מתעלם ממני

ביאנה

New member
מתעלם ממני

איך שאתה מתעלם ממני ואז חוזר ואני מקבלת אותך בזרועות פתוחות כל חיוך שלך אומר יותר עושה פחות כל כך הרבה דיבורים כל כך מעט אהבה שלאט תהפוך לאיבה איך שאתה מתעלם ממני ואם לא תחזור כמו ציפור אל הקן מצפה לך למרות הכל אני עוד כאן מחכה לך לנשיקות שלך לחיוכים שלך להתעלמויות שלך יום אחד הכל ישתנה אתה לא תחזור אבל אני לא רוצה לחשוב על היום ההוא ובינתים אני איתך אוהבת אותך למה אתה מתעלם ממני? תפסיק לרמוז ותתחיל לעשות תפסיק ללחוש ותתחיל לצעוק אתה מזמין אותי לרקוד ולוחץ את ידי וכשהשיר נגמר אתה שוב מתעלם ממני

ואנחנו תמיד מחכות להם הא?....

נותנות להם והם ממשיכים להתעלם ובכן גילתי את הקסם אני פשוט מתעלמת חזרה...ואז הוא קופץ אומר שהוא מצטער נורא ...

ואנחנו תמיד מחכות להם הא?....

נותנות להם והם ממשיכים להתעלם ובכן גילתי את הקסם אני פשוט מתעלמת חזרה...ואז הוא קופץ אומר שהוא מצטער נורא ...

רויתקה

New member
חיזור

זה חלק מהחיזור חמודה תני לו זמן.....הוא עוד יחזור אלייך.... סבלנות...

ביאנה

New member
תודה רבה רבה

אבל לכל אלה שנותנים לי עצות איך להתמודד עם המצב אז זה שיר שכתבתי לפני כחצי שנה על דבר שקרה לי באמת אבל עכשיו אני כבר לא מעונינת באותו בחור שעליו השיר. ולאור ירח... תודה על העצה ניסיתי את זה אז וזה לא הצליח כנראה שהוא באמת לא היה מעוניין

כי ככה זה...

וככל שהם יתעלמו יותר, אנחנו נרצה אותם יותר.. הלא כן??? שיר ממש אמיתי אהבתי. לעיתים

דז

New member
שמאוהבים בטירוף...

יש סיבה לאהבה ממנה לא מתעלים ,אבל הניסיון נכנס עמוק לבשר,דרך הציפורנים.

למעלה