מתעניינים 2005

THE sky angel

New member
כן התכוונתי למורן ברנס =)

ותודה, באמת אני חולה =) תרגיש טוב גם!

בואי את!!../images/Emo10.gif

אני מתגעגעת

נ ו ם

New member
רק שכחת להגיד שאיתן ואור הם מכחל!

כבוד על! מה עשו עמק חפר? היום פגשתי במקרה י"בתניק שלי לשעבר וזה היה ממש נחמד.

gl12345

New member
גמני רוצה להגיייד

אני הייתי בקבוצה 1 של הנח"ל עם המדריכות נועה ועדי (איזה מותק הן!) אקיצ'..נהנתי הכי הכי הכי שבעולם היה סמינר משמעותי שלפחות לי תרם ברמות אדירות תודה תודה תודה נתראה במיונים

original ofriki

New member
יואו איזה דיכאון ...אני מזה רציתי

לבוא אבל היו לי מלאאאא דברים בקשר לפרויקט שאני צריכה להגיש בסוף השנה. אז ההורים הנהדרים שלי אסרו עליי ללכת כי "בי"ס יותר חשוב". אבל אני ממש רוצה גרעין עודד... אני עדיין יכולה להגיע למיונים? מי יכול לפקסס לי דח"ש ?

לכל מי שלא היה במתעניינים...

כמובן שאפשר להגיע למיונים גם אם לא היית במתעניינים. מומלץ לנסות לשאול כמה שיותר ולאסוף כמה שיותר מידע כדי שתדאי כל מה שאת יכולה כרגע לפני שאת מקבלת החלטה. לגבי הדח"ש- אם עוד לא חתמת דח"ש זה לא משהו בכלל בכלל. תפקססי לתנועה כמה שיותר מהר ונראה מה אנחנו יכולים לעשות. בדרך כלל עם בנות זה יותר גמיש אבל בנים- מי שלא חתם זה סופר דחוף! אם אתם צריכים טפסים- אצל הגרעינרים והרכזים אמור להיות, אם לא תתקשרו לתנועה ונפקסס לכם. בכל מקרה- עשו את הבחירה הנכונה, מהסיבות הנכונות, ועם כמה שיותר ידע ולא על סמך ערפל.. ושיהיה בהצלחה!

ויצמן j

New member
נועה נועה נועה

איפה בחור מגלבוע שיש לו חסך בכל מה שקשור לתנועה יכול להשיח דח"ש של החטיבה?!?!

נ ו ם

New member
כמו שהיא אמרה שיתקשר לתנועה, יבקש

שיפקססו לו, ימלא ויפקסס להם את זה חזרה. מחר על הבוקר!

original ofriki

New member
וואי אלף תודות

שמעי אני כבר יודעת מכיתה ד' שאני עושה גרעין! אז מבחינתי אין בעיה.. הבעיה היחידה היא שאני מגלבוע ופה אין ממש רכזים, גרי\עינרים או משהו בסגנון. אני הכי ישמח בעולם אם מישהו יוכל לפקסס לי... תצרי איתי קשר דרך האיסיקיו 164830040 ממש מלא תודות

A V I D O R

New member
בקשר למיונים!!

היי אני אור מש"צ במ.א. מנשה ואני כבר החלטתי... אני הולך לגרעין עודד כי אחרי שבדקתי עוד מקומות ראיתי שגרעין עודד הכי מתאים לי ושאני מאד רוצה להיות בו ולתרום בו לנוער ולתנועה כי בתנועה הזאת גדלתי ואני רוצה מאד לעשות בה ש"ש.... אבל אני קודם כל צריך להתקבל אז אני רק רוצה שתספרו לי מה הולך במיונים?? האם כל מי שממש רוצה לתרום לתרום בש"ש בתנועה וכו'כמוני עובר את המיונים האלה??

פשוט גל

New member
בקשר למיונים...

קודם כול תרגע!! זה הכי חשוב. אני גל ואני גרעינרית בחוף אשקלון... ובאמת שהמיונים הם כלי של התנועה לבדוק את הנחונות של הי"ב בנוגע לגרעין. במהלך הסופ"ש (חמישי - שבת) תעברו ק' שונים שאת חלקם אתם תצטרחו להעביר, כשיש בחדר שני תצפיתנים שמסתכלים על הכול וכעותבים כול מה שקורה.... (חחחחחחחחחחחח... צחוק מרושע!!), זוכר מה אמרנו קודם בלי לחץ! במהלך הסוף שבוע הזה יהיה טיול קצר ועוד מיליון מתודות שדרכן התנועה- המדריחים והתצפיתנים, יבינו ממה עסוי כול אחד מכם... זה לא כזה רציני!! באמת! בסוף הכנס כול אחד מיכם יענה על סוציומטרי- "מבחן".. שבו בין השאר הוא מדרג את המועצות שהוא רוצה/ לא רוצה וכו' אני מניחה שכבר שמעתם על כול זה... הרוב הגדול של מי שמגיע למיונים גם עובר! אחרי המיונים יש ראיון אישי (בדרך כלל אחד בל ליחידי סגולה - שיש להם בעיה זו או אחרת זה יכול להגיע לראיון שלישי..) ואז מחכים... ומחכים.. ומחכים... ועוד קצת מחכים עד שמקבלים את המכתב (או במקרה כמו של רוב המחזור שלי- שיחת טלפון) שמבסר שהתקבלת לגרעין עודד! ועכשוו השאלה העיקרית איזו משימת קייץ אתה רוצה לעסות ועוד מיליון תאריכים של כול מה שיקרה לכם באותו הקייץ. זהו בערך... לשאלות אני זמינה כגרע... בבית... חולה :( שלכם תמיד גל, געח"א 27!!||

למישהו יש תמונות?

ראיתי שם הרבה חבר'ה אם מצלמות דיגיטליות, אם יש למישהו שישים בפורום

יש לך את הכתובת של האתר של ניר?

או כל כתובת אחרת של תמונות? כי יש לי תמונות, אני לא יודעת לאן לשלוח אותן.

חח ברור...

ולא פגעת, אני יודעת שעובר זמן עד שהתמונות עולות לאתר.. ומצד שני- אם היו תמונות - הן היו עולות מהר יותר... חוץ מזה מעלים אתזה ידנית ולוקח זמן עד שמעבירים הכל לשם וכלזה.. אז התחשבות קצת לא תזיק|4u| ואםלא זה - אז הבנה:)

נ ו ם

New member
את לא יודעת איך מעלים אותן לפורום?

למטה בבחרי קובץ תלחצי עיון.

למעלה