מתקרבים לסוף....

אבל זה לא בטוח

הכל יכול להשתנות.. למה אתה אומר בכזה בטחון שזה יורד לחודשיים וה2 נוסעים מתבטל?

offirla

New member
ל- אייל המגניב...

מכמה סיבות: א. אני עוקב באופן תמידי אחרי תיקוני חקיקה בתחום התעבורה. ב. אני מתנדב במשטרת התנועה הארצית ונוסף גם רושם חלק מדוחות התנועה - דבר שגורם לי להיות יותר מעודכן... וכשאני לא יודע - יש לי רשימה (לא קצרה) של אנשים לשאול... ג. תעקוב אחרי הודעות שכתבתי בנוסף, ב- 2 הודעות הצגתי את נוסח החוק שהתקבל אז, לפני ה- 1.11.2004 - וכדי להבין אותו צריך קצת הבנת הנקרא, קצת להכיר את נוסח החוק טרם התיקון, וקצת ידע במשפטים... וכמובן - שכל זאת בכפוף לכך שעד ל- 1.11.2006 בשעה 00:01 לא יתקבל תיקון חדש...

kranves

New member
לדעתי המדינה במספיק בלאגן

ועד ה1 ל11 לא יחוקק חוק חדש.

offirla

New member
התייחסות ועדת הכלכלה של הכנסת

בשיחת טלפון עם ועדת הכלכלה של הכנסת, שעשיתי עכשיו - משרד התחבורה קצת "יושן" - הם עוד לא גיבשו עמדה סופית או לחילופין טרם העבירו את עמדתם אל ועדת הכלכלה של הכנסת. ועדת הכלכלה מודעת לעובדה ש- הזמן קצר והמלאכה מרובה. רק לאחר שיגבשו (משרד התחבורה) עמדה סופית, ועדת הכלכלה תזמן דיון (בהשתתפות כל הגורמים המוסמכים), תחליט מה שהיא תחליט - ותמסור את החלטתה להצבעה בכנסת. כלומר כ- 3 ימי עבודה - לפחות (הערכה שלהם)...

offirla

New member
זה יהיה חוק קצרצר

אז אפשר לעשות 3 קריאות אחת אחרי השנייה - 15 דקות והולכים הביתה...

dj c h a o s

New member
אממממ

תוך כמה זמן אתה חושב שישנו את החוק... למה לי יש טסט כנראה שמה בדצמבר(מקווה שבתחילת)... יש סיכוי שאם אני יעבור ראשון או שני עדיין אני לא יכלל בחוק?

aviGODFATHER

New member
אין מצב!!

אין שום סיכוי שיש לי רישיון כמעט חצי שנה ואני לא יסיע יותר מ2 נוסעים, ונהגים חדשים שהוציאו רישיון חצי שנה אחריי יוכלו לקחת יותר מ2. אין שום מצב בעולם!

aviGODFATHER

New member
בטח שאני עצבני

(נגיד שעכשיו ינואר) למה שזאטוט קטן שעבר טסט לפני חודשיים, יוכל להסיע כמה שהוא רוצה, בעוד שאני, שיש לי רישיון כבר 7 חודשים (הכוונה היא שבינואר יהיה לי וותק כזה), אהיה מוגבל ל2 נוסעים בלבד. והמצב שלי עוד טוב - מה עם אנשים שנוהגים שנה וחצי ואפילו יותר - למה שנהג עם "וותק" של חודשיים יוכל להסיע יותר אנשים מהם? נראה לך שאני ועשרות אלפי הנהגים האחרים שהוציאו רישיון בשנתיים האחרונות פשוט יישבו בשקט? אין מצב. אני לא חושב שהמדינה תהיה מספיק מטומטמת בשביל שהחוק יתבטל רק על החדשים - אבל אם זה באמת יקרה - יהיו הפגנות ויהיו בלאגנים.

offirla

New member
אבי - תרגע בינתיים....

בקשר לפסקה הראשונה - ציטוט: (נגיד שעכשיו ינואר) למה שזאטוט קטן שעבר טסט לפני חודשיים {באוקטובר}, יוכל להסיע כמה שהוא רוצה, בעוד שאני, שיש לי רישיון כבר 7 חודשים (הכוונה היא שבינואר יהיה לי וותק כזה), אהיה מוגבל ל- 2 נוסעים בלבד. נגיד שעכשיו ינואר - פחות חודשיים זה אוקטובר... באוקטובר 2006 ההגבלה עדיין היתה תקפה והיא תמשיך להיות תקפה עד ל- 1.11.2006 בשעה 00:00:01!

aviGODFATHER

New member
חחח לוח שנה יצאת לך לראות?

אם היום היה ה-2 בנובמבר (ומי שעובר בתאריך הזה כבר לא יוגבל), בעוד חודשיים יהיה 2 בינואר (שכחת את דצמבר?)

יש לי טסט לשבוע הבא

השאלה שלי אם כדי לדחות לאחרי 1.11 או לגשת בכל זאת? מה דעתכם?

offirla

New member
לא זוכר כבר למי כתבתי...

אתה מוכן - תיגש! אתה לא מוכן - תדחה! כדאי זו שאלה של רווח/הפסד... תעשה את השיקול שלך, אם אתה רוצה תתייעץ עם ההורים שלך - אבל את ההחלטה - רק אתה צריך לקחת על-פי מה שרשמתי לך בהתחלה: מוכן או לא מוכן. לגבי השאר - מה שיהיה -יהיה! ובאנגלית- Whatever will be, will be The future is not ours to see

למעלה