מתפללת

לימור 58

New member
מתפללת../images/Emo204.gif

אני מאובחנת כחולת אנדו' כבר שנתיים. עשיתי כבר 6 טיפולי ivf ( היום היתה השישית), אני כול כך מקווה שזה יצליח הפעם כבר אין לי כוח יותר לכול הניסיונות האילו. רוצה עידוד כמה טיפולי הצלחה היו לבנות כאן? והאים מישהי מכירה כאן את ד"ר גונן אני מטופלת אצלו? (אני מקווה שאני בידיים הנכונות). תודה

זואילי

New member
מחזיקה לך אצבעות לטיפול מנצח ../images/Emo45.gif

לא מכירה את ד"ר גונן למרות ששמעתי את השם. קראת בטאגליינס על הריונות הפורום? מקווה שבהמשך תגענה האימהות לספר לך מנסיונן. בינתיים שולחת אלייך חיבוק גדול

מתפללת איתך

ד"ר גונן היה הרופא שלי במשך שנתיים. רופא מצויין, בן אדם, עונה לכל שאלה, סבלן וסובלן. יש לך רופא מעולה. המון המון ב"הצלחה.

אנדי 22

New member
מחזיקה לך המון אצבעות ובהצלחה!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיהיה בהצלחה ותאזרי כוח כי בסוף תצליחי

יש הרבה אנדואיות שנכנסו להריון ואני אישית מכירה אחת שהצליחה בגדול. סבלנות. אני עצמי נקלטתי בהפריה שביעית למרות שהפלתי אחר כך. אומרים שבד"כ יש הצלחות רבות בהפריה 7. כל עוד הביציות טובות והרחם תקין תמיד אפשר להרות. אני יודעת שזה מייאש ומדכא כל פעם מחדש אבל אין ברירה. בסוף מצליחים. אם רוצים אז מצליחים.

אם רוצים אז מצליחים?? נו באמת ../images/Emo3.gif

הייתי חייבת להגיב.. לפעמים גם כשמאד מאד מאד רוצים, זה פשוט לא הולך ואז שוקלים אופציות אחרות, נפלאות לא פחות להפוך להורים

צורם או לא-זו דעתי ולא משנה באיזו דרך מנסים ב

בסוף מצליחים. מי שנלחמת בסוף מצליחה. בת דודה של אמא שלי הביאה תאומות אחרי 32 הפריות. בטח קראתן עליה בלאישה. הווה אומר :"אין דבר העומד בפני הרצון". לא משנה באיזו דרך או צורה.

נעמי 17

New member
דינוש יקירתי

גם לי צורם ועוד יותר צורם המספר המופלא של 32 הפריות. נכון את יכולה לאמר על דודתך שהיא אישה מופלאה ונחושה להגיע אל המטרה וכל זה יהיה אמיתי ונכון. אבל לדברים יש מחיר גבוה גם נפשי גם גופני וגם משפחתי ויש דרכים אחרות מאשר הורמנאליות להפוך להורים. אין לי דבר נגד הפריות ורצון בילדים ביולוגים אני פשוט חושבת שלעיתים אנחנו שוכחות את עצמנו בדרך.

ultras plo

New member
נעמי-מדובר על הצלחה ולא משנה באיזו דרך.

לא מבינה למה אתן נחושות בדעתכן לדכא בתשובותכן את הבחורה שסה"כ איחלתי בהצלחה ועידוד מכל הלב. לדעתי זה לא הוגן לעשות את זה. במקום לעודד אותה אתן כביכול מטוות לה דרכים אחרות להרות כשהיא עוד בתחילת דרכה.

נעמי 17

New member
סליחה? לדכא?

גם אני הייתי שם במקום שבו היא נמצאת. הלואי הלואי שיצליח לה בדרך שבה היא הולכת. כל הזמן משננים לך את המנטרה" אם תרצי מספיק זה יקרה" אז בעצם אם זה לא מצליח לך את אשמה כי לא רצית מספיק? בכל מקרה חייבים לזכור עוד מהפעם הראשונה שזו לא הדרך היחידה, ויש עוד אופציות. גם אם לא יצליח לא נורא, לא הכל מונח על כף המאזניים בטיפולים. ומותר גם לבחור אחרת וזה לא אומר שזה כשלון. לדכא? אני אגיד לך מה זה דיכאון, דיכאון זה המקום הזה שאחרי ש" נכשלת" כל כך הרבה פעמים כבר לא נותר בך רצון לחיות. שאחרי כל כך הרבה שנים שרצית להיות אמא אומרים לך שאם תפסיקי את הטיפולים אין לך סיכויי בגלל הגיל, דיכאון זה שאת, בעלך וכל המשפחה המורחבת רואים בדרך לגיטימית לגמרי להפוך לאמא= אימוץ/ תרומה כויתור וכישלון וכאשה חולה ופגומה. זה דיכאון. בסך הכל מנסה להראות את האושר בלעבור את הדרך מבלי להיות בלחץ על כל טיפול ושתמיד לזכור שיש אלטרנטיבה שהפכה אותי ועוד רבות אחרות לאמהות מאושרות בהחלט! זה מוריד את הלחץ

