מתפללת

לא מבינה פשר "צורב". יש הרבה מקרים כמו שלך

ואת בעצמך אומרת שבסוף תצליחי. אז למה הסתירה הזו? ברור שיש את כל הדרכים אבל אתן חושפות ציפורניים כאילו אמרתי שאתן לא מנסות. לא יודעת אבל יש לי תחושה שאתן מחזקות כל משפט שבואינג אומרת בין אם נכון או לא נכון. צר לי מאד אבל שוב חוזרת ואומרת : אין דבר העומד בפני הרצון ולא משנה מה הדרך נקודה!

ultras plo

New member
שמחה על התמיכה-אז הגעת איתי למסקנה

שיש דרכים רבות ושבסוף תצליחי. הנה לבד אמרת בסוף אני אצליח אז מה כל ההתלהמות הזו?לא יודעת למה המשפט נשמע רע? את סותרת את דברייך בגדול. אני אמרתי "בסוף תצליחי" ואת בעצמך כותבת לי שבסופו של דבר תצליחי אז מה הביג דיל???!!!

ר ו מ י ה

New member
בואי אומר לך מה "הביג דיל"

כתבת "בסוף מצליחים. אם רוצים מצליחים" עוד כתבת- "מי שנלחמת בסוף מצליחה" "אין דבר העומד בפני הרצון" כאשר דבריך מתייחסים ליכולת להרות בלבד. מכאן עולה שכל מי שבחרה באופצייה של אימוץ, כנראה לא רצתה מספיק! ואת שואלת מה הביג דיל??? הביג דיל בעיני הוא הרמיזה שלך שנשים שבחרו באופצייה של אימוץ, כנראה לא רצו מספיק. האמיני לי, הן רצו מספיק כל כך מספיק עד שהיום הן אימהות לילדים שלהן, לא פחות מאותה אישה שעברה 32(!) הפריות.

רומיה-אתן כל כך עיוותתן את מה שכתבתי ואני

חושבת שאתן פשוט "משועממות". כיצד את קובעת למה כוונתי? למה, אני לא הייתי בתקופה של תרומת ביציות?? גם אני חשבתי על אימוץ אפילו שיש לי ילד אז את יודעת מה, באמת חורה לי שאתן מגיבות בצביעות איומה. אני עברתי לא פחות מסכת ייסורים אבל לא דיכאתי אחרים.

מאין את מחליטה למה התכוונתי?? הבהרתי שכל

דרך וכל אופציה היא אחת הדרכים להרות וכל דרך היא מלחמה להגיע לתינוק המיוחל. ואם יש רצון אדיר אז מגיעים באיזו דרך שלא תהיה. עצוב איך עיוותת את דברי. עצוב מאד. במקום לעודד את לימור58 ולהפיח בה תקוות ושלא תתייאש הכנסתן 100 דברים שלא לענין. עצוב!!!

דינוש, התעוררתי הבוקר (הבוקר שלי מאוחר../images/Emo3.gif)

ומכל הדברים בעולם, עלה לי השירשור הזה הבוקר.... ולכן אני ממשיכה וכותבת. (כי יכול להיות כאן דיון, כל עוד השפה אינה בוטה). לגבי נושא האימוץ, כרגע אני לא רוצה להוסיף. לגבי "ליקוק" לבואינג (סליחה, אבל חייבת לציין: המדהימה), כי היא מנהלת, מה פתאום?
איך הגעת לזה? את כותבת דברים לא במקום ובואינג (שהיא במקרה מנהלת הפורום) ענתה לך ואני (אנו) חשבנו כמוה, אין פה שום "בגלל שבואינג אמרה"... ובעצם כל השרשור הזה התחיל במשפט "אם רוצים אז מצליחים"... יכול להיות אם היית מסיימת את המשפט שלך "בסוף מצליחים", ללא השורה האחרונה. (נגיד שהכוונה שלך היתה בסוף מצליחים להיות הורים, ללא שום קשר לדרך)...לא היה קם שרשור כזה, לא חושבת שהייתי מרגישה משפט צורם! אבל "אם רוצים אז מצליחים", התעוררתי אל המשפט הזה, ועכשיו רוצה להסביר לך שוב, למה הוא מיותר ולמה הוא צרם כל כך... אצלי! (כרגע כותבת לך דעותיי בלבד, כרגע ללא קשר לאימוץ וכרגע ללא שום קשר לכל כותבת ו/או לבואינג) בכל 15 ה- IVF ובהזרעות הקודמות, מאוד רציתי, מאוד מאוד מאוד רציתי ולא! לא הצלחתי! אולי הפעם אני מצליחה
האם זה אומר שכרגע רציתי יותר?, כי לא!!!! אני לא חושבת שכרגע אני רוצה הרבה יותר מפעמים קודמות, אני רוצה באותה מידה!!! אז "אם רוצים אז מצליחים" לא קשור כאן!!! יכול להיות מזל, יכול להיות אלוהים, יכול להיות גורל ויכול להיות משהו יותר טוב בטיפול, ויכול להיות...יכול להיות.. יש הרבה יכול להיות. ואחזור שוב לנושא האימוץ (מבחינתי!!!! ולא מבחינת אף אחת אחרת!!) וקרה לא הצלחתי (למרות שמאוד-מאוד-מאוד רציתי בכל הפעמים) אז בסוף כן אצליח (להיות אמא!) כי ניסתי דרך אחרת... אז אולי "בסוף מצליחים" לא היה מעלה לי את הפיוז, אם היית מסיימת במשפט זה. שבת שלום.

lee E

New member
../images/Emo4.gifואני כנראה רציתי הכי הרבה?

