מתפללת

lee E

New member
בנות בנות בנות להירגע..

לא יאמן שאנוכי הנושכת והנובחת באה להרגיע... ברצינות, זה נושא סופר רגיש שנוגע במקומות הכי הכי עדינים אצלנו...כן גם אצלי... האמת? למי איכפת אם נקנה/נשכיר/נאמץ...זו רק דידקטיקה. העיקר שבסוף נחזיק תינוק ביד. לכולנו ברור שהמטרה היא תינוק..וביננו? אני באופן אישי הייתי מוכנה גם לקנות אם זה מה שיביא את המבוקש. אולי זה ישמע רע אבל ממש לא איכפת לי מאיפה יגיע התינוק המבוקש ומאיזו ארץ, העיקר שיגיע. תחשבו על התינוק שאימו רוצה למכור אותו, איזה חיי עוני וסבל מצפים לו אם לא יהיה מי שמוכן "לקנות". אז ביננו..למי איכפת איך נכנה זאת?

נעמי 17

New member
אני אסביר למה זה מקפיץ

1. זה לא נכון 2. הילד שלי המדהים כבר מסביר בעצמו - תינוקות לא קונים! 3. 3.זו לא סחורה שעוברת לסוחר, שבודקים פגמים צבעים , ושנת ייצור ומחליפים אם יש פגם- זה ילד שלם, שאת לא בוחרת. מציעים לך על פי הקריטריונים שאת מגדירה מראש . 4. תארי לך שהילד שלי בגלל בורות של אחרים ישמע פעם שאמא שלו קנתה אותו ברוסיה, כמו רכב4/4 מה זה אומר על המשפחה? מה זה אומר עלו? 5. זה גם מוביל לחרדה נוספת אצל ילדים, מה יקרה אם הם לא יהיו מספיק טובים? יחזירו אותם? זה חשוב מספיק בכדי שאנשים יבינו כמה חרצובות לשונן יכולות להזיק עוד שנים רבות לעתיד וחשוב עד מאוד לשים את המילים במקום הנכון.

נעמי- זה נכון בהחלט. זה שמסתירים עובדות

בשטח זה משהו אחר. אם אנו צריכים להגיד שקרים אז בואו נשחק בנדמה לי. כלומר אני אגיד שחברתי לא "קנתה" היא רק שילמה כסף לאישה כדי שיביאו לה. מה הצביעות??? ולמה צריך להתחבא? צריך להיות גאים בכך שעושים כל מאמץ להיות הורים בין אם כך או כך.

lee E

New member
נעמי..אני הייתי אומרת לו...

במידה ומישהו יאמר משו מעליב..שהעובדה שהוא הגיע מרוסיה...הופכת אותו לעוד יותר מיוחד כי בחרתם אותו ורק אותו, באופן מיוחד..מכל הילדים בעולם

../images/Emo7.gif"כל מילה בסלע"-כמה חנופה. צריך מטריה מרוב

שיורד גשם של ליקוקים. לא יאמן!!!!

נעמי 17

New member
תאמיני

כי אני לא צריכה את אישורך לאהוב באמת ובתמים את הנשים פה ולהסכים לדעתן. את בואינג, רומיה וזק.ועוד רבות אחרות וטובות אהבה היא לא ליקוק.

לי אין מודעות? בושה וחרפה כיצד בחרתן

במקום לעודד מישהי שמנסה להרות בדרך טבעי להפוך את דברי לפוגעים. מהיום והלאה כל מי שתלך להפריה נגיד לה: אה, סליחה, יש דבר העומד בפני הרצון. אני שמחה שאני לא נמנית עם החבילה הזו כי החבילה הזו באמת שזורקת רעל ויורקת אש.

ועוד משהו-חברתי גאה בכך שקנתה ועשתה את

כל המאמצים שבעולם כדי להגיע לתינוק המיוחל.

רומיה אל תטיפי לי- אתן פשוט מעוותות דברים

ועצוב מאד. ועדיין אני חוזרת ואומרת שכל מילה שבואינג אומרת אתן קופצות ומחזקות בין אם נכון או לא נכון. מאיחולי עידוד שלי הפכתן פרחים לאבנים. בושה וחרפה. אבל אולי המצב שבו נשים נתונות גורמות לכך. לא ביקשתי לזכות באהדה. הבחורה צריכה אהדה לא אני. לי יש ברוך השם מה שליבי חפץ ותודה לאל יום יום. אז רומיה בבקשה קחי את אמירות הכנף חזרה.

לסיכום דבר- יותר לא כדאי לעודד ולא להגיד

אם תרצי אז יהיה, אולי אגיד הפוך גם אם תרצי אולי לא יהיה, או שאגיד יש דבר העומד בפני הרצון. אוי, כמה עצוב שכך.

