מתקרבים לסוף....

Infinity AL

New member
ותגיד...

יכול להיות שעד סוף החודש הם לא יחדשו את החוקים, ואז יהיה חודשיים מלווה+כמה נוסעים שרוצים ואז לפתע פתאום בדצמבר-ינואר-פברואר, הם יחזירו את החוק של 3 חודשים מלווה+ עד 2 נוסעים?

lsd600

New member
אם ככה, שניהם מתבטלים....

מה שהכי סביר שיקרה זה שהוועדה תקום ותבטל לכולם את הגבלת הנוסעים, כי לא הגיוני שלצעירים הטריים לא תהיה הגבלה, ולנו הוותיקים יותר כן תהיה ההגבלה המזדורגגת הזאת.

איזו באסה

אני ניגש לטסט עוד כמה ימים.... כמובן שזה לפני התיקון. ואם אני אעבור אני אדפק בצורה כלשהיא. אבל עדיין מעדיף לעבור כמובן..

almogas

New member
עדיף שתעבור..

להגיד לך תאמת אני הייתי מעדיף שיהיה לי אפשרות לעשות טסט ולעבור לפני ה 1.11 כי יש מצב טוב אפילו שיהיה מלווה ל חודשים ובלי ההגבלה ל 2 נוסעים.. אבל גם יש סיכוי שיהיה מלווה ליותר זמן אולי או עם חוקים חדשים.. נקווה שהמצב רק ישתפר ב1.11

neils4444

New member
שאלה אחרונה כי לא ממש הבנתי..

עברתי טסט ב-28.11.06 זאת אומרת שהמלווה שלי(לפי החוק הנוכחי) צריך להיות עד ה29.11.06 האם ב01.11.06 אני אוכל לנסוע לבד(במידה ולא יחודש החוק)? תודה רבה מראש ניל

4mor4

New member
רגע!!

אני הוצאתי רשיון לפני חודש, זה אומר שבנובמבר אני כבר לא אזדקק למלווה, או שאני ישאר מחוייבת לשלושה חודשים?

tamaroush

New member
שאלה לי אליכם

עשיתי טסט ב3 לספטמבר 2006 והמלווה שלי משתחרר ב4 לדצמבר 2006... אם משנים את החוק של ההגבלה ל2 נוסעים כך שלא תהיה יותר הגבלה אני אהיה עדיין בהגבלה או שבגלל שאני מתחילה לנהוג בלי מלווה כבר אחרי החוק (אני יודעת שהשלושה חודשים עדיין יהיו כלולים) כבר לא תהיה לי הגבלה?

nir2107

New member
מתלבט

אני והמורה שלי בדיבורים על טסט כבר כמה שבועות, אבל בלי קביעה קונקרטית. תכננתי מחר לבקש ממנו להגיש אותי לטסט באותו שבוע (שבוע הבא), אבל עכשיו אני כבר חושב שאם באמת יורידו את המלווה לחודשיים, ובטח ובטח שאת חוק הגבלת הנוסעים, אולי עדיף לי לחכות עם זה קצת. אל תבינו אותי לא נכון, אני אחד מהתומכים הגדולים של החוק של המלווה, אבל אני חושב שחודשיים זה בהחלט מספיק, ולגבי הגבלת הנוסעים, באוטו המיועד גם ככה לא יהיה מקום ליותר משלושה-ארבעה אנשים במקסימום, ככה שאין כאן קטע של חוסר אחריות, יש כאן קטע של התלבטות. בעצם השאלה שלי היא אם יש איזושהי השערה מה הסיכוי שדווקא יחמירו עם החוק?

bigears

New member
לפי דעתי,

לא יפחיתו את תקופת המלווה לחודשיים. במקרה הטוב, ישאירו את זה כמו שזה. הניחוש שלי - השינוי יהיה, שלא תהיה הגבלה של מס' נוסעים. עזוב את השטויות האלה. אתה מוכן לטסט? גש לטסט. בהצלחה.

nir2107

New member
שמע, זה לא שטויות

אם יוסיפו ארבעה חודשים לתקופה של המלווה זה שינוי עצום, כי צריך לזכור שהרוב הגדול של אלה שעוברים טסט עושים את זה פלוס מינוס שנה לפני הגיוס, ככה שיש הבדל עצום בין שלושה חודשים לחצי שנה, שבעצם משאירה לך, במקרה הטוב, רק חצי שנה של נהיגה חופשית באזרחות. גם שינוי בהגבלה של מס' הנוסעים עושה שינוי ענק, כי זה חוק מאוד מגביל. להגיד לך את האמת, הסנריו שמפחיד אותי זה שאני אחכה עד נובמבר, ויפילו עליי הגבלה של חצי שנה מלווה.

bigears

New member
הממ

אבל לפי דעתי, וזכור לי שקראתי את זה בעיתון פעם, שחצי שנה זה לא מציאותי. תחשוב על זה רגע, חצי שנה? זה מוגזם. פתאום, משום מקום, יכפילו את זה בשניים? קשה לי להאמין. וכתב "ידיעות אחרונות" מסכים איתי. כלומר, אני מסכימה איתו. חצי שנה זה רעיוון מטומטם לא רק בפועל, אלא גם בתיאוריה. אתה מוכן לטסט? גש לטסט. אל תחכה למשיח, אתה לא יכול לשלוט במה שיקרה וגם לא לנבא את העתיד. אני מייחלת לשינוי בהגבלה של מס' הנוסעים, ולפי דעתי, חודשיים מלווה זה מספיק.

שאלה

אם אני מעל גיל 21 , אז גם ככה לא חלה עליי הגבלת הנוסעים נכון ? והחוק הזה בעצם רק מקצר את המלווה מ3 חודשים לחודשיים ? ומה היה עם כל מה שאמרו פה בפורום , שמי שמוציא עכשיו רשיון בחודש הזה ינהג בלי מלווה בכלל ? כי אין חוק בכנסת ?

offirla

New member
ממש, ממש לא...

ב- 1.11.2006 - מתבטלות 2 הגבלה: * מלווה ל- 3 חודשים במקום חודשיים * חובת מלווה כדי להסיע יותר מ- 2 נוסעים מכאן נובע - חוזרים ל- חובת ליווי ל- 2 חודשים, בלבד!

למעלה