מתעניינים 2005

tuty fruty

New member
מתעניינים 2005

וואי יש לי כל כך הרבה מה לספר ואני בכלל לא יודעת ממה להתחיל.... הייתי בקבוצה 5 הקבוצה הייתה נחמדה והיה מצחיק אבל פחות נהנתי ממנה כי היא שטקה המון בק' ומי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת לדבר הרבה וזה היה לי קצת חסר הדיונים לא זרמו וזה היה ממש מבאס אבל חפיף... המדריכים שלי היו מיטל ואור חסון שגרעינר בעמק יזראעל שהוא מותק(קצת מוזר אומנם מי כבר יודע לנגן בחלילית מהאף?) וגם מיטל ממש חמודה. בערב היה לנו הצגה שהגרעין של מטה יהודה עשו והיה ממש ממש יפה מושקע אני נהנתי ממש. כל הכבוד להם... אח"כ היה דיסקו שממש נהנתי בו חוץ מזה שבקושי שמענו את המוזיקה כי פחד שהמשטרה תבוא כי כבר היה מאוחר.אח"כ גרעין עודד עשו מורל שלהם ואני וחברה שלי התפרצנו להם למעגל והתחלנו לעשות מרול יב' והם ממש פירגנו לנו והיה ממש נחמד עד שעוד כמה יב' הצטרפו אלינו ואז הגרעין כבר עזב. בערב נהנתי ממש בשיחה עם חן גרעינר בעמק חפר ועוד כמה בנות מהעמק שלי כל אחד מאיתנו סיפר דברים עצובים שקראו לו והיה כל כך מצחיק. למחרת אחרי שכמעט כל הלילה לא ישנתי. היה לנו משפט של בעד ונגד גרעין עודד שבגללו כמעט והחלטתי לא ללכת לגרעין אבל אז בא השוק גרעינים שעברתי בכל דוכן ודוכן לא פיספסתי אפילו אחד ודיברתי עם מלא גרעינרים וגרעינרים לשעבר והחלטתי שאני הולכת וחתמתי דח"ש ממש התלהבתי מהגרעינים הבאים:מעלה יוסף - היה להם דוכן ממש מדהים ודיברתי גם עם גל והוא סיפר לי על העבודה במועצה שנשמעת ממש מעניינת. חוף אשקלון- הם עשו כפר מוזיקה של קוקה קולה בתור דוכן לגרעין עודד והיה ממש נחמד ודיברתי שם עם חרובי שהסביר לי על איך שם מתנהלים חיי גרעינר והיה ממש נחמד. מטה יהודה- גם התלהבתי מההצגה שלהם וגם משיחה שהייתה לי שם עם איתן שהסביר לי על הקומונה שלהם. והתלהבתי גם מהערבה שגילתי שזאטת מוצה בכלל לא גדולה עם המון עבודה וחילקו לנו גם עוגיות אז בכלל טוב. ואני מאוד רוצה ללכת לגרעין בגליל תחתון אבל זה רק אם יפתחו אותו. גם עמק חפר מאוד הרשימו אותי עם מה הם הכינו אבל מה לעשות בעמק חפר אני לא יכולה להיות. מקווה שקראתם אם כן תבקשו ממני מתנה אני מבטיחה לקיים רק בלי הגזמות אני עדיין לא רוטשילד!

tuty fruty

New member
בכייף

אבל לא בטוח שאני באה אז מתי להביא לך? קולה זה האתגר???אבא שלי עובד במפעל זה לא בעיה....

s h e e p i t

New member
מה זה לא באה?! את באה וחצי../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

ותביאי איתך גם את דניאלה
בעצם אני אביא אותה! את רק תגידי לה לבוא

tuty fruty

New member
אני יגיד לה

אבל אני לא יכולה לבוא כי יש לי חזרות ביום שישי... דרך אגב איפה זה?

s h e e p i t

New member
אה ../images/Emo4.gif הבנתי...

זה בבצפר חקלאי פרדס חנה ...=\ משו כזה... נדמה לי היה לי שם כנס ט' יומיים יא.. מרגש

tuty fruty

New member
יש שמועות !

אפילו אמרו לי כבר איפה כדאי לי להיות שם ואיפה לא...

אני קראתי!

ואת עוד חייבת לי נשיקה וחיבוק גדול מהפעם הקודמת שקראתי משו שקראת [לא זוכרת מה נו ] והבטחת נשיקה וחיבוק למי שיסיים
לאב יו המונים
שמחה שנהנית!!! ובקשר לגרעין - מקווה שתעשי את ההחלטה שתתאים לך ומה שתחליטי לעשות - שיהיה בלב שלם [או מה שזה לא יהיה
] אוהבת המונים
אני:)

tomugly

New member
כן, גם אני קראתי

מאיפה את, למה את לא יכולה להיות בעמק חפר? אני תום, הייתי גרעינר בשנה שעברה בלב השרון, את מוזמנת לשאול אותי שאלות, אני אשמח לענות (רק דיר באלאק - בלי שגיאות כתיב, למה אני זה לא הפורום, אני לא סולח)

tuty fruty

New member
היי תום

אני לא יכולה להיות בעמק חפר כי אני משם. על רוב השאלות כבר ענו לי אבל אם יהיו שאלות חדשות אני אשאל מאיפה אתה במקור? ואיפה היית גרעינר כלומר באיזה מושב בלב שרון?

tomugly

New member
טוטי הפרוטית

אני ממושב גבעת ישעיהו במטה יהודה.. הייתי גרעינר בכפר-הס (היינו גם בהדסים אז כל אחד קיבל רק מושב אחד). אני ההוא המזוקן שדידה ברחבי המתעניינים על גבי קביים :) היה קרוב לי-אז באתי :)

tuty fruty

New member
לא זכור לי..

אבל אתה בטח מכיר את גילי מכפר הס ודרך אגב הגרעין של מטה יהודה קסם לי מאוד ככה שאולי נתראה שם שנה הבאה..

tomugly

New member
כן, גילי, היא "טיפוס"

למרות שגילי הייתה די לא תנועתית כשאני הייתי גרעינר, כן הסתדרתי איתה באיזשהו אופן.

tomugly

New member
התכוונת למורן ברנס?

כי אני לא מכיר שום "מורני" תודה על התרגיש טוב, תרגישי טוב גם את!

למעלה