קצת הגזמתם, לא?
כולה שאלה שאלה פשוטה ולא רק שלא עונים פה לעניין, אלא גם עושים צחוקים וכועסים כשהיא כועסת.
חבל
לשאלתך -
אני חושבת שאחד הדברים שהכי באמת חסרים פה (אנגליה) זה חברת משלוחים זולה. אני לא מדברת על משלוחי מכולה אלא רק על משולחים קטנים של עד נניח 20 קילו. בארץ, הדואר, יחסית, מספק שירות זול ומהיר, אבל הפוך, אנגליה - ישראל, אני אישית לא מצאתי. ממה שראיתי בקבוצת הפסייבוק שאני חברה בה, יש הרבה כאלו שזה חסר להם.
מוצרים ישראלים- לגור בלונדון , הרבה יותר קל. יש שם ריכוז גדול של יהודים וישראלים ולכן יש שם כמעט הכל. אבל ברחבי אנגליה יש המון יהודים שלא נהנים מאותה היצע. ליצור קשר עם החנויות הגדולות, או התאגידים הגדולים כמו טסקו וסנסביירי ומצד שני עם חברות שלנו פה, ולהתחיל לבדוק ייצוא. מה שאני מצאתי על יד מקום מגוריי, זה שום דורות, נענע, חומוס בקופסת שימורים (הזוי, חחחח). יש סניף בקיימברדיג' ששם יש יותר מבחר כמו מרק עוף, פסק זמן, במבה, בייגלה, עופות כשרים, מאמעוף כאלה, אבל ממש יקר. אולי אפשר לחשוב על ייבוא- זול יותר.
ייצוא- משום מה המוצרים של חולי הצליאק מאוד מאוד מאוד יקרים בארץ, בלי פרופרציות. באנגליה זה ממש זול. פסטה עולה פה 1.5 שזה פחות מעשרה שקלים (לפי 6.4 ש"ח לפאונד), קמח, עוגות מדהימות וכדומה. לבדוק כמה יעלה להביא את זה לארץ ואם זה לא יותר זול ולכן כדאי יותר.
כל תעשיית התינוקות פה "מפגרת" משהו. מבחינתי צעצועים הם אחלה וזולים יותר אבל מבחינת חיתולי טטרה, מבחינת מוצרים אחרים הם על הפנים ומאוד קשה למצוא. אני מניחה שאפשר יהיה למצוא במאדרקר (סטייל שילב) אבל בגדול אני מחפשת משהו, יוצאת לי הנשמה עד שאני מוצאת. יש גם את החברות מובילות : אונט וכדומה. אולי להכיר את השוק ולחשוב מה להביא מישראל. ראיתי כמה שרשורים בקבוצת אימהות שאני חברה בפייסבוק שרשמו שם , כמה אימהות טריות, מה עוד צריך להביא מישראל. שווה לבדוק. מה שאני שמתי לב זה שהם מאוד אוהבים חמישה מוצרים באחד. (וכדומה) שווה לבדוק מוצרים כאלה.
אני אחשוב על עוד משהו וארשום לך.
בהצלחה