*מתפגרת*

XannieChan

New member
סג ידועים לשמצה, גם ב4 צ'אן אתם ידועים

סיוט מתגשם פ=פ; ולא, לא אני שמתי, אבל יש מספיק טארדס בקהילה נה :D

HeineW

New member
אני שמתי את התמונות שלנו בקוסקום שלי...

מחפשים "פיניקס רייט" ומגיעים לתמונות .ם. I R FAMOUS!! טארדס בקהילה שלנו או בכללי?

akane

New member
XDDDDD בחיים לא ראיתי פורום זועם יותר

קראתי את כל חמשת העמודים של השרשור ובכולם הם רק יורדים על אנשים XDDD זה כמו 4 צ'אן רק עם הזדהות בשם ופורום קבוע P:

HeineW

New member
הם פרקציוניסטים מידי לדעתי...

ואוהבי דרמה .ם. אבל מי לא אוהב קצת דראמו פה ושם?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוואו

בחיים שלי לא ראיתי פורום של אנשים יו7תר חסריי חיים ויותר עצובים מזה..(אם כי לא ראיתי את4-צ'אן. אז אולי אני טועה.)

Mana Sama

New member
אוקיי ראיתי מה שהם כתבו

והם ממש זונות! הם חלק מהקוספליירים שהם ירדו עליהם היו סבבה! אבל אתם? כאילו,חיפשתי בכל קוספליי קום ולא מצאתי שום קוספליי פיניקס שהשתווה אליכם,אתם הייתם ממש מעולים,שילכו לדחוף מקל לתחת XD

Sezuke

New member
העניין הוא

שמה שהם ופורצ'אן קטלו, היה החיקוי שעשינו ל-NinjAttorney והחבר'ה שלו P: בגלל זה מההתחלה הרגשתי טיפה רע כשעשינו את זה, אבל חפיף, זה עדיין היה מגניב, למרות שבכל זאת הם היו ראשונים עם זה ^_^

innocence

New member
אבל לא ביג דיל!

יחסית לא קיבלנו תגובות זועמות XD וגם בלי קשר זה אפילו לא כל הקאסט (ומה הקטע של ה"חיקוי קוספליירים מפורסמים - מי האנשים בתמונות האלו בכלל??)

HeineW

New member
אבל ת'אמת היא אני ואבי באמת עשינו ריפאוף XD

http://www.cosplay.com/photo/1251304/ לולז התגובות שלכם הרבה יותר משעשעות מהתגובות שלהם 3: אני אישית נהנת מהרייטינג והצומי~

gogatsu

New member
*משועשעת*

כן... גם ב-4 צ'אן מדי פעם אפשר למצוא תמונות של קוספלייז מישראל. אני לא אשכח את זה שהם שמו תמונה שלי ושל עינב בתור fail לפרינסס פרינסס... ואז הם הגיעו למסקנה שאנחנו עשינו את זה הכי טוב משאר הקוספליירים שאי פעם עשו את זה XD

Serf SaN

New member
ווטפ

מאיפה אתם מבינים בדבר הזההה @__@ בחיים לא הצלחתי להבין איך לגלוש ב4צ'אן. @@

למעלה