ועוד משהו-אני באמצע הפרשת חלה - אתפלל

שבאמת כל אלו שאין להן תיפקדנה במהרה. אמן ואמן.

דינוש יקרתי

אני אנסה להסביר לך ....מקווה שאצליח כולנו כאן נפגענו מאוד חזק מהאנדו ואת מכירה את זה אישית....הפגיעה מהאנדו היא לא רק פגיעה גופנית של מוקדים כריתות איברים וניתוחים הפגיעה היא עמוקה יותר...... את יודעת יש אימרה שאומרת ש"מכה כואבת פחות ממילה".....אני בטוחה שאת מכירה את הפתגם הזה....מכה עוברת מילה לא.....ולכן כל הסבל שאנחנו עוברות מבחינת כאבים לפני ניתוח... כאבים אחרי וכאילו כלום לא נעשה מספיק כדי להגביר את הסבל שלנו .....נוחתת עלינו הבשורה שהסיכוי להביא ילד לעולם הוא לא פשוט עבורנו.... ונצטרך לעבור עוד מסכת יסורים .....הטיפולים.... המקומם הוא שאת שומעת כמעט כל יום בחדשות על הורים מתעללים.....ואת מתייסרת עוד .....אותן נשים מתעללות יכולות להביא ילדים בכזו קלות ואנחנו שרוצות מתאמצות ועוברות כל כך הרבה סבל וכאבים בשביל ילד... רק כדי לתת לו אהבה.... מקבלות עוד שלילי ועוד שלילי ויש כאלה כמוני שדינם נחרץ לנסות ניסיון אחד בלבד.....וגם הוא כרוך ב"תשלום" כבד..ואני אומרת לעצמי כבר שילמתי מחיר למה עוד למה האמא המתעללת ב- 12 ילדיה יכלה להביא 12 ואני כלום...זה מייסר אותי כל יום ...אבל זה המצב .....ואני אישית לא הייתי מוכנה לשלם את מחיר הבריאות שלי בניסיון בודד שאולי יכל להצליח אבל באותה נשימה יכל להחזיר לי את המחלה ובגדול......אני רציתי להיות אמא בריאה ולכן בחרתי באימוץ......לא מרגישה פחות אמא. יקרתי אני מאוד מבינה מה את אומרת ובגדול בעולם יש סחר בהכל ..... העולם שלנו די רקוב מהבחינה החברתית....ואנחנו רואים ושומעים זאת כל יום. בפורום אנחנו משמשות כגלגל הצלה לכל אותן נשים שעוברות את הסבל שאנחנו כבר ספגנו ועברנו.....וחלקינו היו צריכות לשלם מחיר מאוד כבד תמורת הטיפולים הויתור שלנו לא אומר שלא רצינו.....האימרה אם רוצים מצליחים לא נכונה כי רצינו מאוד רצינו אבל המחיר שהיינו צריכות לשלם הוא כבד מידי..... את טוענת נכון שאפשר להביא ילד בכל דרך....הפריה / אימוץ / תרומת ביצית.....הכל נכון אבל כשאת אומרת לנשים שעברו את כל הסבל הזה שהן קונות ילד זה נשמע נורא .....אל תחשבי על התהליך הבירוקרטי ...... הרי גם להפריות את משלמת כסף......אם לא ישירות אז דרך הקופה......תחשבי על האישה שמאחורי הניק ....לא משנה מה היא עברה ומאוד יתכן כמו שאנחנו יודעות שהיא עברה המון אם היא בפורום הזה ....אותה אישה לא רוצה לקנות .....היא רוצה ילד. אני כאן......

זקי המקסימה-עייפתי מלדון בזה - לסיכום ילד זה

ילד ולא משנה איך הוא הגיע אליך. אותה אהבה. מפליא אותי איך בזה שעודדתי את לימור קבעו פה שדיברתי על הריון ביולוגי. אני סה"כ עודדתי אותה שכל דרך שהיא תעשה או תנסה תביא אותה לילד. לא יודעת למה הרוע הזה. פשוט מקומם אותי לראות איך במקום לעודד אותה גם זורים חול ורפש עלי. עצוב מאד. בכל אופן זקי בשבילי את תמיד מקסימה אחת ומיוחדת. ואני בטוחה שעוד יהיו אחים לקטנטן. אמן ואמן.

lee E

New member
לא מכיר את גונן.

כל ילדי הם ילדי מבחנה ואני יודעת שיש כאן עוד כמה שנקלטו ב IVF.

לימור, מאחלת לך הרבה ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה לך אצבעות לטיפול אחרון
והריון בריא

למעלה