אז למה עכשיו לא בא לי איזה אחד למרות שאני ממש ממש ממש רוצה?

ultras plo

New member
בעניני קניית תינוק-כנראה שלא קראתן

את הכתבה שפורסמה לפני כשנתיים לגבי סחר בתינוקות בישראל. אני מסבירה לכן ולך במיוחד בואינג שרוצה גם בנעימה עדינה ומלוקקת שאסביר לה שחברתי שילמה כסף לאישה רומניה. לא לרופא ולא לעמותה. אז מה הקשקוש הזה שאין סחר????!! זה פשוט מוסתר. אגב זה המייל של הילד שלי בגלל זה השם.

../images/Emo26.gifבהמשך לדבריי ה"מלוקקים" דינוש יקירתי

השפה בה את משתמשת בפורום לא מקובלת עלי וגם לא על אחרות שביקשו כי אמחק את השרשור. נכון לעכשיו איני מוצאת לנכון לעשות זאת כי אני חושבת שיש מקום כאן לכל דיעה גם אם מנוסחת באופן כמו שלך אבל אל תצפי שאמשיך לדגול באי המחיקה אם תמשיכי לרדת יותר נמוך ממה שירדת עד כה. שבת שלום ומבורך

בואינג-באמת תמחקי את השרשור כי זה מחריד לראות

כיצד ברכה ועידוד מצידי ללימור הפכו להיות כמוקש בעיניכן. בושה באמת. כנראה שחלק מהבנות סובל משעמום ובוחר לפענח דברים כפי שעיניו רואות. באמת תמחקי כדי שאחרות לא יבהלו בטרם יצאו לדרך להשגת האושר הנכסף. שבת שלום ומבורך.

ultras plo

New member
LEE - שאלת באירוניה עונה לך באירוניה

יבוא לך אחד אם תנסי באיזו דרך שתבחרי- תרומת ביציות, אימוץ, קניה וכו'. הסיפור הזה הפך לבדיחה. נראה לי שבמקום לעודד את מיטלוש אתן מדכאות אותה הווה אומר " צרת רבים חצי נחמה"???

lee E

New member
../images/Emo13.gifקצת צחוק לא מזיק.

ד"א...הייתי צל הרופא היום...ובהשראת השרשור הזה, עמדתי מול לוח ענק של תינוקות וביקשתי ממנו שיארוז לי אחד....אותו זה הצחיק.

ultras plo

New member
דניאל- באותה האירוניה שלך ממשיכה

להגיד לך " אם תרצי ותלחמי יהיה ולא משנה באיזו דרך תבחרי. להרים ידיים ולהגיד רציתי ולא הלך תמיד אפשר.

"להרים ידיים" ? "רציתי ולא הלך" ?

נו טוב, כנראה שטעיתי שחשבתי שיש קשר בין אנדו' לאינטיליגנציה... אם כך, אאחל לך שתעברי את כל מה שאני עברתי , ואח"כ נדבר. שיהיה לך המון בהצלחה.

ילדים באים מהלב

ממש לא משנה מה עשית כדי להיות אמא.......כי אמא מרגישים בלב. לפני שקיבלנו את הבוביק שלנו פחדתי שלא תהיה לי אהבה בשבילו כמו לתינוק ביולוגי. אחרי שקיבלנו את הבוביק שלנו עדיין לא הרגשתי שאני נקשרת או משהו..... אחרי שבעלי שבר את הרגל והייתי איתו בהכל ולא רק בכביסות החתלות והאכלות.....פתאום זה נתפס....הבן הזה הוא שלי שלי שלי ......הוא נכנס לי לתוך הלב והוא בא אלי מהלב.........האהבה שלי אליו זה משהו עצום שלא ניתן לתאר. כשכואב לו כואב לי כשהוא בוכה הלב נצבט חזק וכשאני אומרת נצבט אני מתכוונת לזה זו לא מין אמירה שכזו...בחיסונים אני בוכה איתו.....כשהוא נופל אני מרגישה את המכה.....כשהוא שולח אלי את הזרועות הקטנות שלו לחבק ולהירדם הוא ממלא אותי בכל האושר שבעולם ואין לי מילים לתאר כמה אהבה כמה אושר ....... הילד הזה הוא הילד שלנו כי ילדים באים מהלב........ אוהבת את כולכן

ultras plo

New member
זק זו דינוש שוב-פשוט מדהים אותי כיצד עידוד

לגבי הצלחה ומאמץ להביא ילדים מביא לויכוח נוקב בענין קניית תינוק. סה"כ אני טוענת שתינוק ניתן להביא בכל דרך איך שלא תהיה אם רוצים מאד ולצערי כל אחת מנסה לסתור את הענין בדרך זו או אחרת. חבל מאד שכך מתנהלים הענינים כשבואינג מושכת בחוטים ואחריה היתר מתחנפים. חבל מאד. אולי צריך להיות מנהל פורום כדי להביע דיעה.

ר ו מ י ה

New member
תגידי, יש לך טיפת מודעות עצמית???

כתבת דברים שאף אחת מהנשים המשתתפות בפורום לא הסכימה איתם, להפך, דבריך קוממו את נשות הפורום . ואת, במקום לעשות בדק בית פנימי ולקרוא את הדברים שנכתבו לך וע"י כך להבין שדבריך פגעו ופוגעים בציבור רחב של נשים, בוחרת להאשים את בואינג! קחי אחריות על האימרות שלך ואל תאשימי את מנהלת הפורום שעושה עבודת קודש בכך שהדברים שלך לא זכו לאהדה. הם לא זכו לאהדה לא בגלל בואינג, אלא בגלל שהם פשוט מקוממים!

למעלה