רוצה לחיות בישראל ברוך הבא שהלואי שכל היהודים בגולה יחזרו לבית שלהם . היום אתה מרגיש קצת רגישות לך תדע מה יולד יום אז תחזור לארץ ותשליך את יהבך על ה' . ויהיה הכל בסדר בעזרת השם. ברוך הבא לשיראל.

Tal_Ya_Tal

New member
היי אורניום../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

א. כל רגע ורגע נתון בחייך, אתה יוצר את המציאות שלך
בין אם במודע או שלא במודע.. כלומר, אם אתה הולך עם הנבואה של אותה מתקשרת, שדרך א-ג-ב, עברה כאן על אתיקה קוסמית בכך שתקשרה לגביך ללא רשותך(לפי סיפורך כבר עברת את גיל-7, שעד אז אמך יכולה לקבל תקשור עבורך ללא קבלת רשות ממך.) אתה יכול 'להזמין' את זה כנבואה המגשימה את עצמה. ברגע שזה מקנן לך בראש ואתה גם מגיב לזאת רגשית, אתה מביא את זה לפיזי. אך לא כל תקשור הוא נכון ולא כל תקשור חייב להתגשם. התקשור הוא מתוך ה'מססנת' של השכל שת המתקשרת. היא עשויה לפרש דברים ברמת ההבנה שלה ולא כפי שהיא 'רואה' או 'מקבלת' אותם. לכן, אני אינני סומכת על תקשורים ולא על חיזויים(למרות שאני אסטרולוגית
ואולי דווקא בשל כך)וממה שהיא 'ניבאה' לאמך, אפשר לראות שרמת התובנות אליה היא הגיעה, איננה 'גבוהה' במיוחד. אז כל שנותר לך לעשות, הוא להרגע, ולהניח את דבריה בצד, מבלי להניח להם לחלחל אל תוכך ולהאמין שאתה הולך להצליח בגדול במילוי שאיפותיך!!! בלי שום קשר היכן תבחר לגור או מה תבחר לעשות.אתה תמיד יכול לבחור מחדש
זהו המוטו שאני מאמינה בו.ובאשר לאותה מתקשרת, אתה יכול להודות לה ב
על שהיא 'הרגיעה' את אמך, כך שלא תהיה 'לחוצה' מידי ותניח לך. L&L TALYA

metrikal

New member
בפיכחון ישנה תשובה

היי תבור נגע לי הבלבול שהצגת ויותר מכך הפתיחות בה עשית זאת. מבחינתי הפתרון הוא די פשוט שחרר את זה. נניח ואישה זו מסוגלת איכשהוא לנבא את העתיד האישי של פרט יחיד מתוך מציאות המורכבת ממיליארדים של פרטים נניח והיה זה בכלל אפשרי לנבא מהלך של נפש פרטית בתוך יקום בו אינספור משתנים . אתה תמיד יכול לפעול באופן משוחרר ולהניח לזה . לא לסתור את זה לא לקבל את זה כעובדה לחיות עם זה כאפשרות אם סבירה או לא זה לא ממש משנה (נדמה לי שהבנת את הלך רוחי באופן כללי בנושא זה מתוך הפתיחה,נסה לחזות מה יריבך יעשה במשחק שחמט במהלך הרביעי או החמישי שלו וכבר תקבל מושג של מורכבות,מורכבותו של השחמט היא אפסית לעומת מורכבותו של פרט יחיד שלא לתאר חברה או סדר רחב מזה מן הסתם) אותה אישה נניח צדקה ואכן חיית חופשי מן ההנחה שלה תגיע למסקנות שלך ,מסקנות משלך, לגביי למה עלייך לחזור ותוכל לומר וואלה! דבר מעניין הוא תקשור! נניח ולא צדקה ותמצא את עצמך מאושר מה טוב...הפרכתה את "נבואתה" בלי שום מאמץ או עשייה. צודקת מילא לא צודקת מילא... תחיה את שלך. ממה שיכולתי להבין ממה ששיתפת אתה מעניק הרבה מאוד כוח לדבר שהוא לא מובן לך מספיק. עולם הרוחניות כופה עלייך? עולם המיסטיקה בו אתה...הולך לאיבוד...? השמיים שמו עלייך ענן שחור?כדיי להוכיח לך שאתה עושה טעויות? אני מבין שאתה מדבר באופן מטאפורי וכללי אבל מדברייך אני מבחין במידה גדולה של חוסר בהירות ויציבות מחשבתית. הגיון. מה זה תיקשור בכלל? יש דרך מפוכחת והגיונית הזמינה לשקול דבר שכזה? ידוע לך? מי היא אותה אישה "שיודעת" לחזות עתידות ? איזה ערך או משקל יש להעניק לדבריה? אתה שם לב איזו אחיזה אתה נותן לזרה מוחלטת היוצרת קביעות "מוחלטות" שכאלה מבלי בכלל להכיר או להבין חלקיק ממי שאתה? מהסיבות שדוחפות אותך,מהבירור הקר והתכליתי שביצעת (חסרונות ויתרונות) כדיי לכוון את חייך ואת דרכך. נראה לי שנלכדת מעט בתוך סבך רגשותייך שלך ומחשבותייך שלך יותר מכל זה מה שמערער אותך לדעתי. ולא אותה נבואה שהשחירה את תמונת עולמך והחלישה את עוז רוחך. אתה יוצא למסלול לא ידוע. אמך לוחצת. הסביבה לוחצת ועויינת. גורמים שלילים התאגדו לקשור אותך כך נראה. לכל מרכיב יש את המניע שלו לרצות בקרבתך או לנסות ולמנוע את נסיעתך וכל אחד ואחד מהם מבטא את עצמו ואת שלו. מה איתך? למה להסתכסך איתם? קבל אותם יש להם דעה, תמיד תהיה להם. אין להם יכולת לכפות אותך.את זה אתה יודע. לגבי המיסטיקה... מה אתה יודע על מיסטיקה? זה כל מה שאי פעם תבין. אם אומר לך שאלוהים הוא אש...או מים או פרח... אם אומר לך שהבורא לא מתערב בשום דבר...אם אומר לך להפך? אלוהים הוא רודן סמוי מן העין... לך תדע. הנקודה היא שיש דתות כלל לא קטנות שמאמינות במלחמת הכוכבים כדת(אתה לא מאמין לי תבדוק בגוגל) זה לא משנה! לך תתנסה לך תתגלה החיים ואתה תגלו ביחד באמצעות חוויה ונסיון,למידה. מקווה שעזרתי במשהו ולכל מקרה ליבי איתך בהצלחה.

למעלה