מתפללת

שמחה ../images/Emo25.gif

מחזיקה אצבעות שהפעם היא הפעם ושהניתוח שעברת יעשה את השינוי המיוחל

בואינג- "הניסוח צורם" אבל זו אמת -תינוקות

כן קונים. במציאות העגומה של ישראל 2008 חברתי קנתה תינוק מאישה שלא יכלה לטפל ברומניה. לה שולם הכסף במלואו. וידוע לך שעם כל התייפיפות הנושא ואמירותיך שאין קניית תינוק אז יש קניית תינוקות. עצוב אבל זה מה שקורה. חברתי לא קנתה מעמותה ושום כלום. אנא ממך. דברים שאינך יודעת אל תגידי ניסוח צורם.

נעמי 17

New member
דינוש

רק בגלל שאני מכבדת את מנהלות הפורום הזה אני לא מרשה לכעס שעולה בי להפריע למילים התקינות. מאחלת לך שלעולם לא יגידו לך שקנית ילד , שלעולם לא יאמרו לך שאת קנית את האושר שלך בכסף . לעולם. כי זה מה שאת אומרת עלי. וסליחה יש דברים שגם את לא יודעת ומכירה. זה בסדר.

נעמי- אולי אני לא מכירה אבל שומעת ורואה

ברוך השם אני מעורה היטב בעולם. נכון שאף אחד לא רוצה שיגידו שלא קונים ילד אבל זו מציאות עגומה ביותר. מזעזע אותי לראות איך בגלל שעודדתי את בחורה בכל דרך שתצליח עיוותתן את הנושא. כפי הנראה הכאב שלך/שלכן מעוות את מה שכתבתי. וסליחה, אף אני הייתי שמונה שנים בהפריות אין ספור ואף אני סבלתי וידוע לי כל צעד וכל וידועה לי כל דרך למטרה הנשגבת כך שאנא ממך אל גם אני לא הייתי רוצה להתפרץ ולהגיד את מה שאני חושבת באמת על התגובות המזעזעות האלו שלו הייתי במקום הבחורה הייתי ממש מתייאשת. לא הוגן!!!!

נעמי 17

New member
אין אימוצים מרומניה בשנת 2008

רומניה סגורה לאימוץ הרבה מאוד שנים .

אז הנה את רואה איך מגיעים למצב של קניה

כמו חברתי? ולא יודעת למה זה בושה. זה לא שונה הרבה מאם פונדקאית. חברתי מאושרת והתינוקת היא ילדתה לכל דבר. להיפך, היא עשתה את כל המאמצים ונתנה את כל כספה לאישה המסכנה ברומניה שלא יודעת מה הסיבה שלא רצתה את תינוקה.

נעמי 17

New member
יש בעיה מוסרית גם עם פונדקאות

ועם ניצול ציני של חוסר יכולת כלכלית במדינות עולם שלישי זה לא בושה זה פשוט זוועה של ניצול של אם שללולא הכסף הזה לא היה לה מה לאכול.

נעמי-ענית לבד-את מבינה למה חברתי

שילמה כסף רב באופן פרטני? לבד ענית על התשובה שאין אימוצים אבל כסף קונה. עובדה בשטח!!

נעמי 17

New member
זו עברה פלילית שדינה עשרות שנות מאסר

גם על פי חוקי ישראל וגם על פי חוקי רומניה ועל פי החוק הבין לאומי. אמנת האג מסדירה את נושא האימוצים בחוקי המדינות. עדיין לא ברור לי איך < אם הסיפור נכון> הצליחו להכניס את הילד לארץ כי בכניסה מושיבים אותך בחדר נפרד ובודקים את צווי בית המשפט מארץ המוצא דרכון, ת. לידה ומעירים את הילד לוודא שזה הוא. לא פשוט להכנס לארץ עם ילד מאומץ. את יודעת דינוש- יש מקרים מזעזעים לא פחות על חטיפת נשים, אינוסן ולקיחת הילד מאיתן כשנולד לטובת האב הביולוגי. זה עדיין לא מקדש את האמצעים ועדיין לא הופך כל הורה לגיבור. נכון שהרצון חזק מאוד להיות הורה אבל למה לעזזל לתת יד לסחר בבני אדם ממדינות עולם שלישי!!!

ודאי שזו עבירה פלילית אבל הכמיהה לאמהות

מדלגת מעל כל מכשול ולו זה במחיר של נתינת דין. במקרה של חברתי למרבה הכאב היא לקתה בדיכאון קשה, בעלה נאלץ לעזוב את עבודתו כדי לקבל כספי פיצויים וידוע לכולנו שתמיד יש את אלו המנצלים מצוקה של נשים כאלו שדאגו ל"סדר" את כל ענין התינוקת עם האישה ברומניה. אין כמעט דבר שכסף לא מצליח לקנות. עצוב שכך אבל זו המציאות ובעצם הכי חשוב שחברתי מאושרת עד השמיים. אין מאושרת ממנה בעולם. היא לרגע לא חושבת על ענין האישה או למה וכמה. יש לה ילדה וזה עולם ומלואו.

נעמי 17

New member
אין שום הצדקה

גם במחיר האושר של אם אחת לעשות מה שעשו. זה סחר בבני אדם.וזה גלגל שעובר בכל העולם . כל יד נוספת למעגל נותת לו להתקיים. ואפשר אם רק רוצים לאמץ בצורה מוסדרת דרך עמותה רשומה ועל פי חוק. הצורך של אם בילד מעולם מעולם לא נתן לגיטמציה לפגוע באם אחרת ולא משנה כמה רחוק היא יושבת ולא משנה כמה שליחים נשלחו. ואסור אסור אסור לתת לדבר כזה לגיטימציה אפילו בפורום זה פשוט נורא.

