מתעתדת לעצב

marryw

New member
מתעתדת לעצב

שלום לכן, איזה כיף שיש כזה פורום. אני מתעתדת להיות מעצבת , עכשיו אחרי שנים אני הולכת לעשות מה שרציתי כל חיי ואני מתמקדת במידות גדולות יותר . ככה שאוכל להפיק כמה שיותר גם לעצמי וגם לבנות אחרות. מרגיז אותי לראות שאני לא יכולה להכנס למתאים לי ועונות , כל הכבוד להם על המאמץ לצור גם לנשים גדולות אבל מה , הם לא עושים זאת מכל הלב וגם מה שהם עושים עולה המון כסף. אי לכך ובהתאם לזאת לקחתי לעצמי משימה ליצור בגדים .. ממש ליצור .. לנשים במימדים שלי ומעלה , אני היום מידה 46-8 לאחר שבשנתיים האחרונות השמנתי בטירוף . הייתי רוב חיי מידה 42-44 וגם אז לא ממש מצאתי את עצמי .עיקר הבעיה אצלי זה החזה .. ניחנתי בשני מטענים ,שאר הגוף עוד מעוצב יחסית בפרופורציה. לחנויות למידות גדולות אני לא נכנסת כי זה או גדול, או יושב עלי כמו סבתא יוכבד ולחנויות כמו קסטרו ,ממש אין טעם על העצבים גם קסטרו בעיני הם סתם מותג מטופש , בזמנו קניתי הרבה שם והאיכות מאוד ירודה .יש את ג'אמפ שזה ביניים אבל לצערי הקולקציות לא הכי מושקעות ואפשר לחשוב שהם מיצרים בגדים מתוך חובה , אני קונה שם לרוב אבל לא עושה וואו גדול .. כנ"ל שאר החנויות .. ולצערי אצל מעצבות גם אין יותר מדי דגמים ומאוד יקר. אני מעונינת ליצור בגדים בהתאמה(לחזה,למותן,לישבן) ולא סתם לעשות בגדים גדולים.לא תמיד הגדול הוא המחמיא ומצד שני גם אני לא אצור גופיות פרובוקטיביות , שבעיני גם על נשים רזות זה זול.. אני אעשה בגדים עם טעם, מסתיר מה שצריך וחושף מה שיפה ובעיקר קלאסה , בנות מלאות לא צריכות להראות כמו סמרטוט ולצערי אני רואה המון כאלה , כאילו שמו עליהן סמרטוטים כי אין מה לשים.. אפשר לא רק מכנסי גומי נשפך, נכון, זה יעלה לי יותר לקנות בד דריל או טוויד אבל המאמץ משתלם. מישהי פה שאלה לגבי חולצה לבנה עם קרסים במקום כפתורים .. לצערי איני תופרת עדיין אבל אני זוכרת את מה שביקשת ואני יום אחד אדאג ליצור גם את זה . בנות אם יש לכן רעיונות או שאתן לא מוצאות בגדים מסוימים בחנויות המוצעות אשמח לשמוע על מנת שגם זה יהיה בדגמים . טוב, אחרי שקישקשתי על אודות אני מאמין שלי אני מעונינת לספר לכן ,בעלות המבנה הרחב והחזה הגדול שיש ברירה אחרת להשיג חזיות מדהימות במחירים מדהימים ולא לשלם 350-500 שח' בוימן אונלי. אני עשיתי קניה באתר BRASTOP.COM מאנגליה של 5 חזיות ב60 סטרלינג. לפני מס' ימים קיבלתי אותן ואין לי מילים ,איזו איכות ומדהימות אחת אחת אני מאושרת מעצם הקניה, אחת לבנה מדהימה שלא ראיתי פה בארץ אני שומרת ליום החתונה שלי בעוד מס' חודשים. מה שצריך לעשות הוא להכנס לוימן אונלי, למדוד , לראות מה מוצא חן ולקחת את המידות(גם רשום להם במחשב) . לאחר מכן כנסו לאתר בחרו אילו דגמים שאהבתן מבחינת גזרות ותשמעו לי, זה ממכר . בתור אחת מאוד סקפטית , זה השתלם תרתי משמע, ואני מתכוונת כבר חודש הבא להזמין עוד . יום טוב לכולכן

shirly6

New member
גם אני הזמנתי מהם,ממתינה לראות

אם זו אכן עסקה כדאית. כמה זמן לקח לזה להגיע?

shirly6

New member
בנות קיבלתי את החזייה!

