דינוש, התעוררתי הבוקר (הבוקר שלי מאוחר../images/Emo3.gif)
ומכל הדברים בעולם, עלה לי השירשור הזה הבוקר.... ולכן אני ממשיכה וכותבת. (כי יכול להיות כאן דיון, כל עוד השפה אינה בוטה). לגבי נושא האימוץ, כרגע אני לא רוצה להוסיף. לגבי "ליקוק" לבואינג (סליחה, אבל חייבת לציין: המדהימה), כי היא מנהלת, מה פתאום?
איך הגעת לזה? את כותבת דברים לא במקום ובואינג (שהיא במקרה מנהלת הפורום) ענתה לך ואני (אנו) חשבנו כמוה, אין פה שום "בגלל שבואינג אמרה"... ובעצם כל השרשור הזה התחיל במשפט "אם רוצים אז מצליחים"... יכול להיות אם היית מסיימת את המשפט שלך "בסוף מצליחים",
ללא השורה האחרונה. (נגיד שהכוונה שלך היתה בסוף מצליחים להיות הורים, ללא שום קשר לדרך)...לא היה קם שרשור כזה, לא חושבת שהייתי מרגישה משפט צורם! אבל "אם רוצים אז מצליחים", התעוררתי אל המשפט הזה, ועכשיו רוצה להסביר לך שוב, למה הוא מיותר ולמה הוא צרם כל כך... אצלי! (כרגע כותבת לך דעותיי בלבד, כרגע ללא קשר לאימוץ וכרגע ללא שום קשר לכל כותבת ו/או לבואינג) בכל 15 ה- IVF ובהזרעות הקודמות, מאוד רציתי, מאוד מאוד מאוד רציתי ולא! לא הצלחתי! אולי הפעם אני מצליחה
האם זה אומר שכרגע רציתי יותר?, כי לא!!!! אני לא חושבת שכרגע אני רוצה הרבה יותר מפעמים קודמות, אני רוצה באותה מידה!!! אז "אם רוצים אז מצליחים" לא קשור כאן!!! יכול להיות מזל, יכול להיות אלוהים, יכול להיות גורל ויכול להיות משהו יותר טוב בטיפול, ויכול להיות...יכול להיות.. יש הרבה יכול להיות. ואחזור שוב לנושא האימוץ (מבחינתי!!!! ולא מבחינת אף אחת אחרת!!) וקרה לא הצלחתי (למרות שמאוד-מאוד-מאוד רציתי בכל הפעמים) אז בסוף כן אצליח (להיות אמא!) כי ניסתי דרך אחרת... אז אולי "בסוף מצליחים" לא היה מעלה לי את הפיוז, אם היית מסיימת במשפט זה. שבת שלום.