נעמי-לו ניתן היה לתקן בעולם הרבה דברים

אז באמת היה שקט ושלווה בכל העולם. יש אנשים שלא חושבים שזה נורא בכלל כי האמא שמסרה תינוק עשתה את זה לא מלחץ ולא מחוסר ידיעה, היא נתנה כי היא רצתה כסף. היינו הך בפונדקאות את הרה 9 חודשים ונותנת את התינוק כאילו כלום לא קרה ומקבלת תמורה. זה בדיוק אותו דבר לדעתי. אפילו שזה זרע וביצית שלך זוג אחר. עצם הנשיאה ברחמך זה אומר דרשני. אבל שוב אני חוזרת ואומרת כל אחד משיג את אושרו בדרך זו או אחרת. שבת שלום

נעמי 17

New member
את פשוט לא קולטת ולא רוצה לקלוט

י" אנשים שחושבים" מזל שיש כאלה שחושבים שלהכות ילדים זה עונש חינוכי , ולא לאפשר לנשים להתפרנס בכבוד הוא גם לגטימי, .ויש כאלה שחושבים שאישה עם אנדו היא אישה פגומה, מזל שיש כאלה שחושבים באמת. אם את לא מסוגלת לראות את הניציול הציני של הכסף תמורת רחם להשכרה או ילד למכירה ולחשוב שזה " בסדר" כי אחרים חושבים כך אז ברמה כזו של דיון אין לי כבר מה להוסיף.

באמת חבל להוסיף ולדבר למי שבוחר לעוות

את המציאות וכביכול לחשוב "שאושר" של בן אדם ששילם בעד "אושר" שבדרך אחרת קשה לו להשיג זו ציניות. באמת לא נוסיף להתווכח כי זה פשוט גורם לי חלחלה.

דינוש יקרה, כנראה לא הבנת מה היתה הכוונה...

המשפט "אם רוצים אז מצליחים" הוא טיפה צורב... כי כשרוצים, למשל במקרה שלי, כבר 10 שנים ולא מצליחים או מקרים אחרים (ולא חסרות כאן,לצערי
) זה קשה מאוד. וזה לא אומר ש"הרמתי ידיים" מהלהיות אמא, ברור שבסופו של דבר אני אצליח, כי יש את כל הדרכים להיות להורים....ובואינג (ולא רק היא) אמרה לא פעם שקיימות דרכים אחרות להיות אמהות ולכן בטח ובטח שהיא לא מייאשת (אפילו להיפך, תמיד אמרה זאת בצורה הכי עדינה ונכונה). זה מאוד ברור (שרובנו) בסופו של דבר נהייה אמהות בדרך זו או אחרת. אני בינתיים עדיין מנסה את נושא הטיפולים (וכן, במקביל רשומה לאימוץ בארץ). אז נכון שבסופו של דבר (ומתי זה סופו של דבר?
) אכן נצליח להיות הורים (אולי אפילו בטיפול זה
), אבל המשפט הזה לא כל כך במקום, הוא נשמע מעט רע בצורה כזאת... מקווה שעכשיו (למרות שאני כותבת מבולבל
כרגיל) את מבינה אותי...טוב, אולי לא הייתי ברורה מספיק עדיין... אבל הייתי צריכה להוציא מה
מה שהפריע לי. שולחת אלייך
כי אני לא כועסת, זה רק צרב מעט ורציתי שתביני למה.

גם לי הוא צרב למרות שאני כבר אמא

תקופת הטיפולים היא תקופה איומה,שחורה,עם המון תקווה,עם המון יאוש, עם משברים ענקיים,אישיים,מקצועיים,זוגיים,בריאותיים.. כל מי שעוברת טיפולים עם אנדו יודעת על מה אני מדברת. אני תמיד אומרת שילד הוא ילד הוא ילד ושזה ממש לא משנה. זה שאת מצדדת בגישה של "הרגי את עצמך בעבור הגנים שלך" זו זכותך,אני מכבדת אותה,אבל לא מקבלת.זה הכל. וגם יותר עדינות בניסוח לא היתה מזיקה.

ultras plo

New member
בואינג-מה זה עדינות בניסוח?- האמת תמיד

כואבת. אבל פה המטרה היתה לעודד ואת הופכת את זה לדבר באמת צורם. חבל מאד שכך. פה דובר על הצלחה בכל דרך שלא תהיה אבל את הופכת את זה לויכוח נוקב בעוד שאת באמת לא יודעת. יש סחר בתינוקות אם כבר מדברים על סחר והראיה לכך היא שכבר דיברתי עם נשים שקנו תינוקות מכספן ללא תיווך רופא. ותראי הנה כרגע מופיעה כתבה שגם בניגריה עלו על סחר בנשים. שכחת את הכתבה בידיעות לפני שנתיים אם קראת אותה בכלל? על הסחר בישראל בתינוקות?

נעמי 17

New member
האמת נמצאת בעיתונות?

היו גם הרבה מאמרים על סחר בביציות בישראל, על מעשים מגונים תוך כדי הרדמה ועוד ועוד. הכל נכון? כל הכתוב קדוש?

האם לא היה סחר בביציות? במקרה זה נגע לי

אישית הסיפור הזה כך שהכתוב קדוש מאד!!! בכל דבר יש סחר בעולם וגם במדינת ישראל שתהא קטנה ככל שהיא. אם באיברים, אפילו נשים לצערנו קונים מרוסיה או ממדינות זרות.

למעלה