לא יאמן,אחת הטובות שניסיתי. עלתה לי 130 ש"ח (לא רק שבוומן אונלי אין דגמים כאלה כי היא ממש פתוחה במידה והיה היה עולה לפחות 350ש"ח). מומלץ מומלץ מומלץ ! http://www.brastop.com/acatalog/index.html

החורזת**

New member
מותר לשאול מדוע המלצת למדוד דווקא ב

Women Only? ואני שואלת זאת כי אני יודעת שהמידות שלהן שונות מאלה של רוב החברות. אני למשל לובשת בכל החברות cup DD ואצלם כשמדדתי זה F?

ruth0561

New member
ולא שילמת מכס ?

אני רציתי להזמין נעליים של בירקנשטוק- התקשרתי למכס והסבירו לי שלבוש ונעליים- כל מה שערכו בחשבונית מעל 50 דולר משלמים עליו 27 אחוז מיסים מהשקל הראשון !!!!! אז על קניה של 300 ש"ח משלמים עוד שבעים !!!! כמה חזיות קנית ב- 60 פאונד ומה בדיוק היה מחירן הכולל בארץ ?

marryw

New member
כלום.הייתי סורקת לך את ההזמנה

אך לצערי אין סורק . שילמתי 60סטרלינג כולל משלוח .משלוח זה 4-5 סטרלינג בערך.

קלריסה

New member
נראה מפתה

כלומר מודדים בווימן אונלי וקונים באינטרנט? נשמע טוב מכדי להאמין. חיפשתי חזיית הנקה שם, וגם מה שבקושי מצאתי עלה המון. אז רגע, כמה חזיות קנית? כלומר כמה עלתה לך חתיכה?

בהצלחה רבה ! marryw

כלל ראשון במסחר : אל תגיד מילה רעה על המתחרים שלך....... ועוד לפני שראינו מה יש לך להציע במקום !!!!!!!!!!!!!!

shirly6

New member
אפשר לשאול איפה את עושה שמלה?

גם אני מתחתנת באוקטובר השנה

marryw

New member
אצל נינה דבש

מדהימה ,אמהית, אין לי מילים.. התאהבתי באשה הזו . נכנסתי אליה יחד עם חברה שהתחתנה בספטמבר , ראיתי איך היא עובדת ואיך מתנהגים אליה ואפילו אלי כמלווה זה הפך בשבילינו לבילוי ,והחלטתי שברגע שאתחתן אני ישר מזנקת עליה . ימים חלפו וגם אני קיבלתי הצעת נישואין והחלטנו על אולם וכו' ואז לא היתה לי מחשבה אחרת פרט לכך שנינה תעשה לי את השמלה . לא טרחתי לעשות סיבוב שמלות ביחוד אחרי הסיפורים שאני שומעת על בנות במידה 40-42 .(למה ??? הלוואי והייתי חוזרת למידה 42, היתי מזה מדהימה אם היתי במידה 42,וטוענים שמידה 42 שמנה ???נותנים יחס משפיל ...אלו נחשבות נשים שמנות בעיני מעצבים ואני שומעת על היחס המזלזל שלהם ושבנות יוצאות בוכות . אז אני ויתרתי מראש על הסיבוב הזה כי אני יודעת שאני אצא כמו שצריך מבלי שיעליבו אותי וכו' ,להיפך, נינה רק מעודדת.

smadmad

New member
אני גם סגרתי עם נינה דבש

והכל בזכות המלצות של בנות נהדרות מפורום "שמנות ויפות" ואלי גם מהפורום המקסים הזה. מצאתי כמה שמלות במידה שלי והרגשתי הכי בנוח אצלה. שיהיה במזל טוב בנות!!

shirly6

New member
אשמח מאוד לפרטים במסר...

מחיר,תמונה אם יש אז בכלל... מזל טוב

גלית 1967

New member
יכולה להגיד לך מה לי חסר-מאוד../images/Emo20.gif

חסרים לי בגדים צבעוניים-ולא בשחור,חום וכחול ככה-צטערת לא אוהבת. חסר לי כתום אדום כחול צהוב וורוד ושלא יהיה בשילוב עם שחור.

למעלה