נעמי-אני הייתי בסרט הזה לא פחות ממך אז

אל תבואי ותספרי לי מה זה דיכאון ומה זה ויתור או כשלון. יש דברים שהשתיקה יפה להם.

בבקשה שמחה ../images/Emo25.gif

וסלקי כל הרהור מליבך שמא את לא רוצה מספיק ולכן עדין לא הרית אחרי 15 IVF |
|
ובלי כל קשר,אני עדין מייחלת,מקווה ומתפללת עבורך,עבור יעל,עבור ליאת (שלא התפקדה כאן מקווה שמסיבות טובות
) עבור דוב דוב שנעלמה.. ועבור עוד כאלה שבטוח שכחתי. דינוש,לפעמים זה לא הולך,מצטערת לדכא. שושי אם את קוראת פה,את מוזמנת להגיב..בין היתר.

גם אחרי 15 IVF אפשר לנסות. לא לכל אחת יש את

הסבלנות להמתין בתור הארוך לאימוץ או לשלם 20,000 דולר כדי לקנות תינוק ברומניה או לא יודעת איפה. בתרומת ביציות רבות מאד הצליחו וגם המורה של הבן שלי בגיל 53 ילדה תינוקת מתרומת ביצית כמובן אחרי שרופא אחד אמר לה : "לך יהיו ילדים כמו שלי יהיו שערות בכפות ידיי". אנא בואינג, אל תייאשי את מי שרוצה, לפחות תפיחי בהן כוחות. כל עוד אפשר לעשות הפריות ושוב אני חוזרת שיש היום הרבה דרכים להפריות הדרך תמיד פתוחה.

לקנות תינוק??? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אוי ואבוי לכאלה אמירות לא ראויות ובפרט בפורום כמו שלנו.. לא קונים תינוקות, משלמים כסף עבור הליכי אימוץ. ובבקשה ממך דינוש, זה שאני מעלה אופציות נוספות זה לא אומר שאני מייאשת, אני תמיד אומרת שיש את הדרך הגנטית,הדרך הביולוגית והדרך של הלב. כל אחת תבחר את הדרך שלה

מדוע אמירה לא ראויה?-לצערי אמיתי ביותר, חברתי

שילמה סכום כסף מכובד ביותר כמו 20,000 דולר ומשהו ולא בשער דולר נמוך של היום, אלא בשער הגבוה של לפני 7 שנים מאישה ברומניה. אז למה אוי ואבוי לאמירה? הרי אמרנו שכל דרך להגיע לתינוק מקדשת את האמצעים ולו במחיר הפיצויים עשרות שנות עבודה של בעלה של חברתי. ושוב חוזרת ואומרת: בכל דרך ואפילו הקשה ביותר ניתן להגיע להריון/ילד המיוחל ובאמת חבל שננהל ויכוח מיותר ובפרט איך את אומרת בפורום כמו "שלנו" כי זה לדעתי רק מיותר ולא מוביל לכלום.

כי תינוקות לא קונים!

תינוקות הם בני אדם כמוך וכמוני, הם לא חפצים שרוכשים אותם כמו בחנות. הניסוח שלך צורם.נקודה. להזכירך בפורום שלנו יש אמהות מאמצות (גם) והן בטח לא קנו את הילדים שלהם,הם שילמו סכום כסף לעמותה,לרופא,להוצאות תרגום,להוצאות משפט וכד'. ואנחנו לא מתווכחות, אנחנו מנהלות דיון שבהחלט לא מוביל לכלום. סביר להניח שאת תמשיכי לחשוב על הליכי אימוץ כהליכי סחר-מכר וכל מה שאכתוב כאן לא ישנה במאום.

נו, באמת בואינג... מחקת לי את התשובה../images/Emo6.gif

כנראה כתבתו ביחד... זה בסדר, כתבנו די דומה בחלק מהמקרים... וכששלחתי "מפלצת ההודעות" בלעה אותה.. בכל מקרה, דינוש, קיבלת את התשובה מבואינג

למעלה